Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj:) včera jsem byla na kosmetice a kosmetička mi doporučila permanentní make-up rtů. Mám microblading obočí a jsem moc spokojená, mám to přirozené a tak mě začaly zajímat i rty..
Ty, co to máte, doporučujete? ![]()
Ano mám PMU - obočí, linku a rty. Je to super. Mám od Anny Bonn, líbí se mi její práce a styl.
@miciangorajde píše: Více
Díky:) a ty rty, jsou o dost výrazně? Rtěnka se už pak dá nosit? Když třeba chceš na jeden večer jinou barvu?
Já nevím. Do těch rtů bych asi nešla. Zatím jsem nepotkala nikoho, kdo by to měl pěkně vyhojené.
@Usmev_E píše: Více
Výrazné budou tak, jak si budeš přát. Rtěnka jde přes to úplně v pohodě, taky občas nosím.
Mam termín příští týden, tak se tady přidám. Mám obočí a linky už tři roky. Jen pořád váhám nad barvou. Rtěnku nosím někdy Nude, někdy růžovo-hnědou-ta je výraznější. Za jak dlouho, vám to holky, začalo blednout. Bojím se, aby to za rok nebylo skoro neviditelné ![]()
@Zwetta píše: Více
V mém okolí to samé. A to nejsem odpůrce PM. Sama mám obočí i linky, ale tu pusu jsem hezkou ještě neviděla. Kolegyně byla na 3 korekcích a stejně to nevypadá dobře.
@kavenka píše: Více
hezké to je, tady u nás je hodně šikovná paní, ale prostě se to sloupe a nic.. Škoda peněz no…
@Zwetta no kolegyně něco vypadalo a něco zůstalo. To je snad ještě horší než když ti to vypadá celé ![]()
Ono to prostě každému chytá jinak.
Linky jsem měla parádní už před korekcí a i teď po 3 letech jsou ok.
Ale u obočí jsem musela změnit metodu, protože mi taky všechno vypadalo a zůstalo jen pár čárek.
Až pudrové mi krásně chytlo.
@kavenka píše: Více
mě taky linky drží x let a obočí je též v pohodě na několik let, ale rty drží opravdu hezky a viditelně málokomu..
Ale škoda no.. ![]()
Ty jo, linek bych se bála… sice si je každý den maluju, vlastně by to vypadalo i super, ale na ty oči jsem háklivá. No, s tou pusou uvidím.
Nechcete někdo, kdo to má, poslat fotku vašich pus? Jak to proste normálně vypadá?
všude jsou vždy nasvícené fotky atd.
Do linek bych nešla, protože jak postupně u očí stárne kůže a padají víčka, může z toho být nehezká klesající klikatice.Kdo má líčení v ruce, netrvají mulinky vůbec dlouho. Totéž rty s konturkou.