Pitbull a dítě?

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
24.5.14 17:19
@kočička Evička píše:
pokud nepočuráte někomu drahou bundu, tak neva…ale nové auto nemůžete, to by mu mohl slézt novej lak, moč je totiž stráááášně agresivní.

moj prs je vyberavy, pochcava a kouse iba kvalitne a srahe predmety..je k tomu vedeny.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
24.5.14 17:20

@terkasestak nejezdim starym autem a ani v něm nemám chlupy. To ti může být uplně jedno. Nepochopim tebe, člověka plného nenávisti, to je k zblití. Upřímně bych ti přála aby ti nějaká astmatická čivava prokousla krční tepnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 17:21
@miisenka píše:
my jazdime novym autom, cele v kozi a chloupek tam nenajdes..to skorej zbytek krupky od prcka..

Tak kuze dneska neni zadna extra liga, tim na silnicixh nejsi vyjimecna ;-) Tak kdyz ti nevadi, ze mas po aute krupky, tvoje vec. U nas se v aute neji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 17:22
@miisenka píše:
moj prs je vyberavy, pochcava a kouse iba kvalitne a srahe predmety..je k tomu vedeny.. :mrgreen:

ještě že nebydlíš někde blízko, ještě by mi pochcal můj novej kožíšek a kozačky z krokodýlí kůže, uff, to se mi ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 17:28
@terkasestak píše:
Tak kuze dneska neni zadna extra liga, tim na silnicixh nejsi vyjimecna ;-) Tak kdyz ti nevadi, ze mas po aute krupky, tvoje vec. U nas se v aute neji ;-)

ja sa za vynimocnu nepokladam, auto mame lepsie ako vy..a u nas sa je v aute, pokial ma dite hlad, tak ho nenecham rvat hlady, aby som mala auto ciste..
A tie krupky nemam po aute, tu najdem driv v aute, nez psi chlup..dote je ukaznene, nemusi byt krmene len doma.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 17:33
@miisenka píše:
ja sa za vynimocnu nepokladam, auto mame lepsie ako vy..a u nas sa je v aute, pokial ma dite hlad, tak ho nenecham rvat hlady, aby som mala auto ciste..
A tie krupky nemam po aute, tu najdem driv v aute, nez psi chlup..dote je ukaznene, nemusi byt krmene len doma.. :jazyk:

to seš ale dobrá s těma chlupama, já je v autě teda mám a ještě oslintaný okna zevnitř, asi se půjdu zastřelit, anebo to půjdu radši uklidit :lol:
Pro mě je auto spotřební věc, která slouží člověku (a psům) k přepravě, pro naši spoludiskutující je hlavně pro reprezentaci a chlubení a v tom je ten rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 17:33
@miisenka píše:
A tie krupky nemam po aute, tu najdem driv v aute, nez psi chlup..dote je ukaznene, nemusi byt krmene len doma.. :jazyk:

To by mě zajímalo jaké. Já jezdím Lexusem RX 400h, manžel má baworáka. A Lexusu je 6 let - přesto tam holkám nedovoluji jíst. Mám pro to určité důvody. A když jedeme cestu třeba 1000 kilometrů, raději si vícekrát zastavíme, ale rozhodně v autě nejíme. Není důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 17:38
@terkasestak píše:
To by mě zajímalo jaké. Já jezdím Lexusem RX 400h, manžel má baworáka. A Lexusu je 6 let - přesto tam holkám nedovoluji jíst. Mám pro to určité důvody. A když jedeme cestu třeba 1000 kilometrů, raději si vícekrát zastavíme, ale rozhodně v autě nejíme. Není důvod.

dej už pokoj s tím chlubením s autama, m. j. Lexus RX 400 H zas taková sláva není, mám třetího a RX už bych si teda nekoupila ani omylem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 17:40

@kočička Evička Mohla bych se zeptat? Možná máš nebo určitě znáš někoho, kdo má třeba upravenou zahradu, zapuštěný bazén. Tobě nevadí, když ti po ní běhá pes? Dceři řeknu, aby k tomu bazénu nechodila, že by se mohla utopit. Ale co občas vidim psy (bohužel), většinou běhaj jak mentálové - já bych se bála, že mi do toho bazénu skočí. A musela bych měnit chlor :mrgreen: :mrgreen: Dělám si legraci, ale třeba o tohle bych se bála.

Nebo je tu druhá možnost, že většina majitelů žije takovým, řekněme přírodním stylem života, takže jim špína, nepořádek a další podobné věci nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 17:42
@kočička Evička píše:
dej už pokoj s tím chlubením s autama, m. j. Lexus RX 400 H zas taková sláva není, mám třetího a RX už bych si teda nekoupila ani omylem :jazyk:

Však já jen reagovala na dotyčnou, která říká, že má lepší auto než já. A je to pravda, co říkáš - já už se taky těšim na nový auto. A hlavně sem si ho nekoupila, ale dostala po manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 17:45
@kočička Evička píše:
to seš ale dobrá s těma chlupama, já je v autě teda mám a ještě oslintaný okna zevnitř, asi se půjdu zastřelit, anebo to půjdu radši uklidit :lol:
Pro mě je auto spotřební věc, která slouží člověku (a psům) k přepravě, pro naši spoludiskutující je hlavně pro reprezentaci a chlubení a v tom je ten rozdíl.

prs je v kleci-kvoli JEHO bezpecnosti, takze chlupy ostanu v kleci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 17:54
@terkasestak píše:
@kočička Evička Mohla bych se zeptat? Možná máš nebo určitě znáš někoho, kdo má třeba upravenou zahradu, zapuštěný bazén. Tobě nevadí, když ti po ní běhá pes? Dceři řeknu, aby k tomu bazénu nechodila, že by se mohla utopit. Ale co občas vidim psy (bohužel), většinou běhaj jak mentálové - já bych se bála, že mi do toho bazénu skočí. A musela bych měnit chlor :mrgreen: :mrgreen: Dělám si legraci, ale třeba o tohle bych se bála.Nebo je tu druhá možnost, že většina majitelů žije takovým, řekněme přírodním stylem života, takže jim špína, nepořádek a další podobné věci nevadí.

já problém s bazénem fakt nemám, psiska jsou nadšený, že se v něm můžou od jara do podzimu denně kdykoliv si zamanou, koupat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 17:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 17:59

@kočička Evička pokud ti neprijde nechutny jit tam po nich, pak te obdivuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 18:03
@terkasestak píše:
@kočička Evička pokud ti neprijde nechutny jit tam po nich, pak te obdivuji

a co je na tom nechutnýho, chlupy posbírá do košíku skimer, přes který jde cirkulace, a když se k nim tulím v noci v posteli, tak proč by mi mělo cokoliv vadit v bazénu :zed:. Já mám radost, když oni mají radost, ale to je těžký vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný