Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
verenika píše:beodenka píše:
Prasek na skvrny- to je neco jinyho nez zlucovy mydlo? Ja DM vyrobky miluju, tohle neznam, musim to tam pohledat.To mi poradila jedna holčina na emimi a je to fakt zázrak.Malý má věčně kolena od trávy
stojí to 79kčCož mi na 40 nechtělo pustit bez drhnutí žlučovým mýdlem
Tohle rozpustíš ve vodě a necháš cvíli působit a pak pereš jak jsi zvyklá
Super, diky moc!
verenika píše:beodenka píše:
Prasek na skvrny- to je neco jinyho nez zlucovy mydlo? Ja DM vyrobky miluju, tohle neznam, musim to tam pohledat.To mi poradila jedna holčina na emimi a je to fakt zázrak.Malý má věčně kolena od trávy
stojí to 79kčCož mi na 40 nechtělo pustit bez drhnutí žlučovým mýdlem
Tohle rozpustíš ve vodě a necháš cvíli působit a pak pereš jak jsi zvyklá
To teda dik za tip, to rada vyzkousim, panc vetsinu Matesova obleceni pekne po jednom odepiram, ty bodycka vypadaj. Jeste mam vetsinu bilych, tak si to ai dovedete predstavit ![]()
kikina2004 píše:
To teda dik za tip, to rada vyzkousim, panc vetsinu Matesova obleceni pekne po jednom odepiram, ty bodycka vypadaj. Jeste mam vetsinu bilych, tak si to ai dovedete predstavit
myslím,že prodávají bílý kyblík a ten j speciálně na bílé,ale tohle můžeš na bílé taky-tuhle třeba manžel přišel s malým z kola.Kluk celý tričko od krve-spad z kola a sedřel si tvář
,tričko tedy od krve,trávy,hlíny.Manža říká,to můžeš vyhodit,kdyť je to bílý to už ho nevypereš a stačilo namočit a bylo jako nové ![]()
Hezký den,já vozím a nejen sobě už víc jak 10.let Rakouský a dříve Italský prací prostředky,jsou úplně jiný;je totiž rozdíl mezi východní a západní Evropou,je to jiný ve všech oblastech.Opravdu ten rozdíl existuje,daleko líp perou,skutečně voní,i aviváže jsou úplně jiný.Dovážím tyto prací prostředky a mám stále víc odběratelů…Ivana Zavadilová