Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky. Nemáte někdo zkušenosti s novinkou Persil Active Tabs? Má smysl je kupovat na dětské oblečky, abych nemusela předepírat nebo používat přípravky na skvrny. Díky za reakce. Terka
Bohužel nám nefungovaly - je to stejné jak Persil tekutý, v prášku - teda podle mého. Stejně buď zvyšuju teplotu při praní a nebo přidávám Vanish, mydlím žluč.mýdlem.
Ahoj,ted jsem je koupila poprve a teda nic moc
cekala jsem mnohem vic a docela me to zklamalo ![]()
Taky jsem na ně koukala,ale přijdou mi teda neekonomický,když se musí dávat dvě ![]()
Koupila jsem si je,ale fakt špinavý prádlo to nevypralo.Taky jsem přidávala Vanish na skrvny.
Tak ja je vyzkousela a pouzivam uz jen ty. Pokud nemas uplne zaspineny pradlo, tak staci jedna tableta- barevny, rucniky.........Na bily mi prijdou podstatne ucinnejsi nez gel nebo prasek.Ale samozrejme, pokud mam vic spinavy, odeperu zlucovym mydlem,ale prasek,s kterym bych to nemusela delat, jsem zatim neobjevila, moje deti zaspinit umi kvalitne
Jinak tablety davam primo do bbn. Lenka
teď jsou v akci v mallu za 399,– 64+64=128 ks, tedy 64 prani. takze by to nebyla takova palka, kdyz by dokonale odstranoval skvrny. ![]()
Na odolne skvrny neni. Ale krasne voni- takhle si predstavuju vuni cerstve vypraneho pradla
. Davkovani 2-4 tablety je zase doporuceni vyrobce
Kdyz nemam plnou pracku, tak tabletu jeste rozpulim ![]()
podle mě je to jako persil prášek akorát že slisovaný do tablety, takže škoda peněz…
beodenka píše:
Na odolne skvrny neni. Ale krasne voni- takhle si predstavuju vuni cerstve vypraneho pradla. Davkovani 2-4 tablety je zase doporuceni vyrobce
Kdyz nemam plnou pracku, tak tabletu jeste rozpulim
Jěště to půlíš?
To já bych na to zakydaný malýho oblečení musela dávat tak 3
A to už je fakt neekonomický..Když persil gel na 60 dávek seženu za 299 ![]()
No, ja malymu peru porad jeste v Persilu Sensitive- na skvrny taky nic moc, takze mazu zlucovym mydlem a fleky od mrkve a spol. vytahne slunicko.
Stejne si nemyslim, ze plati umera cim vic prasku, tim cistsi pradlo. U tekutych prasku davam max. pul odmerky. Vyrobce samozrejme vzdycky uvadi vic.
Já teda když jsou fleky tak namočím do prášku na skvrny z DM,fakt zázrak
a pak peru v pračce.Mám na 6kg a dávám celý to víčko od Persil gelu ![]()
Ahoj, já s Persilem zkušenost nemám. My používáme Vanish, zatím mi pomohl vždycky. Teda doporučuji ten ![]()
Prasek na skvrny- to je neco jinyho nez zlucovy mydlo? Ja DM vyrobky miluju, tohle neznam, musim to tam pohledat.
beodenka píše:
Prasek na skvrny- to je neco jinyho nez zlucovy mydlo? Ja DM vyrobky miluju, tohle neznam, musim to tam pohledat.
To mi poradila jedna holčina na emimi a je to fakt zázrak.Malý má věčně kolena od trávy
Což mi na 40 nechtělo pustit bez drhnutí žlučovým mýdlem
Tohle rozpustíš ve vodě a necháš cvíli působit a pak pereš jak jsi zvyklá ![]()
stojí to 79kč