Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
už tři dny po sobě jsem v ložnici oběvila pavouka. Je to pavouk velikosti koruny, hnědý a takový poměrně tlustý. V oknech máme sítě proti hmyzu, vůbec nevím jak se k nám dostali, ale myslíte, že tam může být hnízdo? Kde se takové hnízdo může nacházet? Nejedná se o jednoho pavouka, vždy byl zneškodněn. Foto nemám a nemám ani chuť hledat na netu podobný druh, je mi z nich zle. Prosím neraďte mi abych se odstěhovala, to není reálné.
To bude asi pokoutnik, můžou být velcí i jako dětská dlaň
já jednoho včera vyhazovala z okna… Hnízdo mít můžou. Pokud je nesneses, kup si biolit na pavouky. Osobně pavouky nezavinil, jsou uzitecni a v našich podmínkách neskodni pro lidí.
Pavouci jsou užiteční a nosí štěstí
jinak hnízdo může být v prasklině ve zdi nebo třeba pod prahem
najít třetího stejného, tak už centimetr po centimetru s biolitem v ruce prohledávám ložnici
bojim, bojim ![]()
@Pemyy píše:
najít třetího stejného, tak už centimetr po centimetru s biolitem v ruce prohledávám ložnici
bojim, bojim
přesně tak.. já mám z pavouků hrůzu ![]()
Ahojky tak to řeším taky sice jsem v azylovém domě, ale dnes jsem ho tu měla vratnej ho vynesl a vedle pani mi vypravela jak v noci slyší chrastit za postelí papír tak tam hrabe a nic tak šla rozsvitit a na zdi mega černej obrovskej prostě hrůza ;-/ a to prý než došla s postele to byla vteřinka a on stihl utikat na druhy konec pokoje
Jnak, náš pes je žere
všeho ostatního se ta trubka bojí, třeba i spalých uschlých listů, ale jak vidí pavouka, probudí se v ní lovecké pudy
@MarieOVMUC já to chápu, že jsou skvělí, perfektní, užiteční, ale nemám ocenění pro jejich krásu a užitečnost, když vidím, tak se mi hned navaluje. Nikdy jsem žádného nezabila, já právě vidím a prchám, muž to řeší. Ta představa, že tam mám jít spat mě děsí ![]()
@Bobsh Já najít pavouka tři dny po sobě v ložnici, tak se stěhuju. Nebo mě odvezou. Jedině vystříkat všude možně, v rozích, kolem prahů, za nábytkem… A pravidelně opakovat, aby se ti tam nevraceli. Fuj, jenom o nich čtu a začínám mít blbej pocit a rozhlížet se po zdech ![]()
@mexxx píše:
přesně tak.. já mám z pavouků hrůzu
jo joo, pár přečtených příspěvků tady a už jsem se začala nenápadně rozhlížet po zdech kolem sebe
![]()
Tak tak… pokoutníci… máme jich,,plnou půdu´´ a biolit stále po ruce…sou to nechutnaci… tuhle sme melu jednoho telo asi 2 cm a ty nohy… bleeee ![]()
@Z.jev píše:
@Bobsh Já najít pavouka tři dny po sobě v ložnici, tak se stěhuju. Nebo mě odvezou. Jedině vystříkat všude možně, v rozích, kolem prahů, za nábytkem… A pravidelně opakovat, aby se ti tam nevraceli. Fuj, jenom o nich čtu a začínám mít blbej pocit a rozhlížet se po zdech
souhlas, přes den biolitovou plynovou komoru a vystříkat všechny mezery a mezírky a do večera vyvětrat ![]()
@Bobsh mi to přijde ponižující prchat a bát se něčeho 3 cm velikého…