Pervitin před interrupcí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
20.8.22 11:56
@martina.se píše:
@Jtp0601 tady každý druhá určitě jede v perníku. Dr to řekni, může být velký problém při narkóze

Ne může. Spíš bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.8.22 11:58
@Teaveg píše:
V rámci budoucí profese se pravidelně pohybuji v okruhu drogově závislých, a proto to pojmu trochu z jiného hlediska, než co sis tady zatím mohla přečíst.
V první řadě chci říct, že rozhodnutí, které jsi učinila, je velmi zodpovědné jak vůči tobě, tak dítěti, a jsem si jistá, že málokdo by se na tvém místě zachoval stejně. Můžeš být pyšná, že ses k tomu postavila správně a věř, že jsi udělala dobrou věc.
Bohužel to budeš muset nahlásit, jak řekli již přede mnou.
Z toho co píšeš je očividné, že máš problém s drogama. Já vím, je těžké si to přiznat a mnohem jednodušší je říct, že jsi ve fázi zkoušení. Nicméně pokud již 4 měsíce bereš denně, je úplně jedno, v jakých je to dávkách - je to již závislost. Nicméně z toho, co píšeš, je naprosto evidentní, že se za to stydíš. Nebudu říkat, že máš nebo nemáš za co, nikdo není hoden toho, aby soudil ostatní. Důležité je, že s tím můžeš něco dělat. Pokud se zatím necítíš připravená na to přestat, doporučuji se aspoň spojit s kontaktními centry a terénními programy. Ty se zaměřují na osoby, které jsou závislé, ale zatím se nechtějí léčit. Je to dobrovolné, nikdo tě do toho nutit nebude. Cílem těchto programů je minimalizovat škody spojené s užíváním. To znamená pravidelné testování na žloutenky atd, plus čistý materiál výměnou za ten použitý, abys jej neházela do odpadkového koše nebo nedej bože někde do křoví v parku. Vše je bezplatné, včetně konzultací a pomoci při komunikaci s úřady. Jmenovitě například Agarta, Podané ruce.
Přeji mnoho sil :kytka:

Třeba to šňupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
20.8.22 12:20
@Teaveg píše:
V rámci budoucí profese se pravidelně pohybuji v okruhu drogově závislých, a proto to pojmu trochu z jiného hlediska, než co sis tady zatím mohla přečíst.
V první řadě chci říct, že rozhodnutí, které jsi učinila, je velmi zodpovědné jak vůči tobě, tak dítěti, a jsem si jistá, že málokdo by se na tvém místě zachoval stejně. Můžeš být pyšná, že ses k tomu postavila správně a věř, že jsi udělala dobrou věc.
Bohužel to budeš muset nahlásit, jak řekli již přede mnou.
Z toho co píšeš je očividné, že máš problém s drogama. Já vím, je těžké si to přiznat a mnohem jednodušší je říct, že jsi ve fázi zkoušení. Nicméně pokud již 4 měsíce bereš denně, je úplně jedno, v jakých je to dávkách - je to již závislost. Nicméně z toho, co píšeš, je naprosto evidentní, že se za to stydíš. Nebudu říkat, že máš nebo nemáš za co, nikdo není hoden toho, aby soudil ostatní. Důležité je, že s tím můžeš něco dělat. Pokud se zatím necítíš připravená na to přestat, doporučuji se aspoň spojit s kontaktními centry a terénními programy. Ty se zaměřují na osoby, které jsou závislé, ale zatím se nechtějí léčit. Je to dobrovolné, nikdo tě do toho nutit nebude. Cílem těchto programů je minimalizovat škody spojené s užíváním. To znamená pravidelné testování na žloutenky atd, plus čistý materiál výměnou za ten použitý, abys jej neházela do odpadkového koše nebo nedej bože někde do křoví v parku. Vše je bezplatné, včetně konzultací a pomoci při komunikaci s úřady. Jmenovitě například Agarta, Podané ruce.
Přeji mnoho sil :kytka:

Bezplatné pro feťáka. Platí to daňoví poplatníci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.8.22 12:25
@Kipa22 píše:
Bezplatné pro feťáka. Platí to daňoví poplatníci!

