Pes v bytě s mimčem

3
16.5.14 11:07

Pesan v bytě s mimčem

Bydlíme v bytě 3+1, máme ročního JR teriéra strašně hodného. Za měsíc se nám narodá mimčo :D. Chtěla bych Vás poprosit o Vaše zkušenosti s pejskem a mimi v bytě. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11439
16.5.14 11:11

Zkušenost dobrá, máme byt menší a všechno je v pořádku. Pes, který nemá rád děti je nyní velmi něžný, ohleduplný a opatrný.
Co konkrétně by tě zajímalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.5.14 11:13

@Seleni
Mám dva obr psy v baráku takže ber taky jako byt, protože venku jsou jenom když tam někdo je, jinak samy vůbec. Je spousta hysteriků ale mě dítě díky nim začalo dřív lézt a dřív chodit - jenom proto aby se za nimi dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.5.14 11:18

@Seleni v pohodě. Mám roční fenku a devítiměsíční dítě a je to dvojka k pohledání. K tomu tři kočky, takže máme veselo :palec:
Ale máme barák se zahradou, takže klasické venčení se nás netýká. Prostě pustím psa na zahradu a je. Na procházky samozřejmě chodí s náma a hlídá kočárek. Ale Ty budeš muset chodit venčit, což bude složitější až bude mimčo na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
16.5.14 11:19

To me zajima cekam mimco a mam doma jezevcika je hodny teda pokud mu nekdo nezpusobi bolest to se ozene. takze kupuju branku mezi futra a budu hlidat a oddelovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.5.14 11:23

Soužití v pohodě, jen si musíš zvyknout na „chlupaté“ dítě a občasné divné pohledy babiček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.5.14 11:25
@phoma píše:
To me zajima cekam mimco a mam doma jezevcika je hodny teda pokud mu nekdo nezpusobi bolest to se ozene. takze kupuju branku mezi futra a budu hlidat a oddelovat :roll:

Ale s citem, aby pes nezačal nezdravě žárlit. Lepší je mít je pospolu a hlídat, hladit oba, lásku dělit. Když bude miminko malinké, tak mu ubližovat nebude, je potřeba, aby miminko pes začal respektovat a brát za člena rodiny ještě před tím, než mu ubližovat začne. A pak samozřejmě hlídat, když víš, že se dokáže ohnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
16.5.14 11:25

Tak my jsme na tom podobně, jen našemu jorkšírkovi budou 2 v červenci a v srpnu bude miminko, ale myslím si, že když se bude hlídat, bude to ok ;) babička chtěla aby jsme ho dali třeba na 2 měsíce k nim aby tu nebyl hned, ale to si myslím že by bylo ještě horší, že najednou tu je někdo jinej a jeho jsme dali pryč. je to divočák ten náš pesan hlavně když přijde návštěva tak má hroznou radost, ale byly tu i malé děti-rok a dva roky a byl hrozně opatrnej na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
16.5.14 11:27

Tam já mám dvě děti 3 a 1,5 roku /kluk, holka/ a máme boloňáčka, fenečku. Máme velkej byt a musím říci, že naprosto v pohodě. Starší kluk si pejska vůbec nevšímá a nikdy nevšímal a mladší holčina, tak ta je úplně jiná, pořád by ji hladila a válela se po ní. Nikdy žádnej problém, ale je to hodně individální, znám i případ, kdy museli dát pejska pryč. Jinak teda taky máme branku mezi dveřma v pokojíčku a v ložnici. Do pokojíčku teda pejsek může pouze vyjímečně a pod dozorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.5.14 11:27

@rasataka to by bylo k ničemu, aby byl první dva měsíce pryč. Jednak by to bral jako odsunutí a mohl reagovat špatne a pak taky první dva měsíce je mimčo stejně jenom ve vegetativním stavu v postýlce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.5.14 11:29

@phoma
Tohle oddělování ti vážně nedoporučuju. Jezevčík je doteď zvyklý bejt ve středu dění + jeho povaha. A ty ho oddělíš - takže bude neskutečně žárlit a bude dítě brát jako vetřelce, potom až ti mládě začne lézt a celkově všechno daleko víc vnímat tak za ním bude tak strašně moc chtít, že to neohlídáš a jak bude mít příležitost tak se k sobě dostanou a může to být horší než když je budeš mít spolu a hlídat je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
16.5.14 11:31
@Etcetera78 píše:
Soužití v pohodě, jen si musíš zvyknout na „chlupaté“ dítě a občasné divné pohledy babiček :lol:
:-) moje slova, ještě bych dodala že se občas dítě v nestřeženém okamžiku nakrmí granulema a vykoupe v misce s vodou :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
16.5.14 11:32

Mám 2 yorky- kluka a holku. Obě děti přijali dobře. Spíš pak ohlídat aby dítě neubližovalo psům- netahalo a pod.
pro mně bylo asi nejhorší to venčení- obě holky se narodili v zimě a přes den se muselo ven- mrazy a pod. osvědčilo se mi mít Manducu- nebo jiné nosítko. Bydlíme v 7p. a někdy stávkuje výtah a venčit se musí.
Jinak ten náš york kluk je teda akční až moc- nejraději by běhal pořád venku a doma za míčkem-je teda i hlídač ale pro holky by se rozdal a nikdy ani nezavrčel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.5.14 11:35

@Seleni
u nás bez problémů, máme šestiletého zlatého retrívra ( tedy retrívřici) a 11ti měsíční holčičku, akorát jak se začala plazit, tak jsem každé ráno vysávala a i přesto byla malá chlupatá, protože nechceme psici někde odstrkovat, když byla zvyklá být všude. Vycházejí spolu nadmíru dobře, psice přežila i test funkčnosti kolíčku na prádlo, nebo že malá zabere pelech. Je to o zvyku a nenechat si do toho mluvit od ostatních že dítě se psem nelze. Jen obě hlídám co kdyby náhodou byl nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
16.5.14 11:39

@Berousik jo takhle to planuju on je sileny mazel takze ho nemuzu nekam zavirat spis az bude mala starsi at muze byt v pelisku v klidu a ne aby ho prcek otravoval 24 hodin za den mu vadi spise deti kolem 6 let kdyz pisti a litaji to si sam nekde zaleze a prdi na ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný