Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kočička Evička píše:
pokud nepočuráte někomu drahou bundu, tak neva…ale nové auto nemůžete, to by mu mohl slézt novej lak, moč je totiž stráááášně agresivní.
moj prs je vyberavy, pochcava a kouse iba kvalitne a srahe predmety..je k tomu vedeny.. ![]()
@terkasestak nejezdim starym autem a ani v něm nemám chlupy. To ti může být uplně jedno. Nepochopim tebe, člověka plného nenávisti, to je k zblití. Upřímně bych ti přála aby ti nějaká astmatická čivava prokousla krční tepnu ![]()
@miisenka píše:
my jazdime novym autom, cele v kozi a chloupek tam nenajdes..to skorej zbytek krupky od prcka..
Tak kuze dneska neni zadna extra liga, tim na silnicixh nejsi vyjimecna
Tak kdyz ti nevadi, ze mas po aute krupky, tvoje vec. U nas se v aute neji ![]()
@miisenka píše:
moj prs je vyberavy, pochcava a kouse iba kvalitne a srahe predmety..je k tomu vedeny..
ještě že nebydlíš někde blízko, ještě by mi pochcal můj novej kožíšek a kozačky z krokodýlí kůže, uff, to se mi ulevilo.
@terkasestak píše:
Tak kuze dneska neni zadna extra liga, tim na silnicixh nejsi vyjimecnaTak kdyz ti nevadi, ze mas po aute krupky, tvoje vec. U nas se v aute neji
ja sa za vynimocnu nepokladam, auto mame lepsie ako vy..a u nas sa je v aute, pokial ma dite hlad, tak ho nenecham rvat hlady, aby som mala auto ciste..
A tie krupky nemam po aute, tu najdem driv v aute, nez psi chlup..dote je ukaznene, nemusi byt krmene len doma.. ![]()
@miisenka píše:
ja sa za vynimocnu nepokladam, auto mame lepsie ako vy..a u nas sa je v aute, pokial ma dite hlad, tak ho nenecham rvat hlady, aby som mala auto ciste..
A tie krupky nemam po aute, tu najdem driv v aute, nez psi chlup..dote je ukaznene, nemusi byt krmene len doma..
to seš ale dobrá s těma chlupama, já je v autě teda mám a ještě oslintaný okna zevnitř, asi se půjdu zastřelit, anebo to půjdu radši uklidit ![]()
Pro mě je auto spotřební věc, která slouží člověku (a psům) k přepravě, pro naši spoludiskutující je hlavně pro reprezentaci a chlubení a v tom je ten rozdíl.
@miisenka píše:
A tie krupky nemam po aute, tu najdem driv v aute, nez psi chlup..dote je ukaznene, nemusi byt krmene len doma..
To by mě zajímalo jaké. Já jezdím Lexusem RX 400h, manžel má baworáka. A Lexusu je 6 let - přesto tam holkám nedovoluji jíst. Mám pro to určité důvody. A když jedeme cestu třeba 1000 kilometrů, raději si vícekrát zastavíme, ale rozhodně v autě nejíme. Není důvod.
@terkasestak píše:
To by mě zajímalo jaké. Já jezdím Lexusem RX 400h, manžel má baworáka. A Lexusu je 6 let - přesto tam holkám nedovoluji jíst. Mám pro to určité důvody. A když jedeme cestu třeba 1000 kilometrů, raději si vícekrát zastavíme, ale rozhodně v autě nejíme. Není důvod.
dej už pokoj s tím chlubením s autama, m. j. Lexus RX 400 H zas taková sláva není, mám třetího a RX už bych si teda nekoupila ani omylem ![]()
@kočička Evička Mohla bych se zeptat? Možná máš nebo určitě znáš někoho, kdo má třeba upravenou zahradu, zapuštěný bazén. Tobě nevadí, když ti po ní běhá pes? Dceři řeknu, aby k tomu bazénu nechodila, že by se mohla utopit. Ale co občas vidim psy (bohužel), většinou běhaj jak mentálové - já bych se bála, že mi do toho bazénu skočí. A musela bych měnit chlor
Dělám si legraci, ale třeba o tohle bych se bála.
Nebo je tu druhá možnost, že většina majitelů žije takovým, řekněme přírodním stylem života, takže jim špína, nepořádek a další podobné věci nevadí.
@kočička Evička píše:
dej už pokoj s tím chlubením s autama, m. j. Lexus RX 400 H zas taková sláva není, mám třetího a RX už bych si teda nekoupila ani omylem
Však já jen reagovala na dotyčnou, která říká, že má lepší auto než já. A je to pravda, co říkáš - já už se taky těšim na nový auto. A hlavně sem si ho nekoupila, ale dostala po manželovi.
@kočička Evička píše:
to seš ale dobrá s těma chlupama, já je v autě teda mám a ještě oslintaný okna zevnitř, asi se půjdu zastřelit, anebo to půjdu radši uklidit
Pro mě je auto spotřební věc, která slouží člověku (a psům) k přepravě, pro naši spoludiskutující je hlavně pro reprezentaci a chlubení a v tom je ten rozdíl.
prs je v kleci-kvoli JEHO bezpecnosti, takze chlupy ostanu v kleci..
@terkasestak píše:
@kočička Evička Mohla bych se zeptat? Možná máš nebo určitě znáš někoho, kdo má třeba upravenou zahradu, zapuštěný bazén. Tobě nevadí, když ti po ní běhá pes? Dceři řeknu, aby k tomu bazénu nechodila, že by se mohla utopit. Ale co občas vidim psy (bohužel), většinou běhaj jak mentálové - já bych se bála, že mi do toho bazénu skočí. A musela bych měnit chlor![]()
Dělám si legraci, ale třeba o tohle bych se bála.Nebo je tu druhá možnost, že většina majitelů žije takovým, řekněme přírodním stylem života, takže jim špína, nepořádek a další podobné věci nevadí.
já problém s bazénem fakt nemám, psiska jsou nadšený, že se v něm můžou od jara do podzimu denně kdykoliv si zamanou, koupat ![]()
@kočička Evička pokud ti neprijde nechutny jit tam po nich, pak te obdivuji
@terkasestak píše:
@kočička Evička pokud ti neprijde nechutny jit tam po nich, pak te obdivuji
a co je na tom nechutnýho, chlupy posbírá do košíku skimer, přes který jde cirkulace, a když se k nim tulím v noci v posteli, tak proč by mi mělo cokoliv vadit v bazénu
. Já mám radost, když oni mají radost, ale to je těžký vysvětlovat.