Pes a Ibalgin - může?

finduska
20.6.12 21:15

Pes a Ibalgin-muze?

Potrebovala bych radu, ráno se nám popral pejsek, drzeli se za packua cumak(nas byl drzen za packu) viditelne znamky nebyly, jen drobet pajdal-mysleli jsme, ze vse bude v poradku, jeste odpoledne venku capkal po zahrade, sice kulhal malicko, ale jinak dobre, ppak vsak zalezl do verandy a doted lezi, dosel ke dverim, kouknul na schody a zase lehnul-mam pocit, ze se boji s nohou po schodech, postavil se a na noze ma u horniho kloubu otok, Ale odpoledne ho ječtě neměl :( Ráno se hned pojede na veterinu-ale je videt, ze noha ho fakt dost boli :( muze ibalgin? nebo aspon ctvrtku? aby chudak aspon v noci spal- jinak neknuci, nic, ani na ohmatani nereaguje, jen smutne kouka-ja mu to moc nemackala radeji. zrat enchce-ale piskoty si vzal :) aspon neco. Je mi ho moc lito.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
finduska
20.6.12 21:23

Ctvrtku jsem taky myslela- nas psik ma kolem 40kilo tak prave jsem ymslela, ze ctvrtka by mu neublizila snad :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1004
20.6.12 21:27

No mě bylo na veterině řečeno, že nemám dávat zvířatum žadne lidske leky sama od sebe…nemáte doma framikoin žebysmu tu packu tím namazla, tohle nam tenkrat dr povolil když si ta naše zranila nohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
20.6.12 21:28

Já myslím, že může. My dali jezevčici paralen, když „kojila“ - měla zatvrdliny a bolesti, teplotu a v pohodě, ulevilo se jí.

Držím palce ať je mu líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
20.6.12 21:29

Nemam-mam tady plno veci pro malyho, paralen, ibalgin, desinfekci, algifen, nu a na rymu. ani detsky? panadol treba?

• Citovat
  • Upravit
21908
20.6.12 21:29

Tak zrovna Ibalgin bych rozhodne nedala, nesmi - nema se pulit a drtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.6.12 21:30

Přikláním se k panadolu nebo paralenu. Ibalgin je svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
20.6.12 21:31

Panadol mam tekutej, pak detsky ibalgin(on to neni ibalgin neco na ten zpusob) a pak teda detsky cipky-coz neprojde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
20.6.12 21:33

Najdi si cislo na nonstop veterinu a zavolej.
A svinstvo je i paracetamol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
20.6.12 21:33

Ja bych radeji zavolala na veterinu a zeptala se, jestli muzes dat treba ten Panadol a pripadne kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.6.12 21:34

Fakt je, že nemusíš čekat do rána, můžeš zavolat psí záchranku, přijedou, odvezou ho na pohotovost a hned mu pomůžou. Jestli si ublížil mohlo by se mu to do rána hodně zhoršit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
20.6.12 21:35

Hele a co zkusit vydržet do rána…mě bylo řečeno že podaní lidskeho leku muže spusobit zvířatum i vnitřní krvacení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832

Zvířatům NIKDY Ibalgin. je to jed i pro lidi, ale zvířata si s ním prožijí svoje. Mají velmi citlivé zažívací ústrojí a ibalgin nesmí dostat. Kočka by vám prakticky umřela hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590

Ne! V zadnym pripade! Lidkej oreparat muze napriklad movalis, ale rozhodne ne paracetamol ci ibuprofen!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
20.6.12 21:37

Ibalgin bych rozhodne vynechala! hafiky mam dva a kdyz si veme piskon neni to nic hroznyho spis se,,lekl´´ dala bych mu neco detskeho, obklad a nechala ho at se vzpamatuje je spis v soku a nevi jestli na nohu muz nebo ne. nechat vyspat a rano k veterinarovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný