Permanentní make-up rtů

1145
10.1.25 08:36

Permanentní make-up rtů

Ahoj:) včera jsem byla na kosmetice a kosmetička mi doporučila permanentní make-up rtů. Mám microblading obočí a jsem moc spokojená, mám to přirozené a tak mě začaly zajímat i rty..

Ty, co to máte, doporučujete? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
339
10.1.25 08:38

Ano mám PMU - obočí, linku a rty. Je to super. Mám od Anny Bonn, líbí se mi její práce a styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
10.1.25 08:57
@miciangorajde píše: Více

Díky:) a ty rty, jsou o dost výrazně? Rtěnka se už pak dá nosit? Když třeba chceš na jeden večer jinou barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
10.1.25 09:10

Já nevím. Do těch rtů bych asi nešla. Zatím jsem nepotkala nikoho, kdo by to měl pěkně vyhojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.1.25 09:44
@Usmev_E píše: Více

Výrazné budou tak, jak si budeš přát. Rtěnka jde přes to úplně v pohodě, taky občas nosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 10:07

Mam termín příští týden, tak se tady přidám. Mám obočí a linky už tři roky. Jen pořád váhám nad barvou. Rtěnku nosím někdy Nude, někdy růžovo-hnědou-ta je výraznější. Za jak dlouho, vám to holky, začalo blednout. Bojím se, aby to za rok nebylo skoro neviditelné :oops:

• Citovat
  • Upravit
3170
10.1.25 19:20

Byla jsem a nedrží mi to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
10.1.25 19:48
@Zwetta píše: Více

V mém okolí to samé. A to nejsem odpůrce PM. Sama mám obočí i linky, ale tu pusu jsem hezkou ještě neviděla. Kolegyně byla na 3 korekcích a stejně to nevypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
10.1.25 22:06
@kavenka píše: Více

hezké to je, tady u nás je hodně šikovná paní, ale prostě se to sloupe a nic.. Škoda peněz no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
10.1.25 22:14

@Zwetta no kolegyně něco vypadalo a něco zůstalo. To je snad ještě horší než když ti to vypadá celé :lol:
Ono to prostě každému chytá jinak.
Linky jsem měla parádní už před korekcí a i teď po 3 letech jsou ok.
Ale u obočí jsem musela změnit metodu, protože mi taky všechno vypadalo a zůstalo jen pár čárek.
Až pudrové mi krásně chytlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
11.1.25 21:43
@kavenka píše: Více

mě taky linky drží x let a obočí je též v pohodě na několik let, ale rty drží opravdu hezky a viditelně málokomu.. :nevim: Ale škoda no.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
19.1.25 12:13

Ty jo, linek bych se bála… sice si je každý den maluju, vlastně by to vypadalo i super, ale na ty oči jsem háklivá. No, s tou pusou uvidím.

Nechcete někdo, kdo to má, poslat fotku vašich pus? Jak to proste normálně vypadá? :lol: všude jsou vždy nasvícené fotky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
26.3.26 20:22

@Usmev_E šla jsi nakonec? Jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
3241
26.3.26 20:25

Do linek bych nešla, protože jak postupně u očí stárne kůže a padají víčka, může z toho být nehezká klesající klikatice.Kdo má líčení v ruce, netrvají mulinky vůbec dlouho. Totéž rty s konturkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
26.3.26 21:23

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení