Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krásné vánoční ráno,
máme téměř třináctiletého labradora. Bere Recoxu na „psí revma“. Špatně se mu vstává, ale když se rozchodí, tak je schopen i běhat. A teď k dotazu…
Teď jsem s ním šla ven a on čůral krev a to tak, že hodně. Veterinář ordinuje až 27.12. Ostatní veterináři v okolí totéž. Já jsem z toho úplně v háji, nevím, co teď…
Nemáte, prosím, někdo podobnou zkušenost? Pomůže mu něco z domácí lékarničky??? Nebo co mám dělat?
Pes je živený granulemi, dle mého jedněmi z těch nejlepších. Pak dostává Alavis a B - komplex.
Díky
Zkušenost mám a bohužel to nedopadlo dobře
. Zánět ledvin. Určitě u vás má nějaký veteřinář pohotovost. My tenkrát jeli se psem na veterinu na státní svátek.
@anahry píše:
Krásné vánoční ráno,máme téměř třináctiletého labradora. Bere Recoxu na „psí revma“. Špatně se mu vstává, ale když se rozchodí, tak je schopen i běhat. A teď k dotazu…
Teď jsem s ním šla ven a on čůral krev a to tak, že hodně. Veterinář ordinuje až 27.12. Ostatní veterináři v okolí totéž. Já jsem z toho úplně v háji, nevím, co teď…
Díky
Nemáte, prosím, někdo podobnou zkušenost? Pomůže mu něco z domácí lékarničky??? Nebo co mám dělat?
Pes je živený granulemi, dle mého jedněmi z těch nejlepších. Pak dostává Alavis a B - komplex.
mam zkušenost, ze mu doma ukapávala krev, byla to cysta na prostate myslím, vyřešilo se to kastraci
Obvolejte všechny veterináře, začněte u toho svého, mívají pohotovost. Třeba ten náš mobil nikdy nevypíná. Pokud nebudete mít úspěch, tak psa naložte do auta a jeďte na nejbližší 24h kliniku, bývají ve větších městech. Pokud výrazně močí krev, mohou to být močové kameny, které potrhaly močovou trubici a je reálné riziko, že pes bez operace vykrvácí. Odkud jste?
Zkuste se podívat po pohotovosti. Může to být samozřejmě cokoliv, u nás nejdříve řešili, že by to mohla být otrava a pak to byli krevní paraziti a bohužel to nemělo šťastného konce. Důležité je však to podchytit včas a může to být v pořádku. Nemyslím si, že by něco z domácí lékárničky pomohlo.
Souhlasím s ostatníma, volej a zkoušej. Mně by stálo za to jet za ochotným vetem i dost daleko.
Jen bohužel, víš že chlupáč už teď má na labradora super věk. Ale určitě držím palce ať to dobře dopadne!
Všem moc děkuji. My právě bydlíme v takový prdeli horoucí… Kouknu na tu pohotovost, jestli někde není. Já hlavně nechci, aby ho něco bolelo, aby se trápil…
Kus od nas je Litomericka pohotovost, je to sice asi 25 km ale da se to, nas pes cural krev a měl zanet mocaku, urcite bych vyhledala nejbližší veterinu… nezahravala bych si s tim, kor v jeho věku
Nas pes to mel, kdyz v okoli harala fena, souviselo to nejak se zvetsenou prostatou, pak to odeznelo asi po trech dnech, uz jsme to zazili asi 2 krat.
@anahry jo jo dostal injekci, jezdili jsme tri dny pro injekci a pak na tyden leky
No rozhodně by to chtělo veterináře…jinak na zánět močáku nám byl doporučený veterinářem urologický čaj s medem…můžeš to zatím zkusit…ale jela bych…svátky jsou dlouhé, není na co čekat…