Persil výhodně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
OK v pohode, neprodavam to, jenom jsem se ptal na zajem. Uz nemusite psat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je s vysokohorskou prirazkou? To nevis, kolik stoji v obchodaku, kdyz je vyhodny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Luca píše:
To je s vysokohorskou prirazkou? To nevis, kolik stoji v obchodaku, kdyz je vyhodny?
4kg cca za 300Kč… takze 12kg za 750Kc mi neprijde tak hrozny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nejhodnější píše:
Ale Bonux tak divně páchne
Ja mám Bonux Color, XXL Pack, za 200 Kč, je to příjemné. Ale viděla jsem i jiné vůně, možná myslis tyto? Ta Lanza je v kombinaci s Vanishem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aditiv píše:
4kg cca za 300Kč… takze 12kg za 750Kc mi neprijde tak hrozny…
zlato v dm je persil gold 5,6kg za 269kč, jinak albert ho má za 299kč, takže ano zdá se mi to moc, měl bys to předražené, jedině kdybys mi ho přivezl vypral a vyžehlil - to bych se pak rozmýšlela
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renda81 píše:
zlato v dm je persil gold 5,6kg za 269kč, jinak albert ho má za 299kč, takže ano zdá se mi to moc, měl bys to předražené, jedině kdybys mi ho přivezl vypral a vyžehlil - to bych se pak rozmýšlela![]()
OK
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renda81 Preziju tu otrocinu s pranim prosteradel atp. a uziju si tu chvilku prani kalhotek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aditiv píše:
@renda81 Preziju tu otrocinu s pranim prosteradel atp. a uziju si tu chvilku prani kalhotek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aditiv píše:
@renda81 Preziju tu otrocinu s pranim prosteradel atp. a uziju si tu chvilku prani kalhotek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aditiv píše:
Pokud mas taky zajem. Spokojeny budem oba.
Vsak ti pisu, ze prasek je drahy a zajem nemam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Škurana píše:
Vsak ti pisu, ze prasek je drahy a zajem nemam
Tak aspon ty kalhotky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale Bonux tak divně páchne