Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Děvčata, chci se zeptat, jestli některá z vás má permanentní make-up? Moje máma byla na zítra objednaná na tetování obočí, ale nějak si to rozmyslela, couvnula a nabídla mně volný termín u kosmetičky, jestli si konečně nechci nechat udělat linky kolem očí. Není to nejlevnější záležitost, ale vzhledem k tomu, že by mi to jistě ušetřilo spoustu námahy při líčení s kontakními čočokami na očích, myslím že do toho půjdu. Hledala jsem si kolem toho spoustu informací, salon máme dobrý, ale neznám nikoho kdo by to měl ověřené v praxi. Jenom kosmetička to pořád vychvalovala a jak budu hned ráno při prvním pohledu do zrcadla namalovaná a hezká
.
Moc díky za každé info, pro i proti
Sali
Ahoj,osobní zkušenost sice nemám,ale manželova mamča má oční linky a kontury rtů a vypadá to super.
Když jsem chodila s dnes už manželem,tak jsem k nim jednou ráno přijela,dnes už babička v pyžamu pila kafe,a já jsem si říkala,kdy se proboha stihla namalovat ![]()
Tak se dobře rozhodni,já bych asi měla strach z bolesti
,ale to,že bych se nemusela malovat,by se mi líbilo mocmocmoc ![]()
Monika
Já už mám několik kerek po těle, takže bolesti se opravdu nebojím, navíc prý se na víčka dává 20 minut před tetováním nějaký umrtvovací a desinfekční krém. Fakt jsem zvědavá jaké to bude. Oproti kerkám je to jenom na pár let =o))))
ahoj,
bolesti se urcite neboj, da se to vydrzet. Kolegyne tady v praci si byla dnes rano nechat vytetovat oboci a ma i kontury kolem pusy. To oboci se mi az tak nelibi, ale ta pusa vypada fakt dobre a ocni linky budou urcite prakticke......neboj se toho. A neni to naporad…
![]()
Já mám konturu kolem rtů, ta mě chytla hned, jen jsem byla na jedné malé korektuře asi po 6 týdnech. Ale horní linky mě nechytly nikdy:-(( Byla jsem na nich asi 4×,navíc to pro mě bylo šíleně nepříjemný, neustále mě cukalo a slzelo oko, možná i proto mě to neudělala moc do hloubky a mě se to po 14 dnech celé oloupalo a zůstaly mě v koutcích jen malé černé čárky jinak nic.Jinak opravdu to bolí, ale dá se to vydržet.
Jo a pozor, hned po zákroku to vypadá velice výrazně, jak ty rty, tak oči, ale do 14 dnů se vytvoří stroupečky, které se odloupnou a výsledná barva je o něco světlejší. Ale s tím by tě měla kosmetička seznámit a namýchat právě takovou barvu, jakou si přeješ.
Já osobní zkušenost nemám,ale má to kamarádka a musím říct že je to bezvadný. Má udělaný obočí a konturu rtů. Byla u mě na víkend a vždy ráno když jsme vstávali tak ona už byla nalíčená, vypadala svěží…no zkrátka přemyšlím, že si to taky udělám
Akorát každá bydlíme někde jinde a bohužel v mém okolí zatím nevím o žádném dobrém tetovacím studiu :-/
Tak ať to dobře dopadne ![]()
Jejda ted jsem si všimla že Avi to má a je z Brna
Avi jestli se zapojíš ještě do této diskuze nemohla bys mi dát kontakt?? a kolik stála prosím ta kontura rtů?? vím že salonu je asi tady několik ale nechci chodit někam kde nevím jací jsou tam odborníci a jak jejich práce vypadá. Díky.
Koki (zkráceně:-))) já jsem byla na Ponávce 2.Paní se jmenuje Repková, tel.545 245 701.Poprvé jsem u ní byla před 8 lety na těch rtech a linkách.Linky se nezadařily, jak jsem psala, rty byly bezva a vydržely pěkné 5 let.Loni jsme se rozhodla pro obnovení, protože jsem chtěla znovu těhotnět a chtěla jsem být krásná mamina:-))) Takže jsem na rtech byla znova a bezva.Stálo to 3500,–, případná další korekce je v ceně.Kdybys potřebovala něco vědět, raděj mě písni SZ.Ať se zadaří, pokud se rozhodneš:-)
Já jsem právě uvažovala o linkách, ale nejsem si jistá, jestli je budu chtít nosit každý den několik let ![]()
Já mám linky a je to hrozná výhoda, člověk se opravdu ráno vzbudí a vypadá poměrně dobře
Myslím, že linky z mody nevyjsou nikdy ![]()
Taky mám horní a spodní linky + obočí, je to metodou mikropigmentace a jsem spokojená. Nejdřív se jde jednou a za pár týdnů na korekci. Obočí vypadá přirozeně. Je to taková výhoda po ránu a vůbec v bazénu atd. Takže za mě výborný. ![]()
Ahoj, já mám linky nad okem i pod okem, černé dělané hodně do řas a nahoře ještě tenkou zelenou v barvě očí. Mám je už 4 roky, v ceně mně je ještě jednou po půl roce obtáhli a dodnes drží krásně. ´Tetování bylo spíš nepříjemné a bylo těžké příliš nemrkat, ale nebolelo to. Švagrová si je nechala dělat v jiném salonu a místy ji vypadaly a musela si je nechat dělat znovu. Chce to vybrat dobrou odbornici, nejlépe tam, kde má někdo známý osobní zkušenost.
Holky, absolvovala jste to některá v těhotenství? Chtěla bych si dát k narozeninám linky, ale nevím, jestli na to vlastně můžu jít, když jsem v 17tt.
.
@Klarinetka1 píše:
Holky, absolvovala jste to některá v těhotenství? Chtěla bych si dát k narozeninám linky, ale nevím, jestli na to vlastně můžu jít, když jsem v 17tt..
Taky mě napadlo nechat si v těhotenství udělat oční linky a obočí, bylo by to ideální, jsem teď doma a když nechci, tak nemusím vůbec mezi lidi. Přece jen jít do práce s čerstvým tetováním, kdy bych vypadala jako zmalovaná, se mi nechtělo, takže jsem to stále odkládala. Ale dočetla jsem se, že rozhodně není vhodné podstoupit to v těhotenství ani při kojení, takže si budu muset počkat, až se malý narodí a nebudu už ani kojit. A to jsem se těšila, že mi to bude slušet i v porodnici…
![]()