Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mně pavouci nevadí, vadí mi spíš ty pavučiny
Jediné, z čeho mám hrůzu jsou myši. Jednou jsme jí měli v ložnici, tak to jsem stěhovala matraci a spala jsem v děts. pokoji ![]()
Tak ty co jsou malí ty zvládnu, ale představa, že je tam někde jejich maminka to je šílený. Zítra udělám plynovou komoru, protože takové společníky fakt nechci.
@Pemyy píše:
mně nenemám je ráda a nebudu je mít ráda
..když je doma manžel, vyhodí ho, když ne, hubím chemicky
Taky to tak dělám, nedokážu je zaplácnout, mám pocit, že na mě skočí (blbost, já vím). Jsem schopná na jednoho pavouka vyplácat půl flašky biolitu. Ale živýho bych ho nenechala, razím heslo, že pokud je se mnou v místnosti pavouk, jeden z nás musí zemřít
@Daja.pribram toho sme cvakli na okne hned prvni den co sme se nastehovali… budou to dva roky pryc
a porad tady sou a i vetsi nez byl tento ![]()
Jednou jsem z bazénu vylovila tak obrovskýho pavouka, že většího maj snad jenom v zoo. Jenomže on nebyl ještě utopenej a začel mi na tý síťce pochodovat. Letěla jsem ho hodi do nejvzdálenějšího kouta zahrady a od tý doby doufám, že už takovou mrchu neuvidím.
@Z.jev píše:
Taky to tak dělám, nedokážu je zaplácnout, mám pocit, že na mě skočí (blbost, já vím). Jsem schopná na jednoho pavouka vyplácat půl flašky biolitu. Ale živýho bych ho nenechala, razím heslo, že pokud je se mnou v místnosti pavouk, jeden z nás musí zemřít
Já to jednou zkusila, v noci mi něco lezlo po vlasech, přerostlej pokoutník
tehdejší přítel už spal, já málem infarkt, když jsem rozsvítila, pantoflí jsem ho nerozplácla (nechtěla jsem tam smrdět biolitem)
naopak mi přišlo, že uskočil (nebo možná to byl jen ten zvýřený vzduch od pantofle)
každopádně na biolit stejně došlo ![]()
@Pemyy píše:
Já to jednou zkusila, v noci mi něco lezlo po vlasech, přerostlej pokoutníktehdejší přítel už spal, já málem infarkt, když jsem rozsvítila, pantoflí jsem ho nerozplácla (nechtěla jsem tam smrdět biolitem)
naopak mi přišlo, že uskočil (nebo možná to byl jen ten zvýřený vzduch od pantofle)
každopádně na biolit stejně došlo
Mně lezl jednou pavouk po noze, když jsem spala
![]()
@tlucis Jo, tihle obři u nás žijou, jsou to tuším slíďáci a jestli se nepletu, je to druh sklípkana. Mají rádi vlhko, můj strýc měl ve sklepě nakladený vajíčka, no hnus
A když u nás ve městě opravovali parkoviště, asi odkryli hnízdo, tehdy to lezlo snad všude
Tak tuhle diskuzi jsem neměla číst!! ![]()
Teď mám pocit, že po mně něco pořád leze
![]()
Jinak mně jednou vedle postele po zdi lezla asi 30 cm dlouhá stonožka ![]()
No a teď neusnu… ![]()
@Pemyy Mně takhle lezl v noci po břiše, probudilo mě lechtání a osm nohou jsem poznala okamžitě. Tehdy jsem ho sebrala a mrštila pryč, bylo slyšet, jak cinknul o topení. No nepřežil to ![]()