Pes čůrá krev.
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pes čůrá krev.
Krásné vánoční ráno,
máme téměř třináctiletého labradora. Bere Recoxu na „psí revma“. Špatně se mu vstává, ale když se rozchodí, tak je schopen i běhat. A teď k dotazu…
Teď jsem s ním šla ven a on čůral krev a to tak, že hodně.
Veterinář ordinuje až 27.12. Ostatní veterináři v okolí totéž. Já
jsem z toho úplně v háji, nevím, co teď…
Nemáte, prosím, někdo podobnou zkušenost? Pomůže mu něco z domácí
lékarničky??? Nebo co mám dělat?
Pes je živený granulemi, dle mého jedněmi z těch nejlepších. Pak
dostává Alavis a B - komplex.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Zkušenost mám a bohužel to nedopadlo dobře . Zánět ledvin. Určitě u vás má nějaký
veteřinář pohotovost. My tenkrát jeli se psem na veterinu na státní
svátek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@anahry píše:
Krásné vánoční ráno,máme téměř třináctiletého labradora. Bere Recoxu na „psí revma“. Špatně se mu vstává, ale když se rozchodí, tak je schopen i běhat. A teď k dotazu…
Teď jsem s ním šla ven a on čůral krev a to tak, že hodně. Veterinář ordinuje až 27.12. Ostatní veterináři v okolí totéž. Já jsem z toho úplně v háji, nevím, co teď…
Díky
Nemáte, prosím, někdo podobnou zkušenost? Pomůže mu něco z domácí lékarničky??? Nebo co mám dělat?
Pes je živený granulemi, dle mého jedněmi z těch nejlepších. Pak dostává Alavis a B - komplex.
mam zkušenost, ze mu doma ukapávala krev, byla to cysta na prostate myslím, vyřešilo se to kastraci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Obvolejte všechny veterináře, začněte u toho svého, mívají pohotovost. Třeba ten náš mobil nikdy nevypíná. Pokud nebudete mít úspěch, tak psa naložte do auta a jeďte na nejbližší 24h kliniku, bývají ve větších městech. Pokud výrazně močí krev, mohou to být močové kameny, které potrhaly močovou trubici a je reálné riziko, že pes bez operace vykrvácí. Odkud jste?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zkuste se podívat po pohotovosti. Může to být samozřejmě cokoliv, u nás nejdříve řešili, že by to mohla být otrava a pak to byli krevní paraziti a bohužel to nemělo šťastného konce. Důležité je však to podchytit včas a může to být v pořádku. Nemyslím si, že by něco z domácí lékárničky pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Souhlasím s ostatníma, volej a zkoušej. Mně by stálo za to jet za ochotným vetem i dost daleko.
Jen bohužel, víš že chlupáč už teď má na labradora super věk. Ale určitě držím palce ať to dobře dopadne!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Všem moc děkuji. My právě bydlíme v takový prdeli horoucí… Kouknu na tu pohotovost, jestli někde není. Já hlavně nechci, aby ho něco bolelo, aby se trápil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kus od nas je Litomericka pohotovost, je to sice asi 25 km ale da se to, nas pes cural krev a měl zanet mocaku, urcite bych vyhledala nejbližší veterinu… nezahravala bych si s tim, kor v jeho věku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nas pes to mel, kdyz v okoli harala fena, souviselo to nejak se zvetsenou prostatou, pak to odeznelo asi po trech dnech, uz jsme to zazili asi 2 krat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@anahry jo jo dostal injekci, jezdili jsme tri dny pro injekci a pak na tyden leky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No rozhodně by to chtělo veterináře…jinak na zánět močáku nám byl doporučený veterinářem urologický čaj s medem…můžeš to zatím zkusit…ale jela bych…svátky jsou dlouhé, není na co čekat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Pes sežral kus plastu
- Darování krve či plazmy s cholesterolem?
- Do krve popraskané bradavky
- První vyšetření krve u darování krve
- Už po několikáté krev v moči po sexu
- Proč pes (fena) čůrá doma?
- Fraxiparine v těhotenství a kontrolní odběry krve
- Hormon v krvi a děloha čistá