2500,- pro 4 osoby na měsíc za jídlo
- Fotoalbum (31)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
2500,- pro 4 osoby na měsíc - jde to!!!
Původní příspěvek si hravě najdete v editacích nějaké přispěvatelky.
Byť jsem touto diskusí chtěla ukázat, že domácí stravou se dá hodně ušetřit a prakticky se jí zdravěji, jen jsem nepopsala vše a hned, tak jsem se dozvěděla, že- z nedostatečného přísunu mořských ryb, se ze mě brzy stane kretén
- do nákladů jsem nezapočítala prošoupané boty
- jsem lhářka a NENÍ možné to, co jsem popsala
- že stejně půlku věcí dostávám zdarma
Tak jo. Máte pravdu.
Kdo si z toho něco vzal - děkuji.
Příspěvek upraven 04.02.14 v 17:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Super
a smekam.Ja teda taky moc netratim(si myslim
),ale do tohodle bych se nevesla. Utratim se vsim tak 8000kc.
a to bych opravdu rekla, ze setrim
.je nas teda 5,2 dospely,16 lety pubos a dva prckove 2 a 3 roky
Příspěvek upraven 03.02.14 v 15:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemaz jsi šikula..můj manžel by měl z tebe velkou radost a bral by Tě všema deseti ![]()
Příspěvek upraven 03.02.14 v 15:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teeda mas muj obdiv
Je ale pravda mit moznost a mit tu nekde v blizkosti drubezarnu ci JZD kde bych mohla porizovat levne mleko a i vejce vc. kurat tak by nas rozpocet taky sel niz.
Ale chleba pecu, vyrabim lucinu/jogurty.
Bohuzel zeleninu a ovoce taky musim kupovat, neni kde pestovat - mame tu neurodnou jilovitou pudu:-(
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
@lemaz
Jsi sikovna. Take jsem, inspirovana zdejsimi diskusemi, minuly mesic vsechny vydaje zapsala. Byla jsem mile prekvapena. Drubezarna me nenapadla - musim zkusit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alli_li vyhledej si pobočky Vodňanského kuřete. Mají jich hodně. Mívají tam druhojakostní kuřata (zlomená noha apod) v bedýnkách. To je ta drůbež.
Jinak stačí vyhledat v okolí farmáře nebo statek a chodit prosit, aby ti prodal. Jakmile pochopí, že ho neudáš, tak ti bude prodávat pravidelně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka1 píše:
@lemazjsi skvělá už to vím dávno
však na tebe ještě nemám, ale slibuji, že se polepším. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo ale co ten dotyčný co zahrádku nemá…??? To má pěstovat mrkev a slepice na balkoně…Když máš barák a pár slepic na zahrádě dá se ušetřit…Vajíčka jsou taky položka..dneska 10 vajec pokud nechytneš akci máš hned 40,– Kč… kamaráda rybaře taky nemám…a za rybu se docela prohneš…Je chválihodné že takhle ušetřiš a u toho sa nadreš co tě asi podle všeho baví…šetřit se samo dá jenom se člověk musí sem tam uskromnit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nejhodnější děkuji za pochvalu. Vlastně není zač chválit. Je to můj životní styl a jsem ráda, že tadytomu megalomanství s nekvalitníma potravinama trochu natrhnu řiť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemaz píše:šílíš?
však na tebe ještě nemám, ale slibuji, že se polepším.
- Citovat
- Upravit