Pořád je to člověk, který si zaslouží důstojné zacházení. Využívání služeb centra je výhodou pro obě strany - drogově závislý nebude házet stříkačky na dětské pískoviště a nebude přenášet nemoci. Je důležité se na to podívat takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.8.22 12:26
@Teaveg píše:
Pořád je to člověk, který si zaslouží důstojné zacházení. Využívání služeb centra je výhodou pro obě strany - drogově závislý nebude házet stříkačky na dětské pískoviště a nebude přenášet nemoci. Je důležité se na to podívat takhle.

Nezaslouží, pokud souloží bez ochrany a vědomě ohrožuje dalšího tvora :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.8.22 12:29
@Russet píše:
Nezaslouží, pokud souloží bez ochrany a vědomě ohrožuje dalšího tvora :zed:

Já nevím, zda jsme si rozuměly, ale interrupci za ní nikdo platit nebude :D Plus kdyby dítě tedy porodila a dala do ústavní péče, tak to bychom z daní neživili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
20.8.22 12:38
@Russet píše:
Nezaslouží, pokud souloží bez ochrany a vědomě ohrožuje dalšího tvora :zed:

Jenže tohle se dá vztáhnout i na jiné lidi. Nejen na ty drogově závislé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
20.8.22 12:57

Dobrý den, @Nenitamduch

žádám Vás o slušnou diskuzi, nejste-li schopná se v diskuzi vyjádřit slušně, prosím nevyjadřujte se. I opačný názor lze vyjádřit slušně, bez urážek či nadávek, které zakladatelce opravdu nijak nemohou.

Díky za respektování,
Viki :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
20.8.22 14:05

Těhotná a drogy, no, k tomu se opravdu radši vyjadřovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
20.8.22 14:12

@Russet Tak to se neboj…. to ji prelozi na JIP aby byla komplet pod dohledem a na monitoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.8.22 14:22
@Alexandria Nixia píše:
Jenže tohle se dá vztáhnout i na jiné lidi. Nejen na ty drogově závislé. :nevim:

Jako že 4 měsíce na pervitinu a spaní bez ochrany je stejné, jako když drogy nebereš a spíš bez ochrany? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.22 14:27

Všude se ptaji jestli něco bereš. Myslím že to komentovat nebudou..

V tvém případě si myslím, že zakrok je nejrozumnější co jsi dosud udělala. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
53518
20.8.22 14:36
@Anonymní píše:
Všude se ptaji jestli něco bereš. Myslím že to komentovat nebudou..V tvém případě si myslím, že zakrok je nejrozumnější co jsi dosud udělala. :potlesk:

Vážně? Mně tuto otázku nikdy nikdo nepoložil. Maximálně na léky od lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.8.22 14:40
@Russet píše:
Jako že 4 měsíce na pervitinu a spaní bez ochrany je stejné, jako když drogy nebereš a spíš bez ochrany? :roll:

Ano, například rodiče, kteří žijí ve velmi chudých poměrech a plodí každý rok další a další děcka, rodiče, kteří zanedbávají své děti, nebo u nich ještě k tomu dochází k domácímu násilí, matky samoživitelky (jak já jsem na to slovo alergická), které vydělávají prostitucí a děti nechávají po nocích doma samotné, alkoholici… no dosaď si tam téměř cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.8.22 14:45
@Teaveg píše:
Ano, například rodiče, kteří žijí ve velmi chudých poměrech a plodí každý rok další a další děcka, rodiče, kteří zanedbávají své děti, nebo u nich ještě k tomu dochází k domácímu násilí, matky samoživitelky (jak já jsem na to slovo alergická), které vydělávají prostitucí a děti nechávají po nocích doma samotné, alkoholici… no dosaď si tam téměř cokoliv.

Ty se ale nerodí s absťákem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria