Stafbul, nebo staford?

63
28.2.13 18:16

Stafbul nebo staford???

Zdravím, chci se zeptat chovatelů těchto dvou ras na klady a zápory. Pořád se totiž nemůžeme rozhodnou zda stafordšírského bulteriéra nebo amerického stafordšírského teriéra. Měli jsme obyčejného ořecha z útulku, který nebyl nikdy moc nadšený z dětí a se synem si nechtěl hrát a pod. Proto se mi strašně líbí povaha stafbula co se týká dětí. Ale vzhledem mě to spíš táhne ke stafordovi. Chtěla bych se mu opravdu věnovat a chodit s ním i na cvičák a mít z něho mazlíčka celé rodiny a kámoše pro syna. Co radíte??? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
28.2.13 18:19

Kamarádka mám amstafa. Děti ji zbožňují a ona je také :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
28.2.13 18:20

My mame pitbullku u deti a je milacek..ono az zas takovy rozdil mezi nima neni..staford se spis bude chtit rvat nez stafbull, alespon podle tech psu, ktere znam, zalezi taky jakou povahu maji rodice psa a jak vy s nim budete zachazet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.2.13 18:21

Mě se strašně líbí, ale četla jsem, že co se týká výchovy jsou dost tvrdohlaví narozdíl od stafbulů. No pořád se ne a ne rozhodnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.2.13 18:23

To je fakt, že bude záležet i na nás. Ale určitě bych preferovala fenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
28.2.13 18:25

Je pravda, ze stafbull je ve vetsine pripadu,,ovladatelnejsi,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.2.13 18:28

@screenback Moje tchýně má stafbula, ten už je teda starej (12 let) a je strašně poslušnej, má ho v bytě, takže taky pěknej gaučák. My máme doma 2 stafordy, jsou jim 3 roky (takže ještě nevybouřený telata) a jsou to bráchové :( poslouchají, ale hlavy si taky umí postavit. Já jsem se sem do baráku nastěhovala a oni už tady byli, takže já si je nevybrala a řeknu ti popravdě, že z nich mám dost velký respekt. V červnu čekáme mimčo a jestli uvidím jen náznak nějakých problémů, tak to budu rychle řešit.

• Citovat
  • Upravit
3900
28.2.13 18:30

Souhlas, stafbul je na vychovu jednodussi. Rodice mají ze Staffkomas 3 leteho psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
28.2.13 18:31

Já jem měla stafordšírského bulteriéra, ale jestli jste měli jen obyčejnýho vořecha z útulku a nemáte s těmito plemeny zkušenosti, tak si nemyslím že je to dobrý nápad si ho pořizovat když máte děti.

• Citovat
  • Upravit
1998
28.2.13 18:33

A rozdil je, ze stafbull vicemenne nikdy moc nesteka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
28.2.13 18:34

Já jsem tedy nikdy nevidela stafbula ktery by nemiloval deti. Za staforda bych se takhle nezarucila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
28.2.13 18:35

Staffkomas je nejlepsi chovatelska stanice u nas,..dle me..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.2.13 18:35
@ohýnek píše:
Já jem měla stafordšírského bulteriéra, ale jestli jste měli jen obyčejnýho vořecha z útulku a nemáte s těmito plemeny zkušenosti, tak si nemyslím že je to dobrý nápad si ho pořizovat když máte děti.

Taky se k tomuto přikláním. Já bych si je dobrovolně nepořídila. Je spousta jiných nádherných pejsků, kteří budou mít rádi děti (tím neříkám, že tihle nemají, vím že ano) a jejich výchova nebude taková složitá.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
28.2.13 18:37
@RadkaCh píše:
Taky se k tomuto přikláním. Já bych si je dobrovolně nepořídila. Je spousta jiných nádherných pejsků, kteří budou mít rádi děti (tím neříkám, že tihle nemají, vím že ano) a jejich výchova nebude taková složitá.

já toho psa měla s novorozencem, ale mít ho u dětí, bych doporučila jen zkušenému. Přítelova ex si musela pořídit dobrmana, aby vypadala drsně, pes nevychovanej a jednoho krásnýho dne jí roztrhl úsměv.

• Citovat
  • Upravit
63
28.2.13 18:38

A co radíte, atrapu psa yorkšíra? Mám pro psy strašnou slabost a už si bez psa nedovedu představit život a vždycky jsem si přála bezvadného psího kamaráda. Bohužel pes z útulku byl jaký byl a já ho za to neviním, protože si určitě zažil své. Proto si chci psa vybrat podle povahy, která se samozřejmě může trochu lišit od reálu, ale nějaké základní rysy mít bude. A tyhle dva plemena se mi prostě líbí. A i když nemám zkušenost právě s takovými plemeny, úplný laik nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný