Pěnové tampony beppy

77
14.12.13 23:49

Pěnové tampony beppy

Máte někdo zkušenosti s pěnovými tampony Beppy? Je to opravdu tak perfetkní jak píši prodejci? jaké máte zkušenosti při menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5575
15.12.13 14:02

Ahoj, jsem gynekoložka a toto určitě gynekologové nevymysleli :roll:
Nenašla jsem z čeho je ta pěna vyrobená, zda je zdravotně nezávadná. Nedokážu si představit, že by pěnový tamponek vydržel bez přetečení 8 hodin. Tento materiál je určitě více náchylný k množení bakterií jako třeba běžné tampony. Doporučené vyjmutí proudem vody do pochvy mně dostalo. Pokud nechceš používat vložky, či tampony, tak co menstruační kalíšek? Je to jednorázová investice a vydrží ti leta. Já jsem s ním spokojená, nikdy neprotekl a je hygienický - můžeš ho vysterilizovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
15.12.13 15:35

Koukám na jejich stránky a moc se mi to teda nezdá. Při představě že na záchodě v sobě lovím houbičku nasáklou krví. Zlatej tampon se šňůrkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.1.14 02:12

Tampóny jsou vyrobené z měkkého polyuretanu. Vyrábí se ve dvou variantách:
klasické (DRY) a vlhčené (WET), které jsou napuštěny gelem obsahujícím kys. mléčnou. Ta napomáhá udržet přirozené poševní prostředí a zabraňuje rozvoji nežádoucí mikroflóry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.1.14 13:59

Arcanobacteriu: Ahoj, co jsem hned našla je stránka beppy.cz kde je složení vypsané. Je to polyuretan a ten není nijak zdraví závadný. A neobsahují chlor ani dioxin, ani nemohou uvolňovat vlákna jako levnější klasický tampóny. Docela mě tedy zaráží, že pokud jste gynekoložka tak se vám právě beppy nezdají. Mimochodem, kde jste našla že se mají vyplachovat vodou? =))) Ale jak dlouho vydrží, to by mě také zajímalo. Má s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.1.14 15:17

Vydrží až 8 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
31.1.14 21:07

Mám doma dva vzorky, jsem na ně popravdě celkem zvědavá :-D