Permanentní make-up - linky a obočí. Je bolestivý?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11592
24.2.12 19:13

Díky za odpověď, no ono je to logické, co kdyby se nedejbože zavlekla infekce nebo tak něco, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
24.2.12 19:40

Tak já byla před měsícem na obočí a na linkách- horních i dolních a nebolelo mě ani jedno, ale ta kosmetička co mi to dělala, používá nějaké účinější anestetikum! Obočí se povedlo na poprvé, ale na ty linky jdu ještě na zvýraznění! Ale stejně je fajn, že člověk po ránu nevypadá tak blbě :) a stačí jen řasenka :palec: … Napsala bych kde jsem byla, ale nevím jestli se to může :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.7.12 00:40

Oživuji téma s tím, že se chci zeptat, jestli některá z vás nemá zkušenost s perm. make-upem v Brně. Rozhodla jsem se pro linky a potřebovala bych to udělat co nejdřív. Máte někoho, s kým jste byly spokojené? Prosím o kontakt do SZ. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.7.12 13:29

No a jak dlouho ten permanentní make-up vydrží? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.7.12 14:02

Já když si představím jehličky na očních víčkách tak mě bere hrůza :) Sice bych po ránu taky chtěla vypadat hezky, ale nedá se nic dělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamila K
19.11.13 22:09

Ahoj vsem, kdo mate zajem o permanentni makeup v Ostrave, muzu vrele doporucit salon pani Lenky Brezinove v Ostrave. Byla jsem tam na linky a jsem moc spokojena!

• Citovat
  • Upravit
142
8.2.14 00:21

@PitbulLenka
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, kde jste byla spokojená s perm. makeupem - linky, a jak to vypadá po čase. Děkuji.
Případně zkušenosti a doporučení ostatních (Brno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
8.2.14 10:04

@Ivaxy Ahojky byla jsem tady http://www.studio-5.cz/…ake-up-praha , Ale to je v Praze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
8.2.14 10:07

A spokojená jsem hodně s obočím, to je perfektní, ale ty linky jsou jen takové decentní, takže si je stejně maluju, ale pořád člověk po ránu nevypadá tak blbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
8.2.14 10:12

Ahoj, linky jsou super, mám horní i spodní, sice je to teprve rok, co jsem si je nechala dělat, ale spokojenost, zvýraznilo mi to hezky oči a už se skoro nemaluju :palec: Jinak já byla v Olomouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
9.2.14 22:25

@PitbulLenka
Děkuji, myslela jsem, že v Brně.. tak to nic. Na tohle studio 5 jsem četla pozitivní ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
11.2.14 12:19

@Ivaxy
Já právě taky a při tom má super ceny!!! A fakt tomu rozumí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
4.4.14 20:07

Prosím vás, mám teď udělané obočí 7mý den, už mě to nebolelo a ted chvilkama cítím že mě to jedno pobolívá. Jak dlouho se to hojí? Nevím proč to pobolívá když už bylo v pohodě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
24.10.14 13:28

@PitbulLenka také jsem byla ve studiu 5 na oboci a super (ac bych brala jeste vyraznejsi), ale s tema linkama je ona hodne pri zemi a vetsinou to neni moc poznat, nema nekdo doporuceni na linky v Praze?!

• Citovat
  • Upravit
34473
5.5.15 18:10

Ahoj holky, prosím o zkušenosti. Chci si nechat udělat oční linky PM, ale když se koukám na obrázky co jsou na netu, tak se mi zdá, že to ani není moc vidět, že je to spíš o tom, že člověk není po ránu vyblitý jak zelí, ale že bych si dala jenom řasenku a šla do práce tak to asi ne, že ty oči budu stejně muset domalovat. Je to tak nebo je to jenom moje zdání? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí