Pitbull a dítě?

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
95
7.5.14 12:09

pitbull a dite ? :))

Ahoj cekame miminko a mame doma 2 leteho pitbulla :))… Mate to tak doma nekdo taky? :).. A jak to zvladate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3931
7.5.14 12:15

Osobně pitbulla nemáme ale maj ho příbuzný ke kterejm jezdíme a řekla bych to takhle pokuď je ten pes vychovanej a zvyklej na děti tak není problém. Kdežto pokuď vychovanej není tak může ublížit aj ratlík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
7.5.14 12:18

Segra s pritelem maji pittbulku a je uzasna. Malou hlida porad. A kdyz si hrajou muze vse! Je to zlaticko. Ale nepreju si, aby byla s ni sama. A kdyz si hrajou musi byt u toho segry pritel, ten pozna nejlip, kdy uz to fenu prestava bavit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
7.5.14 12:18

Vy musíte vědět jak reaguje na děti, to se nedá říci obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
7.5.14 12:20

Když je pes vychovanej, tak je to v pohodě.. Třeba my jsme měli bulteriéra a absolutně s malou neměl problém - a to už byl opravdu starej pes, co měl rád své pohodlí. Nemám ráda takový to rozdělování pes pro rodinu/pes nevhodný pro rodinu, bojový pes/nebojový… podle mě blbost.. Záleží na páníčkovi, co si ze psa udělá a vy sami musíte vědět, jak váš pes reaguje na děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
7.5.14 12:23

Máme pitbula a je to nej kámoš našich dětí..nemáme ho tedy doma, ale vídáme se denně a už z dálky když na něj děti volají, skáče a skučí radostí, on taky naše děti miluje, páč od nich vždycky něco spadne když přijdou s rohlíem, loupákem nebo mu koupí piškoty..jsem tedy vždy na blízku, nenechávám samotné děti se psem, ale děti po něm lezou, hážou mu klacek, jediná situace kdy zakazuju dětem na psa sahat je, když žere ze své misky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
7.5.14 12:25

My měli staforda. A úplně v pořádku milovala bráchu od narození, ke kočárku se nikdo nesměl ani přiblížit. Samozřejmě mimi se musí hlídat tak jako tak. Pokud jste ho nevychovali k tomu, aby kazdyho hned sežral tak si myslím, že to bude v pořádku. Našemu jsme nejdřív dávali ocuchavat věci a plinky a pak i brasku a v pohodě. Když byl batole ležel s ní v pelechu hrabal ji do pusy a ona byla šťastná jak blecha. :dance: musíte ale vědět vy jakou má pejsek povahu. Ja teď mám skoro tříměsíčního kluka a máme boxera. Ten když může tak mu lize nohy a leží u něj. Nenech si namluvit od nějakých chytráků, že by si k bojovýmu plemenu dítě neporidili, že je to nezodpovědnost atd. Ano musíte být obezřetní, ale asi stejně jako s jezevčíkem, ne- li s jezevčíkem vic 8) a taky co jinýho se psem? On tam byl dřív, je to stejně rodina jako bude mimi. Určitě to bude dobrý :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
7.5.14 12:28

Taky myslím, že hodně záleží na výchově psa. My teda máme Border kolii a ta je zlatíčko, kamarádka má Stattforda a ten je na děti taky šíleně hodný. Můj taťka má ale třeba Maltezáka a tím, že už je dot starý, tak je taky pořádně nevrlý. Tomu by stačila minutka s mimčem a bylo by po legraci. Ono je nejlepší to vyzkoušet. Jestli máte po rodině či blízkém okolí dítko, tak ho vzík k psíkovi a uvidíte, jak bude reagovat. Hlavně nedat psovi důvod žárlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
7.5.14 12:32

Máme stafbulíka a když se malá narodila, byl mu rok a něco. Dali jsme mu jí očuchat, aby věděl, že k nám patří. Jsou naprosto v pohodě, pes občas malou i hlídá ;) A pochopitelně usměrňujeme i jí, aby se k němu chovala slušně. Ale fakt záleží na povaze psíka, jestli někdy přišel do kontaktu s dětma…ale nebála bych se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
7.5.14 13:18

Stejně jako u jakéhokoliv jiného psa, jde o výchovu konkrétního jedince a chování konkrétních dětí. Na tohle plemeno nemá moc vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
7.5.14 13:21

Rozhodně nezáleží na rase, my máme NO, prcek po ní furt leze a ona když se jí něco nelíbí maximálně kvikne a já ho od ní hned odtáhnu. Kamarádka má stafbulla, kamarád pittbula a děti mají oba taky rádi. Musíš ale mít dítě, které je u psa pod dohledem, nikdy je nenechat spolu samotné, ať se jedná o vlkodava, nebo jorkšíra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
7.5.14 13:44

Teta měla byli v poho a jednoho dne Honzíka zakousl do oka dodnes ma zjizveny oko diki bohu na nej vidí. Máme doma teda jen vlčáka ale kdyby ho partner nemel tak rad dam ho pryč pořad na nej vrci naštěstí prez zábrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
7.5.14 19:46

Přesně ZÁLEŽÍ na výchově a socializaci psa.mi i naší mají stafordy a pity, mám tři děti a nikdy se nic nestalo teda dětem. pit skončil s prokousnutym uchem ani se nehnul neohnal malá se otočila a vypadala jak kanibal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
16.5.14 21:53

@Nicalka Ahoj, my máme taky dvouletýho. Je to mazlík. Malýho hlídá, opečovává a je to naše druhý miminko. Pár fotek mám na profilu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
95
16.5.14 21:57

@Hr4sek22 joo tak to je fajn :).. No doufám že to ten náš ťunťa vezme vše v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný