Bez menstruace

8
14.12.13 11:06

Bez menstruace

Milé dámy, slečny, v červnu tohoto roku jsem si nechala zavést na doporučení svého gynekologa nitroděložní tělísko. Je mi 22 a ještě jsem nerodila. Říkal, že to bude dva dny pobolívat a trošku krvácet, ale jinak nic. Krvácela jsem velice silně až do poloviny října. Bolelo to jako čert, věčně jsem krvácela. Když jsem byla na kontrole, dostala jem nějáký novasteron či cosi. Hormony, které mají zastavit krvácení. I přes to jsem krvácela dale. Tělísko jsem si tedy v polovině října nechala vyndat. Co mě ale trápí je menstruace. Menstruaci jako takovou, podle bolesti vaječníku jsem měla naposeldy na začátku srpna. Byla velice silná a bolestivá. Od té doby jsem menstruaci neměla a těhotná nejsem. Když jsem byla u doktora, napsal mi zase antikoncepci. Vím jaké mi hormony celý život dělaly potíže. Proto je odmítám.

Nemáte prosím některá z vás zkušenost s něčím podobným a víte, jak se dostat zpět do rovnováhy? Vyzkoušela jsem bylinky, vitamíny.. jen k tomu gynekologovi už nechci jít, protože se mě na nic neptá a mám tam strach přijít s tím, že nechci hormony a dlouho nekrvácím. Mám podezření, že mám zánět na pravém maječníku protože mám veliké akné na pravé straně brady na obličeji. Beru to jako projev zánětu někde dole na pravé straně.
Děkuji za jakýkoli názor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.12.13 11:15

@bejbátko zkus gynex, kontryhelový čaj. Mi osobně tedy zabírá :think: dokonce lépe, jak HA, protože ani při braní HA nemám ms, když piju kontryhelový čaj, tak je jak hodinky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
14.12.13 11:29

@martina.se větru se s dotazem prosím
Piješ ho celý cyklus? nebo jen do ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.13 11:31

@Petra Z jen 14 dní do teoretické ovu. Pak pauza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
14.12.13 11:34

@martina.se díky já ovu nemám ale strašně dlouhé cykly tak budu taky pít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.13 11:44

@Petra Z to já právě taky ne, takže to piju těch 14 dní, pak pauza ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
14.12.13 12:03

@martina.se dobře diky diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.13 12:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.12.13 12:06
@martina.se píše:
@bejbátko zkus gynex, kontryhelový čaj. Mi osobně tedy zabírá :think: dokonce lépe, jak HA, protože ani při braní HA nemám ms, když piju kontryhelový čaj, tak je jak hodinky :palec:

Gynex ti pomáhá? četla jsem si o něm jako výrobku a moc se mi líbí. Ale ta cena? Už jsem měla tolik přírodních produktů a bylinkových věcí, že nevím, jestli má smysl ještě do toho investovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.13 12:13

@bejbátko jako jo, dražší to je. Ale u mě tyhle 2 věci fungují :think: nemůžu říct, že to tak bude u každé z nás, ale osobní zkušenost mám a za mě je to dobrá investice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
14.12.13 12:15

@martina.se me pravé nepomohl gynex
Kdysi dávno mi trochu pomohl femigard
Kontryhel mam doma tak zkusím ten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.12.13 13:23

@martina.se A můžu se zeptat kolikrát denně ho piješ? Jen jednou nebo víckrát? Taky nad tím kontryhelovým čajem uvažuju. :think:
A to ho teda začneš pít první den MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.13 15:56

@lovesmile cca 2× denně. Jinak ano, začínám první den ms - ono mi to pomáhá aji od bolestí a ms není tak silná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.2.15 12:16

Dobrý den.. mám takový dotaz.. už 8 dní jsem to nedostala, jindy to mám pravidelně nejdýl za 30 dní, ted je to o 8 dní déle..a stále nic… test jsem si ještě nezkoušela..ale asi týden před tím jsem měla vysokou horečku, kašel a rýmu.. měla jsem svědivé fleky po celém těle, které zmizely a teď když to nemám mi slabě teče krev z nosu.. nevíte co semnou je? Děkuji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.15 13:47

Dobrý den, potřebuji poradit jsem mladá je mi 16 let a menstruaci mám jeden rok.. bohužel jsem jedenáct měsíců ze dvanácti nemenstruovala.. mám silný výtok.. a dostávám křeče do podbříška. nevíte co by to mohlo být? prosím poraďte mi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa