PES - jaké jste dávaly očkování

12.6.17 06:48

PES _ jaké jste dávaly očkování

Holky jaké dáváte očkování pejskovy ca 1,5 věku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59395
12.6.17 06:56

@pampeliškaluna2 já 1× ročně proti psince, parvoviroze a inefkčnímu zánětu jater- 1 injekce a vzteklinu dávám 1 za 3 roky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.6.17 07:02

Já dávám mimo již zmíněného ještě proti borelióze a protože chodím se psy na cvičák a na závody, kde bývá hodně psů, tak i proti psincovému kašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
12.6.17 07:12

@pampeliškaluna2 Všechna povinná, takovou tu klasiku Nobivac (lepto, parvo, psinka) + tetanus (kvůli koním a ovcím, holky s nimi přijdou do styku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.6.17 07:40
@Heivka píše:
Já dávám mimo již zmíněného ještě proti borelióze a protože chodím se psy na cvičák a na závody, kde bývá hodně psů, tak i proti psincovému kašli.

Funguje dobre proti tomu kasli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.6.17 07:51

@jenny.fields Ta co se stříká do nosu tak ano, první tři roky mi čuba každý rok chytla kašel tak 2-3× a to měla i to podkožní protikašlové očkování, co jsem změnila veterináře a vakcínu, tak je klid, nebo hodně lehký průběh, který se spraví dvoudenním klidovým a zetepleným (bunda i když je relativně teplo) režimem a jitrocelovým sirupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.6.17 09:39

Všechny potřebné co potřebují 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.17 15:58

Super díky a kolik cca stjí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
13.6.17 07:30
@Saatine píše:
Podle váhy psa.

A podle ceníku veterináře, u nás jsou rozdíly mezi veterináři u stejného psa dost velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.17 08:37

Záleží na tom, jaký je to pes, jaký je jeho zdravotní stav, kde se s ním budeš pohybovat. Teď u své čuby nechávám očkovat pouze vzteklinu, nic jiného.

Předtím velké terénní psy jsem měla proočkované mnohem víc, parvo, psinku a leptospirózu navíc. A při pracovním období tetanus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.17 13:11

Děkuji moc všem, jinak pejsek je po jedné paní co už se nemohla starat, má očkování vzteklinu na 3 roky a nevím jestli ji dát dál a na co očkovat, není teda muj, je jedné paní (sousedky) ta si ho vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
13.6.17 13:38

@pampeliškaluna2 Ideální je zajít s pejskem na veterinu a tam podle dat v očkovacím průkazu jí řeknou kdy by se měly jaké vakcíny dávat. Základ je povinná vzteklina a pokud nebydlíte na samotě bez dalších psů tak ještě kombinované očkování proti psince, leptospiróze… tohle jsou neléčitelné a většinou smrtelné nemoci. Ostatní (borelióza, kašel,…) jsou nadstandartní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný