Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@screenback píše:
@A.Sharka to je dobrá cena, my bydlíme v Havířově, takže nejlíp někde v okolí
kdyby nebyl přes známý tak by nás vyšel na víc. Bejt tebou tak si ho pořídím, jak tu píšou holky, z chovatelský stanice. Tam máš jistotu i záruku ![]()
@A.Sharka jinak to ani nechci. A Zlín zase není tak daleko, manžel taky nevidí problém. Ale fakt si neumím představit, že tam přijedeme a dokážeme odejít bez chlupatého mimča, prostě jenom to tam očíhnout
Ahoj, máme 3letého staffbulla, je to miláček. Plemeno super, chce hodně času - cvičák, hodně vyběhat a hlavně pomazlit
Zmiňovanou chovku STAFF KOMAS taky můžu doporučit, znám paní osobně a tatínek našeho psa pochází z této CHS. Jestli plánuješ pořídit štěndo na léto tak posílám odkaz na menší CHS, štěňátka se narodí kolem půlky března. „Rodiče“ jsou oba super povahy. http://www.homars-czech.com/…Novinky-News
@screenback píše:
@A.Sharka jinak to ani nechci. A Zlín zase není tak daleko, manžel taky nevidí problém. Ale fakt si neumím představit, že tam přijedeme a dokážeme odejít bez chlupatého mimča, prostě jenom to tam očíhnout
V Havířově jsem žádnou chovatelskou stanici téhle rasy nenašla takže fakt si budete muset dojet. Když se se stanicí domluvíte tak vám štěndo zarezervujou a určitě neodjedete bez něj.
Moravia Lord ma dobry odchovy, ale myslim ze tam bude vyssi cena
@Bambrštoul píše:
Jen kdyby náhodou
No tak ten je nádhernej. To je určitě mazel, že? Tohle je zase moje krevní skupina, tihle medvídci. Jako štěňátka jsou úplně k sežrání.
V Havířově opravdu nic není, to vím. Ale myslela jsem, že třeba ostrava a pod by něco být mohlo. Opravdu nechceme výstavního šampióna, ale zdravého mazlíka.
@screenback Zkus hledat takovéhle inzeráty, to by bylo pro tebe ideální, většinou má takový pejsek vadu skusu, ale to v ničem nevadí, jen v uchovnění. A pozor na to když je to kryptorchid a ta sleva je kvůli tomu, to bych nebrala, protože občas je to varle v břišní dutině a musí se vyoperovat, sice je to banalita, ale přeci jenom…
@Arumba aha, ten je pěkný. To by se vyplatila i ta cesta určitě
@screenback píše:
@Arumba aha, ten je pěkný. To by se vyplatila i ta cesta určitě
Je to i vcelku zajímavé spojení
tady jsou jejich stránky
@Arumba vypadá fakt krásně, teď mě štve, že zatím si ho nemůžeme koupit, spíš cca až za měsíc a to nebude už k mání ![]()