Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
já mám postel 220*240 cm takže se vejdem, klidně by se vešlo i víc psíků ![]()
@kočička Evička píše:
@terkasestakto bys asi nepřežila, viď - mít je v posteli
Kdybych přišla domů a viděla tohle, opravdu si myslím, že by se mi něco stalo
ale když to máš takhle ráda a nikoho tím neobtěžuješ, tak je to tvoje věc.
@terkasestak Máš pravdu, ve tomto případě se již nikam nehneme. Každá máme jiný názor a pohled na věc.
Mohu mít otázku co ti psi (zvířata) udělali, že jsi proti nim tak zaujatá?
Nemyslím, že bych se měla za co stydět? On narození jsem se psem žila, a jeho ztrátu jsem nesla velmi těžce když přišel jeho čas. A stejně tak bych jí nesla i teď.
Ale chápu, že je to pro tebe velmi těžko uvěřitelné
@Lithien píše:
Tvůj názor je názor jako každý jiný. Je to tvůj pohled na věc a tvoje volba, ale zase a znovu ti opakuji, že v této diskuzi zcela mimo mísu. Pro oživení paměti toto byl dotaz zakladatelky Ahoj cekame miminko a mame doma 2 leteho pitbulla… Mate to tak doma nekdo taky?
.. A jak to zvladate?Nevidím tam nikde otázku, zda se někomu líbí soužití psa s člověkem. Nebo se snad pletu?
Však jo. Otázka byla, jestli To má někdo doma taky tak, že. A já říkám, že nemam, takže jen odpovídám ![]()
@terkasestak píše:
Samozřejmě dítě. To je snad jasné, taky tak moje otázka vyznělaMyslím, že jsme se tady zasekly a není „cesty ven“, protože pro tebe by ztráta dítěte byla stejně těžká, jako ztráta psa. A tomu já skoro nemůžu věřit, promin. To ani radši svého dítěti nikdy neříkej a jen si to mysli.
prosímntě přestaň tady konstruovat nesmyslný a zbytečný výmysly, podsouváš ostatním krávoviny. Hlavně ta poslední věta, seš fakt mimo, měla bys změnit dealera, prodává ti nějaký nekvalitní materiál ![]()
@terkasestak píše:
Však jo. Otázka byla, jestli To má někdo doma taky tak, že. A já říkám, že nemam, takže jen odpovídám
a jak to zvládáš? ![]()
@palapa píše:
Segra s pritelem maji pittbulku a je uzasna. Malou hlida porad. A kdyz si hrajou muze vse! Je to zlaticko. Ale nepreju si, aby byla s ni sama. A kdyz si hrajou musi byt u toho segry pritel, ten pozna nejlip, kdy uz to fenu prestava bavit
co je pittbulka? ![]()
@kikinous píše:
Taky myslím, že hodně záleží na výchově psa. My teda máme Border kolii a ta je zlatíčko, kamarádka má Stattforda a ten je na děti taky šíleně hodný. Můj taťka má ale třeba Maltezáka a tím, že už je dot starý, tak je taky pořádně nevrlý. Tomu by stačila minutka s mimčem a bylo by po legraci. Ono je nejlepší to vyzkoušet. Jestli máte po rodině či blízkém okolí dítko, tak ho vzík k psíkovi a uvidíte, jak bude reagovat. Hlavně nedat psovi důvod žárlit…
co je stattford? ![]()
@1Petra1 píše:
Přesně ZÁLEŽÍ na výchově a socializaci psa.mi i naší mají stafordy a pity, mám tři děti a nikdy se nic nestalo teda dětem. pit skončil s prokousnutym uchem ani se nehnul neohnal malá se otočila a vypadala jak kanibal.
nemas to natocene?
@terkasestak píše:
Upřímně, já psy nenávidím. Kombinaci pes (natož pitbull) + malé dítě bych zákazála. Jinak mi zvířata víceméně nevadí (doma bych ale nesnesla žádné). Starší dcera jednou říkala, že by si malého čokla přála, to sem ale hned zarazila.
proc kombinace pit a dite by si zakazala?
