Stafbul, nebo staford?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4396
28.2.13 20:18

@screenback no automaticky ne, i u psů s PP se můžou narodit štěnda který nebudou nikdy mít „dostatečně dobrý exteriér“ na to aby byly výstavně úspěšní. To že si pořídíš psa s PP neznamená že na výstavy chodit musíš :D Hodně lidí na výstavy chodí jen proto aby měli to „výstavní minimum“ pro uchovnění a pak na to prdí. A pak jsou tací kteří si na tom zakládají až moc. Jinak Stafbula bez PP bych asi nekupovala kvůli těm dědičným nemocem.

Já na to taky kašlu :D Vždycky jsem si myslela něco o zadní části jejich těla a nazdar :D Hlavně když paní škrtila na vodíku vzteklého jezevčíka a JJ se na něj jen v klidu podíval a pokračoval v krasojízdě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.2.13 20:19

Je dobrý, že nám nosí dříví na zátop :mrgreen: Pejsáček je s námi v bytovce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.2.13 20:22
@Lithien píše:
@screenback no automaticky ne, i u psů s PP se můžou narodit štěnda který nebudou nikdy mít „dostatečně dobrý exteriér“ na to aby byly výstavně úspěšní. To že si pořídíš psa s PP neznamená že na výstavy chodit musíš :D Hodně lidí na výstavy chodí jen proto aby měli to „výstavní minimum“ pro uchovnění a pak na to prdí. A pak jsou tací kteří si na tom zakládají až moc. Jinak Stafbula bez PP bych asi nekupovala kvůli těm dědičným nemocem
Já na to taky kašlu :D Vždycky jsem si myslela něco o zadní části jejich těla a nazdar :D Hlavně když paní škrtila na vodíku vzteklého jezevčíka a JJ se na něj jen v klidu podíval a pokračoval v krasojízdě :D

To je fakt dobrý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.2.13 20:22

To bych musela asi vyměnit manžela za pejsana, aby se mi vlez do postele :D. Moje známá měla dogu v garzonce a taky to šlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.2.13 20:24

@Lithien aha, tak díky za upřesnění. Já bych radši jen mazla bez výstav. A s pp určitě. Dá se nějak cca odhadnout cena za psa s pp, ale ne na výstavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.2.13 20:25

Máme hnědého stafbulla a je to miláček rodiny. Je hodný, poslušný a vůbec ne agresivní. Ale je pravdou, že se mu věnujeme každý den. Nestačí mu dát jen nažrat a pak si celej den dělej co chceš. Je potřeba se mu věnovat a vést ho k disciplíně. Ve srovnání se stafteriérem je to zlatíčko. Na stafteriéra je potřeba hoodně trpělivosti.

Příspěvek upraven 28.02.13 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63

@Lithien co na to říct, takoví lidi se najdou všude a hlavně ty předsudky mě nepřestanou bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146

@screenback Já chrním s holkou a mužský se psem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
28.2.13 20:26

@Bambrštoul no nejlepší byl ten jeho pohled, jako „Ježiš! Co to proboha je??“ To jsem šla vždycky do kolen :D
Nejlepší byly jeho postelový kreace to jsem mohla smíchy brečet… občas jsme se prali o peřinu a samozřejmě vždycky vyhrál pes. Cassey je ještě malinká má 6kilo ale jako až bude mít těch 20 tak jí asi pořídím samostatnou peřinu, i když je mi úplně jasný, že stejně bude chtít tu mojí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.2.13 20:27

@A.Sharka to dá rozum, že potřebuje hodně pozornosti. Aktivní pes je pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.2.13 20:27

@Lithien takže spí pěkně v posteli jo? pořád přemýšlím, jestli povolit nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.2.13 20:28

@Bambrštoul chlapi sobě jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396

@screenback není vůbec zač ;) hele počítej tak do 20 tis. záleží na tom po jakých rodičích a tak… ale za mazla tchyně dala 16 tis.

Jo předsudky taky miluju, já už se tomu směju protože je to s některýma lidma marný no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900

Cena je u psu cca 10-15tis, feny jsou o neco drazsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.2.13 20:30

@Lithien je podezřelé, když pes s pp stojí jen 11 tis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný