Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@screenback no automaticky ne, i u psů s PP se můžou narodit štěnda který nebudou nikdy mít „dostatečně dobrý exteriér“ na to aby byly výstavně úspěšní. To že si pořídíš psa s PP neznamená že na výstavy chodit musíš
Hodně lidí na výstavy chodí jen proto aby měli to „výstavní minimum“ pro uchovnění a pak na to prdí. A pak jsou tací kteří si na tom zakládají až moc. Jinak Stafbula bez PP bych asi nekupovala kvůli těm dědičným nemocem.
Já na to taky kašlu
Vždycky jsem si myslela něco o zadní části jejich těla a nazdar
Hlavně když paní škrtila na vodíku vzteklého jezevčíka a JJ se na něj jen v klidu podíval a pokračoval v krasojízdě ![]()
Je dobrý, že nám nosí dříví na zátop
Pejsáček je s námi v bytovce ![]()
@Lithien píše:
@screenback no automaticky ne, i u psů s PP se můžou narodit štěnda který nebudou nikdy mít „dostatečně dobrý exteriér“ na to aby byly výstavně úspěšní. To že si pořídíš psa s PP neznamená že na výstavy chodit musíšHodně lidí na výstavy chodí jen proto aby měli to „výstavní minimum“ pro uchovnění a pak na to prdí. A pak jsou tací kteří si na tom zakládají až moc. Jinak Stafbula bez PP bych asi nekupovala kvůli těm dědičným nemocem
Já na to taky kašluVždycky jsem si myslela něco o zadní části jejich těla a nazdar
Hlavně když paní škrtila na vodíku vzteklého jezevčíka a JJ se na něj jen v klidu podíval a pokračoval v krasojízdě
To je fakt dobrý
![]()
To bych musela asi vyměnit manžela za pejsana, aby se mi vlez do postele
. Moje známá měla dogu v garzonce a taky to šlo ![]()
@Lithien aha, tak díky za upřesnění. Já bych radši jen mazla bez výstav. A s pp určitě. Dá se nějak cca odhadnout cena za psa s pp, ale ne na výstavy?
Máme hnědého stafbulla a je to miláček rodiny. Je hodný, poslušný a vůbec ne agresivní. Ale je pravdou, že se mu věnujeme každý den. Nestačí mu dát jen nažrat a pak si celej den dělej co chceš. Je potřeba se mu věnovat a vést ho k disciplíně. Ve srovnání se stafteriérem je to zlatíčko. Na stafteriéra je potřeba hoodně trpělivosti.
Příspěvek upraven 28.02.13 v 20:29
@Lithien co na to říct, takoví lidi se najdou všude a hlavně ty předsudky mě nepřestanou bavit
@Bambrštoul no nejlepší byl ten jeho pohled, jako „Ježiš! Co to proboha je??“ To jsem šla vždycky do kolen ![]()
Nejlepší byly jeho postelový kreace to jsem mohla smíchy brečet… občas jsme se prali o peřinu a samozřejmě vždycky vyhrál pes. Cassey je ještě malinká má 6kilo ale jako až bude mít těch 20 tak jí asi pořídím samostatnou peřinu, i když je mi úplně jasný, že stejně bude chtít tu mojí ![]()
@A.Sharka to dá rozum, že potřebuje hodně pozornosti. Aktivní pes je pro mě
@Lithien takže spí pěkně v posteli jo? pořád přemýšlím, jestli povolit nebo ne
@screenback není vůbec zač
hele počítej tak do 20 tis. záleží na tom po jakých rodičích a tak… ale za mazla tchyně dala 16 tis.
Jo předsudky taky miluju, já už se tomu směju protože je to s některýma lidma marný no