Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@phoma
Jsem psala že mám dva obr psy, který jsou čistě domácí a gaučový - neexistuje aby byly venku
najedly to je pravda, ale já pak jak koza další hodinu uklízela a vracela do pytlíků rozsypaný těstoviny a další..
je teda od ní hezký, že se rozdělila aspoň, že ten kocour zachoval dekorum a neslezl ze židle, aby jim pomohl ![]()
@Natálka26 kočka ta ma dustojnost přece nebude o něco prosit
![]()
@phoma
Hlavně nebude jíst nic co je pod její úroveň.. a to všechno tom špajzu bylo, protože nahoru na konzervy a ty kapsičky nedosáhlo mládě.. Šílenost s nima všema žít
a to přibude ještě jedno, to už mi asi hrábne.
![]()
@Seleni mam dva kocoury, fenku a rocni dceru. Kocouri malo ignoruji. A fenka, kdyz jsme malou privezli, ma stejny pach, takze pochopi, ze je to clen rodiny, hlida ji, ke kocarku se nesmi nikdo priblizit. Oblizuje ji, obcas kdyz tvrde spi a mala do ni strci, tak zavrci. Doporucuji mit misto, kam se dostane jen pes a dite ne. Ale jinak nase souziti je super, mala uz se pomalu uci hladit pejska.
Tak my mame Americkeho pitbulla
Na zacatku cervna mu budou dva roky a na konci cervna se nam narodi malaa
.. Maam sice trosku strach ale ten nas mqzel deti miluje a myslim ze kdyz se k nemu budeme chovat stejne a ukazeme mu ze se pro nej nic nezmenilo tak to bude fajn
.. Jen to venceni budu muset nejak vymyslet
.. protoze pritel je cele dny v praci a bydlime v byte
.. Tak uvidiime ![]()
@Nicalka Co bys vymýšlela, to venčení je úplně v pohodě. Já dvakrát denně vyběhnu se psem před barák na loužičku, doma spí dítě a mám s sebou chůvičku a jednou denně jdeme všichni ven tak na dvě hodiny, když je jó hezky, tak na půl dne. S malým miminem mám mnohem víc času na venčení, než kdykoliv předtím. ![]()
Pokud nechceš nechávat mimino doma samotné, můžeš brát mimino na krátké loužičky třeba jen v náručí, nebo v nosítku
A na dlouhou procházku už v kočáře nebo nosítku.
@Fjodorka tak trochu na to co pises spoleham
urcite chci fenky zapojovat, nejake obliznuti mi absolutne nevadi, doufam, ze to bude v pohode a starsi fenka si zvykne, okoli me porad strasi ale ja doufam, ze to zvladnem. Ted ze zacatku predpokladam, ze ji to moc zajimat nebude, spis se bude vic prdelit na mazleni kdyz se budu venovat miminku, horsi to bude az zacne mala lezt ![]()
@Fjodorka tak to je fajn
.. Tak na velke prochazky urcite s kocarem
.. A na ty male to neni spatny napad s tou chuvickou
..
@Nicalka Já na chůvičku nedám dopustit, chodím s tím psem, s prádlem chodím do sušárny, sem tam si předáváme věci se známými a příbuznými před barákem, takže pro mě praktická pomůcka. Používám teda dva telefony, jelikož mám neomezené volání ![]()
A to jsem se stresovala ze budu muset na kazdy curani s pejskem brat i malou..
takze zase o starost min
… Jojo neomezene volani mam taky ![]()
@Seleni my trošku bojujeme, fenka labradora (4 roky) žárlí.
Malému, ale nikdy nic neudělala jen se mu vyhýbá, občas je to i sranda ![]()
Manžel ji má jak druhé dítě, věnuje se ji stále stejně jako před mimčem.
Jestli můžu doporučit pošli domů z porodnice latkovou plenu, která bude od mimča a
dejte ji do pelíšku, kde pejsek spí ![]()
@Lucie 93 stou plenkou jsem to taky slysela urcite vyzkousim ![]()
@phoma mě to dokonce doporučil sám primář na porodnici ![]()
Budu drzet palečky, ať je vše v pořádku ![]()
@brulinka píše:
Ale jinak v pohodě, spíš máme všude chlupyA všichni spíme v jedné manželské posteli, pes celou noc a mimčo ráno
![]()
Myslim, ze takhle nejak to dopadne i u nas, akorat o jednoho psa vic
nejak si nedokazu predstavit, ze bych je mela z postele vyhazovat..