Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chci si pořídit bostonského teriéra, doteď jsme měli jen dlouhosrsté jezevčíky. Zajímalo by mě teda, jakou má bostonek srst. Jestli třeba moc líná, četla jsem že ne, ale to jsem o boxerech četla taky a kamarádčiny boxerky línajì teda požehnaně, navíc je to taková ta pichlavá srst která je všude. Má ji bostonek taky? Nebo má krátkou a jemnou? Děkuji předem moc za odpovědi ![]()
Mame bostonka a je to presne ta zapichujici se srst, kterou tezko dostavas z kobercu, dek, apod. A lina uplne normalne nekolikrat do roka jako jini psi.
Ale jinak skvely nenarocny pes!
@Daniii píše:
Mame bostonka a je to presne ta zapichujici se srst, kterou tezko dostavas z kobercu, dek, apod. A lina uplne normalne nekolikrat do roka jako jini psi.Ale jinak skvely nenarocny pes!
Tak tak. Souhlasim.
Jeste jedna vec - prdi ![]()
Bostonek má krátkou jemnou srst, která sice líná, ale z mé zkušenosti se to vůbec nedá srovnávat s klasickým línáním, které znám např. od našeho druhého psa(kříženec hl. foxteriéra, který líná prakticky celoročně). Náš bosťa pouští chlupy víceméně jen v období línání na jaře a na podzim, kdy ho okoupu, vykartáčuju a po týdnu je klid, jinak opravdu minimálně. Máme ho na gauči a chlupy po něm nezůstávají
. Prdět teda prdí, to je fakt ![]()
@Daniii píše:
@S.maya souhlas!!![]()
![]()
Nekdy se fakt az divim. Nekde na anglicke strance byl popsan jako „prdici pes“. ![]()
@S.maya píše:
Nekdy se fakt az divim. Nekde na anglicke strance byl popsan jako „prdici pes“.
to jsem netusila! Nenapadlo me, ze to souvisi s rasou!
![]()
@Daniii píše:![]()
to jsem netusila! Nenapadlo me, ze to souvisi s rasou!
![]()
Souvisi. Vsichni psi, co maji placaty snupak jsou prdici. Treba i buldocek, boxer atd. ![]()
Je to dane i tim, ze pri zrani „polykaji vzduch“ ![]()
Taky me stve, ze chrape hlasiteji nez kdejaky chlap. ![]()
@S.maya píše:
Souvisi. Vsichni psi, co maji placaty snupak jsou prdici. Treba i buldocek, boxer atd.![]()
Je to dane i tim, ze pri zrani „polykaji vzduch“
Taky me stve, ze chrape hlasiteji nez kdejaky chlap.
Ano chrape na cely dum a pri jidle chrochta jak stado prasat, jak rekl jeden nas kamarad ![]()