Pavouci v ložnici :-/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
6.5.14 22:17
@tlucis píše:
Tyhle u nas bydlej :nevim: :poblion:

Děkuju pěkně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
6.5.14 22:17

@Bobsh omlouvam se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
6.5.14 22:18

Mně pavouci nevadí, vadí mi spíš ty pavučiny :zed: :zed: Jediné, z čeho mám hrůzu jsou myši. Jednou jsme jí měli v ložnici, tak to jsem stěhovala matraci a spala jsem v děts. pokoji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356

@Z.jev :mavam: pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316

Tak ty co jsou malí ty zvládnu, ale představa, že je tam někde jejich maminka to je šílený. Zítra udělám plynovou komoru, protože takové společníky fakt nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.5.14 22:19
@Pemyy píše:
mně ne :nevim: nemám je ráda a nebudu je mít ráda :evil:..když je doma manžel, vyhodí ho, když ne, hubím chemicky

Taky to tak dělám, nedokážu je zaplácnout, mám pocit, že na mě skočí (blbost, já vím). Jsem schopná na jednoho pavouka vyplácat půl flašky biolitu. Ale živýho bych ho nenechala, razím heslo, že pokud je se mnou v místnosti pavouk, jeden z nás musí zemřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.5.14 22:23

@tlucis proboha!!! Brrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
6.5.14 22:25

@Daja.pribram toho sme cvakli na okne hned prvni den co sme se nastehovali… budou to dva roky pryc :D a porad tady sou a i vetsi nez byl tento :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
6.5.14 22:26

Jednou jsem z bazénu vylovila tak obrovskýho pavouka, že většího maj snad jenom v zoo. Jenomže on nebyl ještě utopenej a začel mi na tý síťce pochodovat. Letěla jsem ho hodi do nejvzdálenějšího kouta zahrady a od tý doby doufám, že už takovou mrchu neuvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.5.14 22:29
@Z.jev píše:
Taky to tak dělám, nedokážu je zaplácnout, mám pocit, že na mě skočí (blbost, já vím). Jsem schopná na jednoho pavouka vyplácat půl flašky biolitu. Ale živýho bych ho nenechala, razím heslo, že pokud je se mnou v místnosti pavouk, jeden z nás musí zemřít

Já to jednou zkusila, v noci mi něco lezlo po vlasech, přerostlej pokoutník :evil: tehdejší přítel už spal, já málem infarkt, když jsem rozsvítila, pantoflí jsem ho nerozplácla (nechtěla jsem tam smrdět biolitem) :nevim: naopak mi přišlo, že uskočil (nebo možná to byl jen ten zvýřený vzduch od pantofle) :mrgreen: každopádně na biolit stejně došlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
6.5.14 22:30
@Pemyy píše:
Já to jednou zkusila, v noci mi něco lezlo po vlasech, přerostlej pokoutník :evil: tehdejší přítel už spal, já málem infarkt, když jsem rozsvítila, pantoflí jsem ho nerozplácla (nechtěla jsem tam smrdět biolitem) :nevim: naopak mi přišlo, že uskočil (nebo možná to byl jen ten zvýřený vzduch od pantofle) :mrgreen: každopádně na biolit stejně došlo :cert:

Mně lezl jednou pavouk po noze, když jsem spala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.5.14 22:31

Ble ble, normálně už mám z této diskuze pěknou husinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429

@tlucis Jo, tihle obři u nás žijou, jsou to tuším slíďáci a jestli se nepletu, je to druh sklípkana. Mají rádi vlhko, můj strýc měl ve sklepě nakladený vajíčka, no hnus :lol: A když u nás ve městě opravovali parkoviště, asi odkryli hnízdo, tehdy to lezlo snad všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269

Tak tuhle diskuzi jsem neměla číst!! :cert:
Teď mám pocit, že po mně něco pořád leze :zed: :lol:
Jinak mně jednou vedle postele po zdi lezla asi 30 cm dlouhá stonožka 8o
No a teď neusnu… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.5.14 22:34

@Pemyy Mně takhle lezl v noci po břiše, probudilo mě lechtání a osm nohou jsem poznala okamžitě. Tehdy jsem ho sebrala a mrštila pryč, bylo slyšet, jak cinknul o topení. No nepřežil to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný