Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, chtěla bych znát Váš názor…náš pes byl uvázaný před krámem, je moje vina že byl bez náhubku, to vím!! ale pokousal cizího klučíka, klučík je naštěstí v pořádku! ale dali jsme ho k rodičům, aby nebyl u našeho syna a veterinář řekl že je to po kastraci rozbouřenými hormony, ale já si to nemyslím…prostě už ho u malého nechci…co by jste dělali Vy?? přítel ho chce domů, ale já říkám ne a díky tomu se často hádáme…a teď co ho mají rodiče, tak vyjíždí zle i po dospělých ![]()
Tak když jednou vyjede po dítěti a teď i najíždí na dospělé, tak je to snad bez debat?
@luckaamisa píše:
Zdravím, chtěla bych znát Váš názor…náš pes byl uvázaný před krámem, je moje vina že byl bez náhubku, to vím!! ale pokousal cizího klučíka, klučík je naštěstí v pořádku! ale dali jsme ho k rodičům, aby nebyl u našeho syna a veterinář řekl že je to po kastraci rozbouřenými hormony, ale já si to nemyslím…prostě už ho u malého nechci…co by jste dělali Vy?? přítel ho chce domů, ale já říkám ne a díky tomu se často hádáme…a teď co ho mají rodiče, tak vyjíždí zle i po dospělých
Pes je vždycky obrazem majitelů, víc k tomu neřeknu, protože nemám co ![]()
Tak v takovémto případě bych si toho psa už zpátky nevzala. Prostě bych nevěřila, že nenapadne moje dítě také ![]()
@fanfulik píše:
Tak když jednou vyjede po dítěti a teď i najíždí na dospělé, tak je to snad bez debat?
taky si myslím, že není co řešit ![]()
NIKDY bych neriskovala zdraví dítěte. Udělal to jednou, udělá to podruhé. Já bych neriskovala. Dítě je pro mě důležitější než pes. A neustoupila bych, i kdyby se manžel stavěl na hlavu. Nevěřila bych tomu psovi a on by to určitě cítil. ![]()
@Seizdra píše:
Pes je vždycky obrazem majitelů, víc k tomu neřeknu, protože nemám co
souhlas
A co se stalo, za jakych okolnosti toho klucika pokousal?
JInak ja bych ho domu taky uz nevzala, byl by to velky risk a rozhodne bych nechtela aby na to doplatili deti.
@Seizdra píše:
Pes je vždycky obrazem majitelů, víc k tomu neřeknu, protože nemám co
naprosto souhlasím, co k tomu dodat.. ![]()
@lulje píše:
NIKDY bych neriskovala zdraví dítěte. Udělal to jednou, udělá to podruhé. Já bych neriskovala. Dítě je pro mě důležitější než pes. A neustoupila bych, i kdyby se manžel stavěl na hlavu. Nevěřila bych tomu psovi a on by to určitě cítil.
Přesně tak!
Zakladatelko, zlob se na mě jak chceš ale to, co jsi ze psa (ne)vychovala, to je tvoje vizitka, tak teď rozhodni sama, co se situací, držím palce, ať tvé rozhodnutí dopadne pro psa co nejlíp v rámci možností, on za svoje páníky nemůže, bohužel.
Ach jo, já teda nebudu dělat chytrou, ale pokud to udělal bez nějaké příčiny, prostě po tom děcku vyjel, kdo za to může.. Ten pes? Proč on? Že se dostatečně nevychoval?
Neříkám, že bych k němu měla i nadále důvěru, ale za tohle ten pes né vždycky může… ![]()
@fanfulik bohužel souhlas, jestli takhle vyjíždí dál, a nebyla to tedy ojedinělá záležitost, tak bych se bála…ale taky záleží, kde ho rodiče mají, jak moc se mu změnilo prostředí, teď může být vynervovaný tím přesunem od vás.
ale jen ty znáš svého psa a taky své dítě - nezjistila jsi, co se stalo, že ten pes pokousal toho kluka? Prostě to není tak jednoduché, chtělo by si to popovídat s chovatelem, s někým, kdo vašeho psa zná, s veterinářem, nebo třeba s odborníkem na cvičáku.
i když jsem pejskař, psů jsme měli několik, tak takového, který už jednou kousnul bych se asi u malého dítěte bála ![]()
Jako pokousal úplně cizí dítě před obchodem? A ty víš, co mu ten kluk dělal nebo nedělal? Přijde ti normální, že by na sebe měl nechat sahat cizí lidi? Mě a očividně ani tomu psovi to normální nepřijde. To, že teď vyjíždí i po dospělých…nedivím se mu. On se brání a za trest ho dáte pryč.