@Avokado píše:
Ahoj, psa jsme dostali od kamaráda, který měl doma 5 pitbullů a dvouletou dcerku. Já sama vyrůstala mězi 3mi rotwíky a 2 basety… Nás piťásek děti odmalička miluje, je schopný u dětského hriště prokňučet hodiny, olizuje děti, a dokonce od dvouletého synovce bral jablíčko z dlaně maximálně jemně. Malej mu pak strkal hlavičku před čumák a ten ho pusinkoval a malej pištěl radostí. Náš pes jakmile vycítí miminko, nebo dítě tak je jemný, citlivý a klidný. Jakmile je se staršími dětmi kolem 10let, tak s nimi běhá a skotačí. Jen se někdy tak strašně rozdivočí, že je souloží - ale to děcka vyhecuje a tak ho v tom podporují, protože pes u toho heká a drží se jak klíště a děcka s ním na noze běhaj, takže jediný kdo řve jsem já.Je to jen o výchově, já našeho vlastně ani cíleně necvičila s dětmi, má to prostě v sobě…
jo obsoustnici su najlepsi..
![]()
@terkasestak píše:
Mně by zajímalo, co se vám na nich tolik líbí. Vždyť je to nechutný zvíře, dementní, hnusný, hloupý a neukázněný. A to může být malý nebo velký, je to jedno. Akorát obtěžují normální lidi, kteří se pak bojí chodit s kočárkem po ulici, aby je nějaký čtyřnohý kre. tén nenapadl.
A co je chutne zvire?
@Lithien píše:
@terkasestak Máš pravdu, ve tomto případě se již nikam nehneme. Každá máme jiný názor a pohled na věc.
Mohu mít otázku co ti psi (zvířata) udělali, že jsi proti nim tak zaujatá?
Nemyslím, že bych se měla za co stydět? On narození jsem se psem žila, a jeho ztrátu jsem nesla velmi těžce když přišel jeho čas. A stejně tak bych jí nesla i teď.Ale chápu, že je to pro tebe velmi těžko uvěřitelné
Možná mi to nebudete věřit, ale já jsem měla až do nějakých 16 let (dnes je mi 27) doma taky psa - německého ovčáka. A měla jsem ho ráda, všechno fajn. Naši si koupili ještě jednoho. Jednou jsme přijeli domů a sestra (bylo jí 13) šla po schodech a pes se jí z ničeho nic zakousnul do stehna, ona spadla, pokousal ji nohy a ruku, dodnes má jizvu na stehně a na pravém boku. Vidim to jako před pěti minutama.
Psa jsme se zbavili, dostal ho zpátky chovatel, druhý bohužel za chvíli umřel (a musim říct, že to sem fakt oplakala). Ségra byla jinak naštěstí v pohodě, a nemá žádné následky (až na ty jizvy)
. Krátce na to jsem byla svědkem toho, jak při čekání na křižovatce v autě mi před něj přiběhl pes a kousnul malého chlapečka do nohy. Volala jsem sanitku, policii a vím, že chlapeček to naštěstí taky ve zdraví přežil. A do třetice si pamatuju, jak sestra krátce po útoku šla domů a sousedův pes zrovna vyběhl ze dveří a jak proběhl, srazil ji. Naštěstí si ho majitel zavolal. Po těchto zkušenosti je opravdu nenávidím a svůj názor nezměním.
Nestačím se divit
já nikomu neberu, že nemá rád psy, ale až takové opovrhování? U nás doma by paní nepřežiĺ, je to tu jak v zologické
2 čivavy v posteli, kočka na parapetu, v terárku „ještěrky“, na zemi želva, na poličce činčila a venku další pes! A to navíc teď pelýchají-kdo má psa nemusím vysvětlovat, že uklízení 3krát denně by bylo málo
bývalý přítel má argentinskou dogu a jeho neteře ji mohli klidně ukroutit ocas-nikdy se na ně ani křivě nepodívala. Já mám v plánu pořídit si boxera a to už teda k dětem a nevidím s tím žádný problém! Jsem zvědavá, kdy si tvoje dcera přitahne domů nějaké zvíře, to bude asi sranda
a mimochodem přítel má celkem drahou audinu a těch chlupů na palubovce, to ty bys asi nerozdýchala! A to že se mě psi válí na mikině od hilfigra která byla asi tak drahá jako 1 pes.. ![]()