Pes přibral na váze

458
2.3.13 10:47

Pes pribral na vaze

Chci se zeptat přibral vás domácí mazlik pejsek, od té doby co máte malé dítě? mam civavu a zjišťují, že pribira malemu upadne kus dobroty a pes už to zuzla v pelechu :mrgreen: nestíhám mu to tahat z tlamy :zed: sice jsem civavaka nevažila, ale rozšířil se trochu :lol: :cert: nechci aby byl tlustý, pro psa nejsou ty dobroty od malého zdrave, tak aby mi pejsek neonemocnel :nevim: ale je fakt že je i zima, tak toho pohybu tolik nemá. ale i tak se mu kazí žaludek 8) jak to je u vás???taky měl chudák asi 2 krát průjem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
529
2.3.13 10:50

No u nás taky každý den něco spadne od stolu, jinak má jen granule. Dítko zatím nic pod stůl nehází. Pes nám zimě vždycky přibere a pak na jaře a v létě je jak hydra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
2.3.13 11:01

U nás je to stejné. Pes teda ještě nenabral, ale zato už se párkrát pěkně zes.al. Děti ho rvou vším, co dostanou i oni, pokud vyloženě nestojím u stolu a nesleduji je a neokřikuji. A ta naše popelnice od nich sežere všechno, i kyselou okurku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
2.3.13 11:04

Tak záleží, co dáváš dítěti. Malý sem tam odhodí křupku nebo piškot, kus chleba a to je v retrívřici hned. Pokud vím, že toho má víc, uberu večer granule. Takže za mě rada ohlídat, ev. snížit krmnou dávku nebo přejít na light krmivo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
2.3.13 11:20

No, my máme berňáka takže tam se pár sušenek, piškotů popř brambor za den ztratí, u tý čivavy to ej trochu o něčem jinym :think: jinak je fakt že přes zimu nám nabere vždycky, tak 3-5kg. holkám vysvětluju že ji moc dávat nemužou, že by ji bolelo bříško tak to docela vzaly a dávají ji umírněně (teda aspoň to co vidím :mrgreen: ) jinak light krmivo asi neni špatnej nápad, taky záleží jak je zvyklá žrát-naše má granule furt v misce a chodí užírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
2.3.13 11:39

@spiky01 no on ma taky pořád granule v misce, ale on je moc nejí mu většinou stačí to co mu podstrči malý a bývají to i lentilky, brumik, krupky, nebo tvrdý sýr. takové ty pamlsky do ruky.mam strach aby mu to nějak pejskovi neuškodilo :roll: taky mu dám obden polévku, maso, zeleninu atd.on spíš ty nezdravé pamlsky od malého zere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.3.13 12:12

U nás to samý. A jak je malá mála, tak není problém vyskočit a urvat jí to od pusy :roll: Máme teda bišonka, ale to je taky malej pes, takže je to znát. Momentálně má dietu, protože doktor už nám vynadal :oops: Brát jí to nestíhám, protože to vždycky úplně vdechne :roll:
Jen na ty lentilky dávej bacha. Psi nesmí čokoládu a u tak malýho špunta by mohlo být i pár lentilek pěkný prů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
2.3.13 12:16

@bonduellka tam je hlavně prušvih cukr a kakao, je fakt že ještě před rokem jsem to hodně řešila, čuba nám po všem blila, pak jsme zjistili že za to muže štítná a co má léky tak je to ok. navíc se začla hodně sypat zdravotně (klouby a páteř) a nevypadá to moc dobře takže jsem dost polevila co se týče dobrot od stolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
2.3.13 12:22

Ahoj, nas pes taky dojida zbytky po male ze zeme, co nahazi to vysaje :), mi jsme to vyresli, tak ze jsme psovi ubrala trochu granuli, a hlavne ji nepoustim vzdy vse sezrat, jen nekdy. DRiv dojidala kazdej den obed, ted uz tolik mala nevyhazuje z talire a radeji to sni. minulej mesic jsme byly na veterine a mela o tri kila min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
2.3.13 12:27

A hlavne kdyz mala ji tak je pes vzdy mimo pokoj, jinak by nic nesnedla a hazela to psovi primo do tlamy. a mamky ju pes vzdy pronasleduje a ona se s ni skoro vzdy podeli, to ale mala dotava jidlo, ktery psovi neublizi, susenky, ovoce, cokoldu nedavam male ani kdyz je sama, to ji radeji snim sama hihi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
2.3.13 12:52

@bonduellka psy máme na zahradě, u nás má tuto roli kočka :roll: ale zatím nenabrala, podle toho, kolik toho sní „bokem“ ji upravuju porci jejího jídla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
2.3.13 16:27

@Žanysek kdyby měl nás civavak o 3 kila meně, tak by nevazil nic :mrgreen: ale možná už váží 4 kg :nevim: kdo ví, to by bylo na civavu dost :nevim: jo já mu dám ctverecek čokolády mymu malému a zbytek zbaztim potaji :mrgreen: a malý pak přijde a říká. Néni, néni :oops: ale aspoň si nezkazí žaludek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.3.13 16:53

No tak já tady radím a ta naše krasavice nechala na zemi válet krabičku Kinder čokolády a šli jsme na procházku. Samozřejmě to čuba sežrala i s papírem :zed: :zed: Jen spoléhám na to, že Kinder čokoláda toho kakaa moc nepobrala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
2.3.13 16:55

@bonduellka jj,čokoládu mám schovanou ve špajzi nahoře a uzobávám-holky by kakao neměly jíst vubec. a pomeranče jíme s manželem až večer, když spí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
2.3.13 17:04

@bonduellka hihi, no mi mame trochu vetsiho psa. Taky po taji jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný