Pavouci v ložnici :-/

4316
6.5.14 21:52

pavouci v ložnici :-/

Ahoj,
už tři dny po sobě jsem v ložnici oběvila pavouka. Je to pavouk velikosti koruny, hnědý a takový poměrně tlustý. V oknech máme sítě proti hmyzu, vůbec nevím jak se k nám dostali, ale myslíte, že tam může být hnízdo? Kde se takové hnízdo může nacházet? Nejedná se o jednoho pavouka, vždy byl zneškodněn. Foto nemám a nemám ani chuť hledat na netu podobný druh, je mi z nich zle. Prosím neraďte mi abych se odstěhovala, to není reálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
6.5.14 21:55

To bude asi pokoutnik, můžou být velcí i jako dětská dlaň :-D já jednoho včera vyhazovala z okna… Hnízdo mít můžou. Pokud je nesneses, kup si biolit na pavouky. Osobně pavouky nezavinil, jsou uzitecni a v našich podmínkách neskodni pro lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
6.5.14 21:58

Pavouci jsou užiteční a nosí štěstí
jinak hnízdo může být v prasklině ve zdi nebo třeba pod prahem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.5.14 21:59

8o najít třetího stejného, tak už centimetr po centimetru s biolitem v ruce prohledávám ložnici :mrgreen: bojim, bojim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.5.14 21:59
@Pemyy píše:
8o najít třetího stejného, tak už centimetr po centimetru s biolitem v ruce prohledávám ložnici :mrgreen: bojim, bojim :cert:

přesně tak.. já mám z pavouků hrůzu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.5.14 22:00

Ahojky tak to řeším taky sice jsem v azylovém domě, ale dnes jsem ho tu měla vratnej ho vynesl a vedle pani mi vypravela jak v noci slyší chrastit za postelí papír tak tam hrabe a nic tak šla rozsvitit a na zdi mega černej obrovskej prostě hrůza ;-/ a to prý než došla s postele to byla vteřinka a on stihl utikat na druhy konec pokoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
6.5.14 22:00

Jnak, náš pes je žere :roll: všeho ostatního se ta trubka bojí, třeba i spalých uschlých listů, ale jak vidí pavouka, probudí se v ní lovecké pudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
6.5.14 22:02

@MarieOVMUC já to chápu, že jsou skvělí, perfektní, užiteční, ale nemám ocenění pro jejich krásu a užitečnost, když vidím, tak se mi hned navaluje. Nikdy jsem žádného nezabila, já právě vidím a prchám, muž to řeší. Ta představa, že tam mám jít spat mě děsí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.5.14 22:03

@Bobsh Já najít pavouka tři dny po sobě v ložnici, tak se stěhuju. Nebo mě odvezou. Jedině vystříkat všude možně, v rozích, kolem prahů, za nábytkem… A pravidelně opakovat, aby se ti tam nevraceli. Fuj, jenom o nich čtu a začínám mít blbej pocit a rozhlížet se po zdech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.5.14 22:03
@mexxx píše:
přesně tak.. já mám z pavouků hrůzu :roll:

jo joo, pár přečtených příspěvků tady a už jsem se začala nenápadně rozhlížet po zdech kolem sebe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
6.5.14 22:04

@zelenaprisera ta naše koza ho měla včera na hlavě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
6.5.14 22:04

Tak tak… pokoutníci… máme jich,,plnou půdu´´ a biolit stále po ruce…sou to nechutnaci… tuhle sme melu jednoho telo asi 2 cm a ty nohy… bleeee :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
6.5.14 22:06
@Bobsh píše:
@zelenaprisera ta naše koza ho měla včera na hlavě 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.5.14 22:07
@Z.jev píše:
@Bobsh Já najít pavouka tři dny po sobě v ložnici, tak se stěhuju. Nebo mě odvezou. Jedině vystříkat všude možně, v rozích, kolem prahů, za nábytkem… A pravidelně opakovat, aby se ti tam nevraceli. Fuj, jenom o nich čtu a začínám mít blbej pocit a rozhlížet se po zdech :lol:

souhlas, přes den biolitovou plynovou komoru a vystříkat všechny mezery a mezírky a do večera vyvětrat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
6.5.14 22:08

@Bobsh mi to přijde ponižující prchat a bát se něčeho 3 cm velikého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný