Pes močí doma

24Martina
8.10.16 20:05

Pes moci doma

Ahoj holky, prosím pomoc, já už jsem úplně zoufalá. Mame kokra,7,5roku.Od května se kdykoliv odejdeme z domu vycura v predsini. Nikdy to nedělal. Venceny je porad stejně. Ma 5 let prášky na epilepsii, ale to podle me nemá souvislost. Priklad-vyvenci se v 8,já v 9 odejdu, vrátím se v 10 a nacurano.To se jako mstí, ze si dovolim odejit bez něj? Mame dvě děti, ale to podle me taky nemá vliv-starsimu jsou 4 a az do ted bylo vše ok. V květnu kdy to začalo jsme si pořídili auto, ale pochybuju, ze by si myslel, ze mu odjedem. Já fakt už nevím a navíc když po něm vytiram, tak na me hnusne věci a cení zuby. Už z něj mám i strach a nechci čekat az se k němu nachmitnou děti a on po nich vystartuje. Dneska přišla návštěva, stali jsme v předsíní, on na nás kouká a cura!!!Pak mi vyjel po noze. Holky, poradte co s tím, já fakt už nevím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
8.10.16 20:12

To může být spousta věcí, nemá nové místo, nevyhodily ste ho třeba z postele, nejste na něj hnusní kvůli dětem, podle mě se cítí ukřivděně a dělá vám to naschvál, navíc kokr je zvíře dost dominantní takže problém pokud se nenajde a nebude řešit se bude nejspíš hodně zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
8.10.16 20:13

Zkusila bych kastraci, měl by se po ní zklidnit, vypadá, že na tebe nějak žárlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
8.10.16 20:18

@Janee19 každý máme svůj názor ale kastrace mi nepřijde jako řešení problému, je třeba problém najít a řešit, a tohle si opravdu nemyslím že je řešení problému, jen pokus a ne zrovna dobrý a jeho zakrytí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
8.10.16 20:19

S detma je v pohodě, dávají mu pamlsky a jinak si jich moc nevsima. Spí s nama, pelech ma stejnej.
Zítra jsem kvůli očkování na veterinu, tak se poradim i tam. Kastrace me taky napadla.On je navíc hroznej divoch-na vodíku táhne jak magor.
Nechci to nechat dojít az do fáze kdy tu někoho zakousne.

• Citovat
  • Upravit
8.10.16 20:26

Já mám taky kokra, 5let, je z utulku. Občas dělá taky loužičky, dalo by se to svést na to, že je traumatizovaný z utulku. Ale ta potvora to dělá schválně. Psí pomsta, je milionovej. Ale jak se urazí, tak loužička. A když ho chci za trest chytnout a vyhodit na dvůr, jemně mě kousne, za to, co si to dovoluji. Veterinářka mi říkala, že u kokrů je tohle běžné, že jsou hrozně uražlivý a žárlivý. Ten můj dělá loužičky, když na něj mám málo času, trucuje.
Spí se mnou v posteli, a když se vrátím pozdě z práce, a jdu spát. Tak se protestně z té mojí postele zvedne a jde spát do obýváku na gauč. :jazyk:

Něčím jste ho urazili, ty třeba o ničem nevíš, třeba to byl tvůj manžel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
8.10.16 20:36

@Procházející já fakt nevím čím. Co se tím da dělat? To už je ale uražený od května, to není normální.

• Citovat
  • Upravit
redbulka
8.10.16 20:48
@Procházející píše:
Já mám taky kokra, 5let, je z utulku. Občas dělá taky loužičky, dalo by se to svést na to, že je traumatizovaný z utulku. Ale ta potvora to dělá schválně. Psí pomsta, je milionovej. Ale jak se urazí, tak loužička. A když ho chci za trest chytnout a vyhodit na dvůr, jemně mě kousne, za to, co si to dovoluji. Veterinářka mi říkala, že u kokrů je tohle běžné, že jsou hrozně uražlivý a žárlivý. Ten můj dělá loužičky, když na něj mám málo času, trucuje.
Spí se mnou v posteli, a když se vrátím pozdě z práce, a jdu spát. Tak se protestně z té mojí postele zvedne a jde spát do obýváku na gauč. :jazyk:Něčím jste ho urazili, ty třeba o ničem nevíš, třeba to byl tvůj manžel…
a když ho chci chytnout a vyhodit na dvůr - zkus využít a taky použít přednosti, kterou my lidé máme a to je rozum: když chci aby něco můj pes udělal co chci já, už moc dobře vím, že toho nedosáhnu řvaním na něj nebo násilím, to na mě taky začne cenit zuby a šprajcne se.Ale poměrně rychle a brzy jsem přišla na „fígl“ třeba s piškotama, za těma půjde světa kraj a dobrovolně.
  • Citovat
  • Upravit
5411
8.10.16 21:10

@24Martina je fakt ze je to mozna i trochu prostatou, zkousela jsi to konzultovat s veterinarem? Myslim si ze by ta kastrace fakt pomohla, urcite aspon na tu agresi. Kamaradka mela taky kokra a ten samej problem (agrese) a pomohlo to moc.
Muj pes se mi takhle zacal pocuravat po kortikoidech. Memel nejaky? Trvalo skoro pul roku nez to prestalo, on ani nevedel ze cura. A byl to des, byl to Bernak, tak si predstav tu potopu pokazdy a v byte.. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
8.10.16 21:14

@Denis11 na veterinu jedem zítra, ale nemyslím, ze je to zdravotní. Je to podle me truc.Bere léky na epilepsii, ale ty ma už 5 let a vliv to na něj žádný nemělo. Tohle taky nejsou pidi louzicky, ale kaluže :roll:

• Citovat
  • Upravit
8.10.16 21:18

@redbulka Já mám užasnýho psa, o to víc si cením toho, jaký je, když si uvědomím, že je z utulku a sám musí bojovat se svojí nejistotou. Můj kokr nechce být sám, za žádnou cenu. Chce se mazlit uplně s každým koho potká, myslím si, že se bojí, že ho nikdo nebude mít rád a skončí zase v utulku. Já když chci jít ráno do práce, tak on blokuje dvěře, prostě si před ně lehne, abych nikam nemohla, musím mu dát sladkosti, aby se od těch dvěři odlepil, zabavil se a já mohla odejít. Ráno zvoní budík a kokříno ani nemrká, protože ví, že odejdu. Miluju ho a vážím si toho jaký je. Ale já podnikám, prostě se nevyhnu tomu, že se v práci zdržím. Když přijdu domů, potřebuji klid a nic neřešit. Ale vidim uraženýho psa, loužičku- navíc na parketech nebo textilii, tak bych ho taky přerazila (někdo na ty sladkosti vydělávat musí). Nechci toho potvoráka ani vidět, a to on se šprajcne uplně.

@24Martina Já když mám hodně starostí a nemám na psa čas, je schopný být uražený týdny. Tím, jak toho mám hodně a jsem ve stresu, tak to ani nevnímám. Pak ten stres opadne, chci se mazlit a ten pes mi to spočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
8.10.16 21:19
@24Martina píše:
@Denis11 na veterinu jedem zítra, ale nemyslím, ze je to zdravotní. Je to podle me truc.Bere léky na epilepsii, ale ty ma už 5 let a vliv to na něj žádný nemělo. Tohle taky nejsou pidi louzicky, ale kaluže :roll:

Tak pokud jsou to kaluze, tak se mu podle me chce… treba je to zdravotni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
8.10.16 21:44

Zítra veterinární, tak dam vědět co mi poradili. Každopádně vám moc dekuju za vaše příspěvky!!

• Citovat
  • Upravit
951
8.10.16 21:48

@redbulka s piskotama bych byla opatrna pes si pak zapamatuje ze kdyz udela neco spatnyho tak za to jeste dostane pamlsek tak to delat urcite neptestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
8.10.16 22:02

Ono pejsci si pamatuji radi a dlouho. Jsem v 20tt a byla jsem od 9tt do 11tt v nemocnici kvuli krvaceni ktere mi zpusobila doktorka. Dite se nastesti zazrakem udrzelo. Mame doma vic zviratek vcetne dvoulete fenky o ktere jsem se starala prevazne ja. Nez jsem prijela domu tak v pohode pritel chodi dvanactky a fena vzdy v pohode doma nic nevyvedla. Jenze ja pak mela klid na luzku a mohla sem jen na zachod jinak jsem musela lezet. Takze jsem si s ni nemohla hrat ani se ji prilis venovat jako driv. No pak zacala delat schvaly. Vycurala se mi u postele, na chodbe v kuchyni, pokazde prede mnou a cucela na me pri tom. Pokazde to bylo prede mnou a to i kdyz jsem ji chcvili pred tim postela vycurat. No me to sralo hrozne a ona to delala vylozene naschval. Pokazdy jsem na ni zakrycela a poslala ven. Pak mi ruply jednou nervy a dostala pres zadek varejkou a vyhodila jsem ji ven jako ze tohle ne. Pak jsem ji poustela pokazde kdyz jsem sla na wc ja takze pomerne casto. Pokazde jsem si stoupla do dveri a razne opakovala jdi curat (moc dobre vi co to znamena) a cekala jsem az se vycura a pak nasledovala velka pochvala. No nastesti to uz nedela, ale delala to na truc protoze jsem si ji nevsimala tolik co driv me to bulo lito ale nemohla sem se k ni ohybat a dovadet s ni. Do te doby jsem se ji venovala behem celeho dne tak davala takhle najevo ze ji zanedbavam. Driv to udelala jen vyjimecne taky na truc. Evidentne se pejskovi neco nelibi necim jste ho nastvali. Ale teda nesnesla bych aby po me pes vyjizdel, to bych se asi dost bala aby nerafnul decka :nevim: nase si tedy rafnout nedovoli je i dost poslusna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný