Permanentní make-up - linky a obočí. Je bolestivý?

449
21.11.11 22:01

Permanentní make-up!

Zdravím Vás,nemá některá z Vás permanentní make-up?Přemýšlela jsem o linkách a obočí,ale mám strach z bolesti!Mám tři malé satany a myslím si,že by mi to ušetřilo dost času po ránu,ale nejsem si jistá,jestli bych to zvládla…holky poraďte mi prosím…jakou máte zkušenost a jste spokojené…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
21.11.11 22:06

Já jsem byla na spodních linkách, bohužel chyba, i s miminem :lol: Takže jsem co 5min lítala k miminu, vždycky mi mezitím přestal působit ten znecitlivující gel, tak to šlo většinou do živýho, au. Když pak mimino konečně uslo a dělala mi to hned, jak zabral ten znecitlivovák, tak v pohodě. Akorát ke konci už to bylo hodně rozbolavělý. Výsledek hned po aplikaci byly hodně výrazné linky, jsem se děsila, jak to budu mít výrazné, po týdnu linky prakticky zmizeli :roll: Měla bych se objednat na doplnění, nějak jsem se ještě neuschopnila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
21.11.11 22:21

Mám permanent na rtech ale jen linky ( jako konturkou ) už pár let a paráda :palec: Stojí to za to, pokud chceš, jdi do toho :wink:

• Citovat
  • Upravit
18223
21.11.11 22:22

dobré téma. Taky bych brala linky a obarvit řasy- jsem blondýna. Nemá někdo třeba i fotečku? Jak to vypadá po natetování a splasknutí? A jak dlouho to vydr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.11.11 23:56

Mám již cca 2 roky horní i spodní linky a jsem moc spokojená. Tetování poměrně dost bolí, ale při volbě dobrého znecitlivujícího krému se dá bolest podstatně zmírnit. Výsledek pak rozhodně stojí za to. Oči jsou mnohem výraznější a po ráno nebo když jsem unavená už nevypadám tak hrozně jako dřív :wink: Ubrala jsem také na makeupu. Ihned po aplikaci mohou být ale oči dost oteklé a linky jsou hodně výrazné, tak se nelekejte :wink: Cca 3 dny se nedoporučuje líčit oči, do týdne se silné linky sloupnou a zůstanou ty jemné. Ještě tak 2× je potřeba dojít si na zvýraznění, ty první jsou většinou dost slabé. Rozhodně to ale stojí zato, nicméně doporučuji vybrat nějaký pořádný salon, i kdybyste měla investovat větší sumu. Na obočí radši pozor, může působit narozdíl od linek dost uměle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
22.11.11 00:17

Ahoj, moje máti je kosmetička a dělá i permoš. Já sama ho sice nemám, ale vím o něm docela dost. I při umrtvení je to samozřejmě bolestivé, oční linky určitě bolí nejvíc, obočí nejméně. Tetuje se do hloubky asi 0,5 mm, což je jeden z důvodů, proč je to pouze permanentní, narozdíl od skutečného tetování, které se tetuje do hloubky 1 cm. Permoš vydrží v průměru 5 let, ale je to velice individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
22.11.11 00:22

Podle mě nejvíce bolí rty pak linky na očích a až pak obočí. Já mám jen obočí, ale popravdě si toho nikdo nevšiml, že je natetovaný. Záleží, kdo to dělá, musí to umět, aby to nevypadalo uměle. Jinak poprvé jsem to měla bez umrtvení a dalo se to, pak jsem to měla s umrtvením nějakým gelem a to je pohoda, nic jsem necítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.11.11 07:43
lucy1980 píše:
Ahoj, moje máti je kosmetička a dělá i permoš. Já sama ho sice nemám, ale vím o něm docela dost. I při umrtvení je to samozřejmě bolestivé, oční linky určitě bolí nejvíc, obočí nejméně. Tetuje se do hloubky asi 0,5 mm, což je jeden z důvodů, proč je to pouze permanentní, narozdíl od skutečného tetování, které se tetuje do hloubky 1 cm. Permoš vydrží v průměru 5 let, ale je to velice individuální.

8-o Tyjo, to by bylo :mrgreen: 8-) Já bych taky chtěla ten permanentní make-up, hlavně oční linky. Obočí bych potřebovala jako sůl, ale zatím chodím měsíčně na barvení, to je relativně bez bolesti.

Právě nevím, jestli to funguje stejně, ale na lopatce mám tetování, které mělo postupně po 5ti letech vymizet, ale je tam pořád, už 7 let, jen trošku zesvětlalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
22.11.11 08:37

Jeé téma pro mě. Přemýšlím nad linkami do těch asi půjdu. Ty rty se dělají jak? Vybere se barva a působí jako nalíčené rtěnkou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
22.11.11 11:44

U rtů se dělají jenom obrysy, takže to vypadá jako konturovací tužkou. Barva záleží na domluvě. Jestli máte některá zájem a jste blízko Ostravy, můžu vám dát kontakt na mámu. Je fakt dobrá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
22.11.11 11:46
kam2 píše:
Jeé téma pro mě. Přemýšlím nad linkami do těch asi půjdu. Ty rty se dělají jak? Vybere se barva a působí jako nalíčené rtěnkou???

Normálně, vybere se barva a pak se tetuje,je to i docela příjemný, krásně tetování šimrá, oproti ,,klasickému,, tetování je to na rty pohodička :palec:

• Citovat
  • Upravit
26
24.11.11 22:29

Baslerindo, myslím, že příjemný je silný slovo :) Mám asi hodně citlivé oči, ale kosmetička mi musela vyměnit anestetikum, protože s tím prvním to příšerně bolelo. S tím druhým už to bylo snesitelné, ale i tak znám příjemnější věci. Každopádně i tak to rozhodně stojí za to, pro krásnu se holt musí trpět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
25.11.11 10:41
Fathom píše:
Baslerindo, myslím, že příjemný je silný slovo :) Mám asi hodně citlivé oči, ale kosmetička mi musela vyměnit anestetikum, protože s tím prvním to příšerně bolelo. S tím druhým už to bylo snesitelné, ale i tak znám příjemnější věci. Každopádně i tak to rozhodně stojí za to, pro krásnu se holt musí trpět ;)

Kamarádka také měla dělanou konturku na rtech, ale myslím bez anestetik a řekla, že i když na tom byla už podruhé, tak tentokrát to nezvládala a po pár píchnutích to vzdala. To bylo ale 7 let zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
24.2.12 16:57

tak diskuze je krapet starší, ale mám dotaz, třeba se mi někdo ozve. Asi v říjnu jsem šla na obočí- jako bolest šílená, mám ho dost velké a ještě široké, takže to bolelo tak,že se mi klepaly nohy. Dneska jsem samozřejmě ráda, protože nevypadám, že nemám žádné- a hlavně je každý den stejné- to pochopí ty, co to své mají řídké a každé ráno se ho snaží domalovat- výsledek nejistý a při sportu obočí mizí. Nicméně, mám jít do roka na doplnění, myslím, že není ani třeba, ale když je to v ceně? :) Jenže jsem momentálně těhu a nevím, jestli by bylo nejvhodnější to znova absolvovat. Přeci jen, bolest dítě asi vnímá, i když tentokrát to tak bolet už prý nebude, jen to přejede. Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
24.2.12 17:51
Tak toto jsem řešila a bohužel na permanentní makeup nesmíš jít, ja chtelajit na doplnění očnich linek a paní mi řekla, že muzu až po ukončeni kojeni. Takže máme smolíka. :-)
cheekymonkey píše:
tak diskuze je krapet starší, ale mám dotaz, třeba se mi někdo ozve. Asi v říjnu jsem šla na obočí- jako bolest šílená, mám ho dost velké a ještě široké, takže to bolelo tak,že se mi klepaly nohy. Dneska jsem samozřejmě ráda, protože nevypadám, že nemám žádné- a hlavně je každý den stejné- to pochopí ty, co to své mají řídké a každé ráno se ho snaží domalovat- výsledek nejistý a při sportu obočí mizí. Nicméně, mám jít do roka na doplnění, myslím, že není ani třeba, ale když je to v ceně? :) Jenže jsem momentálně těhu a nevím, jestli by bylo nejvhodnější to znova absolvovat. Přeci jen, bolest dítě asi vnímá, i když tentokrát to tak bolet už prý nebude, jen to přejede. Nemáte s tím někdo zkušenost?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml