Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky!!!
Nemáte típek na nějaký pěkný a čistý penzionek na Lipně? Vygooglila jsem si toho docela dost, ale když mi něco doporučíte z vlastní zkušenosti, budu moc ráda. Samo, že jedeme s prckem
.Předem díky!!!
Čauky,
byli jsme před dva roky za sebou (před 2 a 3 roky) v penzionu u Přívozu ve Frýdavě (www.uprivozu.cz) a maximální spokojenost. Sice se loni změnil majitel a s tím jak jsem teď na webu zjistila bohužel i cena, ale co se týká umístění penzionu, tak je to pro rodiny s dětmi skvělé. Je to vlastně skoro na samotě (u lesa
, kolem je jen pár místních domků (většinou Rakušáků), u penzionu je nefrekventovaná silnice a hned za ním začíná cyklostezka lesy podél Lipna. Kousíček pod penzionem je přívoz, který jezdí naproti do Frymburku, takže se tam dá zajet na nákupy, a na břehu je malá písečná plážička s pozvolným vstupem do vody, ideální pro děti. Měli jsme s sebou brusle i kola, a užili jsme si je vrchovatě.
Čau Hamo,
my jedem v půlce června do apartmánu Vanessa v Černé v Pošumaví,
www.apartman-vanessa.cz.
Nemám na to sice žádné osobní doporučení, ale podle fotek to vypadá moc fajn, celé je to nekuřácké, na břehu Lipna se soukromou pláží a venkovním zatahovacím bazénem, u lesa v klidném místě.
Kdyby tam náhodou někdo z vás už byl, tak se ozvěte, jinak pak dám vědět já, jak se nám tam líbilo.
Mějte se D.