Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pes co kousne jednou, může kousnout zase. I když může být převychovaný, bála bych se.
@luckaamisa píše:
Zdravím, chtěla bych znát Váš názor…náš pes byl uvázaný před krámem, je moje vina že byl bez náhubku, to vím!! ale pokousal cizího klučíka, klučík je naštěstí v pořádku! ale dali jsme ho k rodičům, aby nebyl u našeho syna a veterinář řekl že je to po kastraci rozbouřenými hormony, ale já si to nemyslím…prostě už ho u malého nechci…co by jste dělali Vy?? přítel ho chce domů, ale já říkám ne a díky tomu se často hádáme…a teď co ho mají rodiče, tak vyjíždí zle i po dospělých
Pes co kousne jednou, může kousnout zase. I když může být převychovaný, bála bych se.
@anetta30 píše:
Úplně stejně můźe kousnout pes, který v životě nekousl…
To je pravda. Jen jsem chtela rict, ze k tomu ma pak pes vetsi predpoklady, ze se to muze stat znova. Pes byl podrazdenej nekym, to je jasny a psychicky nevyrovnanej. Bez prace s nim by se to mohlo opakovat. Pes nesmi psychicky stradat. Musi citit, ze tu pro nekoho je a ze je milovan. Samozrejme zase vseho moc skodi ;D prehnana starostlivost taky neni dobra. Drzim palce!
Zakladatelko, ale tímto ten problém nevyřešíš. Vcit se do toho psa. Dítě ho mohlo provokovat atp. on se jen bránil. Stalo se to jen jednou a ty ho dáš pryč. Najednou nemá u sebe blízkou osobu. Chce zpátky domů, ostatních lidí se bojí. Vůbec nechápe, že udělal chybu. To, že pokousal jiné dítě je něco jiného, než člen jeho smečky! On si Vás mohl jen hlídat! To se stát může a neznamená to agresi. Ty si snad nikdy na nikoho ,,nezaštěkala”?/ Nedala facku?