Pitbull a dítě?

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
18.5.14 19:30
@Nicalka píše:
Ahoj cekame miminko a mame doma 2 leteho pitbulla :))… Mate to tak doma nekdo taky? :).. A jak to zvladate?

Ahoj, psa jsme dostali od kamaráda, který měl doma 5 pitbullů a dvouletou dcerku. Já sama vyrůstala mězi 3mi rotwíky a 2 basety… Nás piťásek děti odmalička miluje, je schopný u dětského hriště prokňučet hodiny, olizuje děti, a dokonce od dvouletého synovce bral jablíčko z dlaně maximálně jemně. Malej mu pak strkal hlavičku před čumák a ten ho pusinkoval a malej pištěl radostí. Náš pes jakmile vycítí miminko, nebo dítě tak je jemný, citlivý a klidný. Jakmile je se staršími dětmi kolem 10let, tak s nimi běhá a skotačí. Jen se někdy tak strašně rozdivočí, že je souloží - ale to děcka vyhecuje a tak ho v tom podporují, protože pes u toho heká a drží se jak klíště a děcka s ním na noze běhaj, takže jediný kdo řve jsem já.

Je to jen o výchově, já našeho vlastně ani cíleně necvičila s dětmi, má to prostě v sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
18.5.14 20:56

@Avokado tak to je moc hezké :)) ;)
No já jsem zvědavá a už se docela těším na to jak to vlastně bude <3 ten náš ťunťa je moc hóódnej a věřím tomu že to budw o. k ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.5.14 14:42

Upřímně, já psy nenávidím. Kombinaci pes (natož pitbull) + malé dítě bych zákazála. Jinak mi zvířata víceméně nevadí (doma bych ale nesnesla žádné). Starší dcera jednou říkala, že by si malého čokla přála, to sem ale hned zarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
23.5.14 15:09

@terkasestak :mrgreen: a já nenávidím lidi co kecaj do něčeho o čem ví kulový a naštěstí ty nerozhoduješ o ničem, tak tohle tvoje zvracení zde nemá žádnou váhu :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
23.5.14 15:11
  • Citovat
  • Upravit
135
23.5.14 15:30

Mně by zajímalo, co se vám na nich tolik líbí. Vždyť je to nechutný zvíře, dementní, hnusný, hloupý a neukázněný. A to může být malý nebo velký, je to jedno. Akorát obtěžují normální lidi, kteří se pak bojí chodit s kočárkem po ulici, aby je nějaký čtyřnohý kre. tén nenapadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
23.5.14 15:35

@terkasestak no to tebe neobtěžují ne? Zdaleka nejsi normální :mrgreen: přiznej se, že jsi se koukala do zrcadla když jsi sepisovala ten seznam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
23.5.14 15:37

@terkasestak Ty musíš být hodně zajímavej člověk.. :think:

• Citovat
  • Upravit
135
23.5.14 15:40

Co mě se týče - k tématu: Čokla bych se zbavila tak jako tak. To je z mé strany vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
23.5.14 21:35

@terkasestak tebe bych chtěla potkat :roll: Kdo nemá rád zvířata, ten nemá rád lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
23.5.14 23:32

@terkasestak :D.. Víš kdyby jsi ho měla doma možná by jsi hovořila jinak… Pitbull je velice, VELICE chytrý pes ;)…!!! Pro mě jedno z nejlepších plemen… :palec: A to že se o nich vykládá všude že jsou agresivní a bla bla tak to záleží vyloženě na výchově ;).. A z toho vyplývá jen jedna jediná věc a to :arrow: že za to že jsou někteří agresivní mohou jen lidi co se k nim chovají jako hovada a učí je být zlými!!! Ten náš je inteligentní, hodnej, milující pesan ;-) A znám i hodně dalších takových pejsků… a víš co? Umí být zlej agresivní čokl ale jen ve chvíli kdy si troufne druhej pes a nebo když chrání osoby které miluje!!! :srdce: :* No je to věc názoru :andel: :cert: :! :zed: :mavam:
PS : Když toho psa nevyprovokuješ tak nevidím jediný důvod proč by tě měl napadnout ;)..

@rerere píše:
@terkasestak tebe bych chtěla potkat :roll: Kdo nemá rád zvířata, ten nemá rád lidi.

Pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 13:31
@Nicalka píše:
@terkasestak :D.. Víš kdyby jsi ho měla doma možná by jsi hovořila jinak… Pitbull je velice, VELICE chytrý pes ;)…!!! Pro mě jedno z nejlepších plemen… :palec: A to že se o nich vykládá všude že jsou agresivní a bla bla tak to záleží vyloženě na výchově ;).. A z toho vyplývá jen jedna jediná věc a to :arrow: že za to že jsou někteří agresivní mohou jen lidi co se k nim chovají jako hovada a učí je být zlými!!! Ten náš je inteligentní, hodnej, milující pesan ;-) A znám i hodně dalších takových pejsků… a víš co? Umí být zlej agresivní čokl ale jen ve chvíli kdy si troufne druhej pes a nebo když chrání osoby které miluje!!! :srdce: :* No je to věc názoru :andel: :cert: :! :zed: :mavam:
PS : Když toho psa nevyprovokuješ tak nevidím jediný důvod proč by tě měl napadnout ;)..
Pravda…

Tak jestli je chytrý nebo ne, to je subjektivní a podle mého názoru není, ale ten tvůj ti rozhodně neberu. Možná, že to je částečně založené na výchově, ale to člověka, kterého pes pokousal (a že jich není málo) vůbec nezajímá. Ten prostě problém má tak jako tak. Ono, říkat/psát může člověk cokoliv, ale tomu miminku, které takový pes zabil, to už život nevrátí. A jeho majitelé také tvrdili, že ten jejich je moc milý.

Podle mého názoru je to stejné, jako kdyby někdo chodil po ulici sel lvem. Připadalo by vám to standardní? Mě tedy ne, ikdyž rozzuřený pes by mohl napáchat podobné škody. Bohužel na těch, kteří nic neprovedli a jsou jen šikonováni majiteli zvířat - v tomto případě psů.

Naštěstí už nějakou dobu v České republice nežiju, takže psy tak běžne nepotkávám (žijeme v Německu, ve čtvrti, kde je absolutní zákaz psů). Píšu naštěstí - minulý rok jsem s manželem a dcerou přijela ke známým na návštěvu do Prahy. Měli jsme týden staré BMW 550i, zaparkovali jsme před domem a kolem prošel chlap se psem, který košíkem do auta narazil. Na plechu šrám, v servisu oprava za 1500 Euro - a co myslíte, že majitel. Ani se neotočil a šel dál.

Mohla bych se zeptat, co se vám na těch psech tak líbí? Zajímal by mě výčet vlastností, kvůli kterým je máte rádi. A jak to zvládáte třeba, když cestujete? To je doma sám nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 13:38

@terkasestak

ty musíš být zlej a nenávistnej člověk a taky sebestřednej…čiší to z každýho tvýho slova. Nebudu rozebírat tvé výše uvedené příspěvky, ale to, co z nich vyplývá je na pováženou. Jo a škrábanec za 1500 E? To si děláš srandu, že jo.
Každopádně zvířata jsou na téhle planetě stejně jako lidé živí tvorové a jen to, že člověk má určité schopnosti větší, než zvíře ještě neznamená, že je něco víc, což ty si asi myslíš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 13:51
@kočička Evička píše:
@terkasestakty musíš být zlej a nenávistnej člověk a taky sebestřednej…čiší to z každýho tvýho slova. Nebudu rozebírat tvé výše uvedené příspěvky, ale to, co z nich vyplývá je na pováženou. Jo a škrábanec za 1500 E? To si děláš srandu, že jo.
Každopádně zvířata jsou na téhle planetě stejně jako lidé živí tvorové a jen to, že člověk má určité schopnosti větší, než zvíře ještě neznamená, že je něco víc, což ty si asi myslíš :zed:

K té srandě - kontaktuj si oficiální dealerství BMW a zeptej se, kolik stojí sejmutí, nalakování a instalace nárazníku a hned budeš chytřejší ;-) my auto neopravujeme v nějakém autoservisu na vesnici :mrgreen:

A je to přesně o tom - místo toho, aby si řekla, že je to blbej pes a blbej majitel, tak si skoro schopna napsat, že se vlastně nic nestalo. Ano, pokud bychom měli 10 let staré auto, taky by mi to bylo (téměř) jedno.

Když vyjádřím lítost nad takovou tragédií, jako že čokl doslova zakousne miminko, tobě to připadá jako zlá? Ty asi taky nebudeš úplně normální. Nedávno mě pobavilo, když sem si četla na internetu o nějaké ženské, která čekala návštěva. Ta ji řekla, jestli by byla tak hodná a psa zavřela. Ona návštěvu odmítla s tím, že nebude zavírat svého životního partnera kvůli tomu, aby se malé děti nebály. O tom to myslím je - jediný, kdo ji v životě here vážně je pes, protože on ní dostane nažrat. Žadný chlap si ji ani nevšimne.

A poslední věc - neumím si představit, že bych si doma položila třeba drahou bundu a nějaký čokl by se mi o ní otřel - to bych ho zabila. To vám opravdu nevadí? Já tomu nemůžu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 13:55

Ano, samozřejmě, nerozebírej to, co jsem napsala. Ani neodpověz na otázku, co se ti na psech skutečně líbí. To jsou totiž fakta. Ne, na ty nehraješ - pěkne si jen opakuj to svoje, že je máš ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný