Veterinární přípravky?

244
8.6.17 08:00

Veterinární přípravky ?

Dobrý den,
prosím o radu - potřebuji pro malého psa nějaký přípravek proti povrchovým parazitům - klíšťata a blechy hlavně. Cestuji s městským psem do přírody a dlouhou dobu jsme nic nepotřebovali. Prosím o radu jaký přípravek/značka skutečně funguje - co máte vyskoušené. Je mi jedno zda pipeta či obojek nebo postřik.
Děkuji všem předem za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
875
8.6.17 08:11

Za mě obojek Foresto…
Ještě jsen zapomněla dopsat, že já s malým miminkem kupuju Bravecto. Dřív jsem dávala Foresto, ale teď se mi to jaksi příčí, protože malá je tam, kde hafani. :palec:

Příspěvek upraven 08.06.17 v 08:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
8.6.17 08:19

@TTenr Doporučuji obojek. Pipety jsme dávali jen kočkám a teda účinnost dost krátká. Jinak z obojků se nám osvědčil Foresto, Kiltix i Scalibor. Takže je to více méně na tobě, kolik se ti do toho chce investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
8.6.17 08:38

Mame obojky scalibor a spokojenost. Vydrzi napul roku, stoji 350… Kliste ani jedno zatim. A to bydlime na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.6.17 08:38

Jestli ještě blechy nemá, tak obojek - ideálně foresto. Pokud už blechy má, tak zaberou jen tabletky od veterináře, protože blechy jsou poslední roky mrchy odolné. Volně podejnými spot-ony a nebo spreji se vůbec nenamáhejte.

A teda důkladné vygrutnování všeho, kde by mohly ležet jejich vajíčka a larvy.

http://hobby.blesk.cz/…5-tisic.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
8.6.17 08:44

U me jedine pipeta advantix. Obojky nejsou dobre kdyz mas deti nebo pes spi v posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.6.17 08:58

Pipeta, ale značku nevím :think: Funguje dobře, jen nesmí nějakou dobu po aplikaci zmoknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
8.6.17 09:03

@epsice my měli na Scalibor alergii, ale kamosky co ho u psů mají, říkají, že dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.6.17 21:06

Obojek Foresto, ja jeste davala za ouska Tea Tree olej a koupala v Tea Tree samponu :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný