Penzion v Sarváru

53
19.4.12 21:52

penzion v sarváru

Mohl by jste mi prosím někdo doporučit nějaký levný penzion nebo privát v Sárváru blízko thermálu.Chystáme se tam 3 rodiny s malými dětmi tak by jsme potrebovali, aby tam bylo více pokoju s kuchyňkou a třeba nějaké houpačky nebo aspoň pískoviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9053
19.4.12 21:58

No jsem taky zvědavá, jestli ti někdo odpoví, měli jsme tam ject v létě taky do hotelu Park Inn, nakonec jsme to zrušili, s maďarama je prej špatná domluva, do těch termálů nesmí malé děti, jako do těch bazénů a do těch chlazených určených pro ně prej zas nesmí dospělí :mrgreen:
Pak prej je dobrej a levnej hotel wolf, tam je ubytování ve stylu apartmánů i s kuchyňkou, viděla jsem fotky z dovolený mojí sestřenice a tam to bylo pěkně nafocený : :lol:
My jsme pak vymysleli termál na Slovensku Velký Meder, je to prej to samé a levnější a hlavně se domluvíš líp, s tím že do Maďarska si zajedem na výlet. Nakonec nejedem nikam, protože budem přestavovat a není čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.4.12 22:05

no ono na tom asi něco bude.Známí nám doporučili penzion Rozmann vypadal super za super ceny dokonce mi odpovděli i na můj česky napsaný meil,ale po druhem už se neozvali.Chtěli vědět kolik budeme mít dětí, tak nevím jestli se nelekli :lol: .
Chtěli by jsme spíš něco i se zahradou kde by jsme mohli vypustit děti a třeba i něco opéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.4.12 22:10

Ahoj,
my byli už dvakrát po sobě v tomhle hotelu u Budapešti http://www.madarsko.com/…vlastni.html a musim říct, že jsme naprosto nadšený a tento rok tam jedeme znova. Je to perfektní hotel pro rodiny s dětma. Hotel má vlastní lázně kam nemůže veřejnost a z lázní je vchod do aquaparku, který je v ceně. Děti můžou kamkoliv a v hotelových lázních mají pro ně i postýlky, dokonce jsme mohli bez problémů s kočárem až k bazénu. Fakt moc doporučuju, jsou to taky termály, navíc je to blíž než Sarvár a supr na výlety do Budapešti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.4.12 22:15

vypadá to sice krásně,ale to už by nás přišlo moooc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
19.4.12 22:36
@alisekR píše:
No jsem taky zvědavá, jestli ti někdo odpoví, měli jsme tam ject v létě taky do hotelu Park Inn, nakonec jsme to zrušili, s maďarama je prej špatná domluva, do těch termálů nesmí malé děti, jako do těch bazénů a do těch chlazených určených pro ně prej zas nesmí dospělí :mrgreen:

Alisku, s pritelem a 11 letym klucinou jsme byli v Sarvarskem Park Innu 2× a od lonska maji nove detske bazeny. Do nejchladnejsiho termalu deti smi (je tam takovy ten „kolotoc“ s proudem vody, par fontan, to se pousti v urcitou dobu). Ostatni 2 bazeny jsou fakt pomerne dost teple. Sedavaji v nich starsi lide, co maji problemy a jsou tam kvuli nahrati a leceni, tak myslim, ze to je jednak kvuli vysoke teplote a take kvuli tomu klidu. V tech teplych je to na sezeni a ne na dovadeni - a nevim, co tak tepla voda udela s deckem, to se snadno asi prehreje…
Nemeli jsme jediny problem byt s deckama v detskych bazenech, to nechapu. Je tam bazen s umelymi vlnami, brouzdalko pro nejmensi, par skluzavek, i dospeli se klouzali na vetsich skluzavkach.
Domluva v poho, pokud mluvis anglicky ci nemecky - cesky asi nemluvi malokde v zahranici ;-)
Co bych rozhodne doporucila, vycihnout termin mimo jakokoliv svatky v CR a pokud mozno mimo vikend nebo minimum vikendu. Pak je pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
20.4.12 06:56

Ahoj, taky bych doporučila Park Inn, pro rodiny s dětmi je to perfektní a hlavně v ceně pobytu máš i vstup do termálů. Nejdete nikde venkem, ale chodbou, takže na pokoji nahodíte župany a valíte do vody, žádný nesmyslný převlíkání ;) Domluva Aj, Nj, anglicky bez problémů, ale párkrát jsem se setkala s tím, že Maďaři líp rozumí německy. Pokud budete chtít využít těch venkovních dětských atrakcí, tak je lepší tam zajet až bude teplo, teď to asi nemá význam.. Ale vím že když jsme tam byli, tak dostavovali další část a ta by měla být pro děti, když jsme jeli kolem tak to snad už měli hotové. Už tam nejezdíme, jednou jsme jeli do Spiritu, což je de facto za tím a už nechceme jinam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
20.4.12 07:22

Ahoj my jezdíme do Penzionu Joo, jsou tam zvykli na naši smečku děti. Do horkých bazénu děti nesmí ale jinak všude ano i dospěli. Jezdíme tam uz 7let a jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
20.4.12 07:39

můžete mi prosím napsat jejich adresu na netu.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
20.4.12 13:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
20.4.12 20:00
@Jardinera píše:
Alisku, s pritelem a 11 letym klucinou jsme byli v Sarvarskem Park Innu 2× a od lonska maji nove detske bazeny. Do nejchladnejsiho termalu deti smi (je tam takovy ten „kolotoc“ s proudem vody, par fontan, to se pousti v urcitou dobu). Ostatni 2 bazeny jsou fakt pomerne dost teple. Sedavaji v nich starsi lide, co maji problemy a jsou tam kvuli nahrati a leceni, tak myslim, ze to je jednak kvuli vysoke teplote a take kvuli tomu klidu. V tech teplych je to na sezeni a ne na dovadeni - a nevim, co tak tepla voda udela s deckem, to se snadno asi prehreje…
Nemeli jsme jediny problem byt s deckama v detskych bazenech, to nechapu. Je tam bazen s umelymi vlnami, brouzdalko pro nejmensi, par skluzavek, i dospeli se klouzali na vetsich skluzavkach.
Domluva v poho, pokud mluvis anglicky ci nemecky - cesky asi nemluvi malokde v zahranici ;-)
Co bych rozhodne doporucila, vycihnout termin mimo jakokoliv svatky v CR a pokud mozno mimo vikend nebo minimum vikendu. Pak je pohoda.

Z jazykem Nj a AJ problém nemám, mluvím dobře. Je to pro nás pasé stejně, dnes nám dětská doktorka oznámila, že nesmíme do veřejných bazénů minimálně do třech let věku :zed: takže ani Maďarsko ani Slovensko pro nás nepřipadají v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí