Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nemáte někdo doma Peruánského naháče, ale osrstěného? Před pár dny jsem se tady v diskusi rozhodovala jakého pejska pořídit. Rozhodli jsme se pro tuto rasu, ale nechceme nahatého. Teď sháníme štěně, ale zaráží mě jak moc jsou ty štěňátka chlupatý, vypadají jak oříšci.8o Nejdřív jsem viděla jen s krátkýma chlupama, a ten se nám moc zalíbil. Ale teď koukám, že většinou bývají s delší srstí. Ráda bych podiskutovala s někým kdo ho má, jak se s nim žije, jak líná, jak dlouhou srst má a tak prostě všechno. Oblékání či neoblékání v zimě a jak do sněhu. Prostě všechno co vás napadne. Popřípadě ocením fotky.
Děkuju
@mína77 a kde hledáš? V tomto případě bych hledala jedině štěňata s PP u ověřených CHS, jestli projíždíš inzeráty na psy bez PP, tak nebudeš mít nikde jistotu, co ti z toho psa vyroste…
Hledám pouze v chovatelských stanicích a s PP. Už u toho sedim asi dva týdny. Teď jsem na štěněti už s jednou pani domluvená, ale říká, že vpředchozích dvou vrzích měli štěňátka delší srst.
Já jsem teď viděla na bazoši krásného osrstěného naháčka http://zvirata.bazos.cz/…hac-s-PP.php
Osrstěná fena PENA
Ollachea Peruvia Pazzda - osrstěná fenka
Matka: Ch. Gawilla Winay Pazzda
Otec: Ch. D´Akampana du Pays Gabaye
Rodice maji dva kousky pokud chces rodinneho neagresivniho psa tak je peru skvela volba
vecer o nich pisnu vic plus fotky dodam ![]()
Tady slíbene fotky
Rodiče mají broken fenku a krátkosrsteho psa, ale oba je holim strojkem na nějake 2 mm - krom teda zimy, kdy se jim nechává jejich srst a bleček nutný nen
í. A opravdu osrstěný peru muže mít jakoukoliv srst
Je hezounkej. To je ale ten malý peruán nebo? Zdá se mi malý. Pouští chlupy? Nekdo píše, že nelína a někdo že jo.
@mína77 píše:
Je hezounkej. To je ale ten malý peruán nebo? Zdá se mi malý. Pouští chlupy? Nekdo píše, že nelína a někdo že jo.
hmm asi střední má 42 cm v kohoutku a 9 kg… pouští chlupy pouze, když jsou zarostlý my je holíme strojkem cca jendou za 3 měs. Holt psi línají no ![]()
Ahoj. Už máte peruánku doma nebo ještě pořád sháníte info? My máme půlroční krátkosrstou(ty s delší srstí se mi taky moc nelíbí)středně velkou, má asi 12kg. Jestli chcete, zítra pošlu fotky.
Ahoj, my jsme nakonec koupili zase RTW. Měli jsme smůlu, zrovna štěňata vůbec nebyli, vůbec fenky. A sháněli jsme docela dlouho. A RTW jsme měli před tim a dobrá zkušenost, tak jsme se rozhodli opět pro. Kde jste kupovali, že máte krátkosrstou? Fotky klidně poslat můžeš.