Péřová zavinovačka pro letní miminko

21311
26.3.19 16:26

Ne, měla jsem úplně ty lehké bavlněné a v největším vedru balila do tenké pleny. By se ti uvařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
26.3.19 16:30

Ne, já čekám mimčo koncem května a nekoupila bych, mám jednu rychlo, ale nepočítám že bych jí nějak víc využila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13177
26.3.19 16:32

Ne, mám v plánu koupit jenom bavlněnou Swaddleme a termín mám začátkem června. V peří se ti upeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
26.3.19 16:32

Já osobně nevyužila zavinovačka vůbec a neplánuji ji ani na druhé, které se narodí ma konci července. A obzvlášť ne péřovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.3.19 16:34
@M.o.n.i.k.k.k.k. píše:
Chtela bych poradit, zda je dobre pro cervencove miminko porizovat perovou zavinovacku? Mam strach, aby v ni miminku nebylo velke horko. Jestli je to vubec vhodne poridit? Dekuji za rady a zkusenosti :)

Miminko na ní může ležet. Mám kluka zimního a brzo se ze zavinovačky vykopával. Nechávala jsem ho na rozbalené a spocený nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
26.3.19 16:37

@Russet já mám staršího breznovyho, ten ji nechtěl vůbec, jako podložku může mít cokoliv jiného, to už je lepší nějaké hnizdecko. A jasně že v zimě se ti nezabaleny dítě jen tak ležící na zavinovacce nezapoti. Když ho do ni nacpes v létě tak jo, bude hřát i od spoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
26.3.19 16:40

Nám fyzioterapeutka na kurzu řekla, že je to to nejlepší i pro letní děti a že jim v tom opravdu horko není. Ani se mi tomu věřit nechtělo, ale doporučuje to všem nastávajícím. Náš srpňák na ní taky jen ležel a zpocený nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.3.19 16:44
@Kriss Tina píše:
@Russet já mám staršího breznovyho, ten ji nechtěl vůbec, jako podložku může mít cokoliv jiného, to už je lepší nějaké hnizdecko. A jasně že v zimě se ti nezabaleny dítě jen tak ležící na zavinovacce nezapoti. Když ho do ni nacpes v létě tak jo, bude hřát i od spoda.

Do péřové peřinky krásně zapadne. Spal vna ní určitě do léta a teplota v bytě byla stabilně 29. Hnízdo mi nepřijde pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.3.19 16:47

Taky to teď řeším, na jednu stranu jsem slyšela, ze je perova zavinovacka nejlepší kvuli hlavičce (nejsem si uz jista proc), ale na druhou stranu si rikam, ze se mi v ni mala v červenci uvaří…muzu se zeptat vas, co plánujete zavinovat jen do plenky, jestli miminko jen tak polozite do postýlky nebo třeba kupujete hnizdecko? Omlouvám se, za idiotsky dotaz, ale cekam první a jako idiot si připadám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
26.3.19 16:48

@Russet přesně, když do ní zapadne, tak to má právě ten správný efekt na kostru a svaly. Kdežto hnízdo je v tomhle ohledu úplně zbytečné. Leda, že by se okolní místo ještě něčím vycpalo, aby to bylo těsně u dítěte. Za mě je to jen zbytečný módní doplněk tahající peníze z rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.3.19 16:50
@HankaUL píše:
Taky to teď řeším, na jednu stranu jsem slyšela, ze je perova zavinovacka nejlepší kvuli hlavičce (nejsem si uz jista proc), ale na druhou stranu si rikam, ze se mi v ni mala v červenci uvaří…muzu se zeptat vas, co plánujete zavinovat jen do plenky, jestli miminko jen tak polozite do postýlky nebo třeba kupujete hnizdecko? Omlouvám se, za idiotsky dotaz, ale cekam první a jako idiot si připadám :nevim:

Miminko má v péřové peřince hlavičku nezakloněnou, je lehce v klubíčku jako v břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.3.19 16:51

@Russet Takze pořídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.3.19 16:57
@HankaUL píše:
@Russet Takze pořídit?

Já jsem hustě nastudovala metodu E. Kiedroňové, takže za mě ano. Ale klidně miminku dej ne moc naducaný polštář s vyčištěným peřím, naklepávej a větrej ho na slunci a miminko na něj pokládej. Asi bych ho nebalila, jen ve vedru překryla plenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.3.19 16:59

@Russet Dekuju moc za radu…A tu zmíněnou metodu jdu googlit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.3.19 17:00
@HankaUL píše:
@Russet Dekuju moc za radu…A tu zmíněnou metodu jdu googlit ;)

Koukni na její videa. Je toho na netu spousty. Bývá i v pořadu Sama doma a mě prostě nadchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí