Psí granule

835
9.5.14 07:14

Psí granule

Ahoj, mám doma skoro 10 týdenní štěně Labradora a jsme momentálně na Brit Premium. Na tohle krmivo byl zvyklý u předchozích majitelů. Jak nám to spapá (10kg granulí), tak chceme přejít na tu lepší řadu Brit Care. Chtěla jsem se zeptat, jaké granule byste mi doporučili do 1050kg/12,15kg? Možná existuje něco lepšího než Brit Care a ve stejné cenové relaci. Čím krmíte svoje pejsky? Děkuji moc! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
557
9.5.14 07:21

My jsme krmili Ankou pro štěňata velkých plemen a musím říct, že super. Jedná se o kanadské krmivo. A máme vlčáka, který je stále venku a nic mu nechybí. Má 7 let a není ani šedivý, ani vypelichaný, nic. Je třeba zkusit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.5.14 07:31

Ja mam bernaka a ma potravinovy alergie a vyzkousela jsem vsechny krmiva na trhu a jediny Brit mu vyhovuje. A to je pro me znamka kvality. Krasne prospiva, zadne zazivaci potize, tuhy maly bobky takze vetsinu zradla stravi.. Ja byt tebou, u brita care bych zustala. Ale ted jsem koukala, ze brit zacal vyrabet jeste lepsi, mrkni treba na mall.cz. Na me je to uz drahy teda, 12kg za 1500 :-( ale verim ze je to spica. My kupujem ten brit care, ted uz senior. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
9.5.14 07:36

My kupujeme Nativi už od štěněte. Je to česká značka, má dobré složení a není drahá. 15kilo stojí 700… Náš pes, měl po některých průjem a tak jsme hledali a hledali až jsme našli naprostého favorita..
 http://www.nativia-pet.cz/cs/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
9.5.14 07:44

Ahoj, my jsme krmili ProPlan, ale pak nám veterinářka doporučila český NutriCan a také bezvadně vyhovuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
9.5.14 07:49

@Denis11 Myslíš Brit Carnilove? :roll: Ano, to je už naprostá špička, ale my na to nemáme :( Nám Brit Care doporučila veterinářka, jelikož jsme ji řekli, že krmíme Brit Premium, tak nám hned říkala, že je lepší přejít na ten Brit Care, tak na něj jdeme :mrgreen: Jen chci zjistit jestli neexistuje něco lepšího. :mrgreen:

@Renča VM O granclích Anka jsem taky jednou přemýšlela :mrgreen: ale trochu mi tam vadí ty obiloviny :think:

Příspěvek upraven 09.05.14 v 07:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
9.5.14 07:49

@Ani123 Ahoj, také máme labradora, když byla štěňátko, tak jsme krmili Chicopee puppy large breed, jsou přímo pro štěňátka velkých plemen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
9.5.14 07:56

@Ani123 Myslím, že Brit Care nic nezkazíte :palec: Jinak v téhle ceně mě napadá ještě NutraGold. Jinak kvalitní granule jsou i TOTW a Essential. Ale to už je cenově někde jinde. Ale jsou i akce, stačí hledat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
9.5.14 07:58

V podobné cenové relaci doporučuji superprémiové Imagine large breed (zn. Visán), je to 15kg pytel za 1200,–. Je to španělská značka vyvinutá přímo pro obří plemena (Španělský mastin). Na prvním místě je maso (40procent čerstvé maso) a pak samozřejmě obiloviny, ale tomu se nevyhneš pokud nechceš kupovat za 1700 Orijen či Platinum (a i tam jsou). Dost podstatný pro velká plemena je Taurin, který některá superprémiová krmiva ani neobsahují.
Máme Mastifku a krmíme Imaginem s tím, že jsem na ní zkoušela i Brit Care, když nebyl Imagine v našem obchodě k dostání a pěkně se mi po tom po… a měla s tím evidentně problém, takže fakt záleží i na konkrétním pejskovi, jak co snáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
9.5.14 08:12

My jsme zakotvili taky u Brit Care. Mně vyhovuje, že je dobře k sehnání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.5.14 08:21

Vidím, že se tu pohybujete v opravdu premiových značkách. Jen jsem se chtěla zeptat, zda jste některá neslyšely názor na štěněcí krmivo z Mountfieldu - dle lidí odtud je srovnatelné s premiovými žřádly (?), stojí něco přes 400..? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.5.14 08:28
@Ani123 píše:
@Denis11 Myslíš Brit Carnilove? :roll: Ano, to je už naprostá špička, ale my na to nemáme :( Nám Brit Care doporučila veterinářka, jelikož jsme ji řekli, že krmíme Brit Premium, tak nám hned říkala, že je lepší přejít na ten Brit Care, tak na něj jdeme :mrgreen: Jen chci zjistit jestli neexistuje něco lepšího. :mrgreen:

@Renča VM O granclích Anka jsem taky jednou přemýšlela :mrgreen: ale trochu mi tam vadí ty obiloviny :think:

Příspěvek upraven 09.05.14 v 07:50

JJ přesně, ty myslím.. no na nás už jsou taky drahý no, tim že máme obr psa a krmná dávka je celkem velká, tak bohužel jako 1500 za 12kg je už pro nás taky moc..snažím se držet na tom Care který je na netu kolem 1000,–.. muj pes měl po všem průjem, fakt strašný zažívací potíže, na něm vždycky poznám kde je lepek a různý alergeny, je jako senzor..než jsem tenkrát našla na trhu Brita, tak jsme fakt vyzkoušely všechny nejlepší krmiva..třeba ProPlan to byla uplná katastrofa, nejen že průjem, ale taková hromada!! Absolutně nic neztrávil a vše jím jen prošlo. A stejně i u jiných..Ted jsme třeba vyzkoušeli jiný hypoalergenní jehněčí s rýží bez lepkový pro seniory, protože brita neměli na skladě a museli jsme čekat ale něco k žrádlu jsme mu dát museli a sice mu to chutnalo, hovínka taky dobrý, cena skoro poloviční, ale krmná dávka 2× tak velká a hovínka taky byly 2× tak velký, běžnej pytlíček mi venku skoro nestačil :-D:-D Ten Brit je fakt supr, hlavně opravdu obsahuje maso, což když se podíváš na složení, tak zdaleka všechny premiovky ani superpremiovky nemaj.. :kytka: já jen doufám, že ten brit Care teďka nenahraděj tim novym… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
9.5.14 08:37

Tak zůstaneme u toho Brit Care. Uvidím, jak pojedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
9.5.14 09:04

TAky máme alrergickou bulinu, vyzkoušeli jsme toho fakt hodně a jediný Brit Care se osvědčil a už ho máme dva roky a měnit nehodláme. Chutná a je super. Ještě přikupujeme lososový olej od stejné firmy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
9.5.14 09:06

A střídáte značky granulí? Četla jsem, že se to má, tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie