Pitbull a dítě?

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.5.14 13:56

@terkasestak

hele tak si žij se svým drahým BMW a drahou bundou atd..určitě ti ty věci dávají víc, než živej tvor, to je tvoje věc, ale věř mi, že uvnitř tebe je něco zvrácenýho, když můžeš nazývat zvířata a lidi, kteří je rádi mají, blbými…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 14:01
@kočička Evička píše:
@terkasestakhele tak si žij se svým drahým BMW a drahou bundou atd..určitě ti ty věci dávají víc, než živej tvor, to je tvoje věc, ale věř mi, že uvnitř tebe je něco zvrácenýho, když můžeš nazývat zvířata a lidi, kteří je rádi mají, blbými…

Jen by mě zajímalo, jakou má tvůj příspěvěk hodnotu. Místo toho, aby si mi inteligentně odpověděla na to, co se ti na psech líbí, jen mi napíšeš toto.

Ano. Myslím, že to je moje věc. Mě opravdu dá auto víc než pes - a pokud je to u tebe naopak, je to naprosto v pořádku. Jen tím psem prosím neobtěžuj okolí/sousedy, je mi jich líto. Představa, že mi nějaký čokl vzbudí malou (naštěstí široko daleko žádný není), volala bych na sousedy policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 14:04

@terkasestak

přála bych ti, aby když tvoje dítě řevem vzbudí sousedy, aby na tebe taky poslali policii. Jo a ještě jedna věc, tobě opravdu nebudu odpovídat na to, co se mi na psech líbí (mám 3), protože to by bylo jako když mluvím do dubu, těžko přetěžko bys to právě ty pochopila, takže i takový příspěvek by neměl žádnou, dle tebe, hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
24.5.14 14:15

@terkasestak ježiš ženská! Žij a nech žít! To, že tobě se nelíbí psi a nemáš je ráda tak neznamená, že musíš lézt do diskuze, která je primárně o psech! Zakladatelka se ptala lidí co mají zkušenosti s tímto plemenem a soužití dítěte s tímto plemenem nikoliv na názor jedné „zapšklé“ ženské co psi nerada!
(To, že takovému člověku jako jsi ty bych nesvěřila, žádného živého tvora, raději řešit nebudu. Jsi povrchní. To, že ty máš všeobecně špatnou zkušenost se psi ti ještě nedává právo říkal čokl apod. Pro spousty lidí jsou jejich psi ( a pro mě také) jako jejich děti. A těžko by si asi snášela kdyby někdo nazýval takto hanlivě tvé dítě.
Ke tvé otázce co se mi na nic líbí a proč je mám ráda ti velice ráda odpovím. Jsou to neuvěřitleně inteligentní živí tvorové, kteří mi dokážou dát (a nejen mě) mnohem víc než kde jaký člověk (jako například ty). Když je mi smutno a pláču, nemusím své fence vůbec nic vysvětlovat a ona sama ke mě přijde a přitulí se a je to ten nejlepší balzám na bolavou a smutnou duši. Nebýt mé fenky, tak jsem byla znásilněná nějakým pošukem v parku! Líbí se mi to, že se k nám lidem chovají tak čistě a jsou odrazem toho jaký člověk je vychovává.

A mimochodem, pes se chová tak jak je vychován svým majitelem. Takže tímto se zase vracíme zpátky k tomu, že primárně není chyba v tom zvířeti, ale zase jen a jen ve člověku, který ho (ne)vychoval!!

Zakladatelko: Mám doma roční amstafku kříženou s pitbulem a skoro tříměsíční dcerku. Od začátku je to její chůva. Občas jí musím trochu korigovat, ale to je spíš dané velikostí psa. A dcera na ní může oči nechat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
24.5.14 14:41

@Lithien :palec: Přesně tak..

• Citovat
  • Upravit
135
24.5.14 14:46
@Lithien píše:
@terkasestak ježiš ženská! Žij a nech žít! To, že tobě se nelíbí psi a nemáš je ráda tak neznamená, že musíš lézt do diskuze, která je primárně o psech! Zakladatelka se ptala lidí co mají zkušenosti s tímto plemenem a soužití dítěte s tímto plemenem nikoliv na názor jedné „zapšklé“ ženské co psi nerada!
(To, že takovému člověku jako jsi ty bych nesvěřila, žádného živého tvora, raději řešit nebudu. Jsi povrchní. To, že ty máš všeobecně špatnou zkušenost se psi ti ještě nedává právo říkal čokl apod. Pro spousty lidí jsou jejich psi ( a pro mě také) jako jejich děti. A těžko by si asi snášela kdyby někdo nazýval takto hanlivě tvé dítě.
Ke tvé otázce co se mi na nic líbí a proč je mám ráda ti velice ráda odpovím. Jsou to neuvěřitleně inteligentní živí tvorové, kteří mi dokážou dát (a nejen mě) mnohem víc než kde jaký člověk (jako například ty). Když je mi smutno a pláču, nemusím své fence vůbec nic vysvětlovat a ona sama ke mě přijde a přitulí se a je to ten nejlepší balzám na bolavou a smutnou duši. Nebýt mé fenky, tak jsem byla znásilněná nějakým pošukem v parku! Líbí se mi to, že se k nám lidem chovají tak čistě a jsou odrazem toho jaký člověk je vychovává.

A mimochodem, pes se chová tak jak je vychován svým majitelem. Takže tímto se zase vracíme zpátky k tomu, že primárně není chyba v tom zvířeti, ale zase jen a jen ve člověku, který ho (ne)vychoval!!

Zakladatelko: Mám doma roční amstafku kříženou s pitbulem a skoro tříměsíční dcerku. Od začátku je to její chůva. Občas jí musím trochu korigovat, ale to je spíš dané velikostí psa. A dcera na ní může oči nechat :kytka:

Podle mě je chyba primárně ve zvířeti, protože ono má od přírody sklon k určitému chování. Další věc, kterou nechápu je, jak někdo může srovnávat život zvířete (jakéhokoliv) s životem člověka. Připouštím, že to zvíře může mít z nějakých důvodů třeba rád, není možné jim nahradit člověka - partnera nebo dítě. To nejde od přírody. Je to něco, jako když tady v Německu jednali o schválení třetího pohlaví. Tím překopou lidství.

A samozřejmě, že mnoho lidí je špatných, ale ani tak je nelze nahrazovat zvířetem. Protože tak by lidstvo zaniklo ;-) vztah člověk a pes místo člověk a člověk je nenormální, o tom se snad nebudeme hádat.

Odpověz mi prosím na jednu otázku: kdyby si si měla vybrat, necháš si své dítě, nebo psa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
24.5.14 14:57

@terkasestak to ale porovnáváš dvě trochu neporovnatelné věci, nikde jsem nenapsala, že je možné vztahem člověk-zvíře, nahradit vztah člověk-člověk. To je jako porovnávat jablka a hrušky :nevim:

To o čem tady mluvíš trochu zavání Zoofílií a to už jsme ale úúúúplně někde jinde ;)
Já tady mluvím o tom, že pro mě (a mnoho dalších) je pes (zvíře) členem rodiny a také se tak k němu chovám (samozřejmě dle zásad výchovy zvířete) a také tak k němu přistupuji. Ty možná máš takový vztah ke svému autu, drahým věcem apod. a nikdo ti to také nebere.
Mě jde pouze o to aby si takto hanlivě neoznačovala zájem jiných lidí a své (v tomto případě) zcela nevyžádané komentáře si nechala pro sebe.

Tvá otázka mi přijde naprosto směšná :roll: Ty by sis vybrala dítě nebo své drahé auto? :lol:

Edit: Naštěstí tuto otázku řešit nemusím protože nejsem proti zvířatům zaujatá a můj životní postoj je nastavený tak abych se takto rozhodovat nikdy nemusela. A věř, že pokud bych musela pak bych si samozřejmě vybrala své dítě, ale ztrátu svého psa (zvířete) bych nesla stejně těžce, jako ztrátu dítěte. Pro tebe je to možná zcela nepochopitelné, ale pro mě je to naprosto přirozené. ;)

Příspěvek upraven 24.05.14 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 15:01

@terkasestak

ty seš fakt úplně mimo mísu. Proč by jsi nemohla srovnávat život zvířete a člověka v obecné rovině? Jsou to živí tvorové, cítí bolest, emoce, strach, lásku, základní věci mají společné. M. j. pes odjakživa doprovázel člověka jeho životem, miluje tě, nikdy tě nezradí, chrání svého člověka a celou svoji lidskopsí smečku, dýchal by za tebe, život by za tebe položil, což o 90% lidí okolo sebe nemůžeš nikdy říct. A vztah člověk pes - co je na tom nenormálního?
Nechápu, proč vše převracíš až do fáze otázek výběru typu dítě - pes…co chceš slyšet? Otáčíš svoji vyslovenou téměř až nenávist ke zvířatům rychle jiným směrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 15:01
@kočička Evička píše:
@terkasestakpřála bych ti, aby když tvoje dítě řevem vzbudí sousedy, aby na tebe taky poslali policii. Jo a ještě jedna věc, tobě opravdu nebudu odpovídat na to, co se mi na psech líbí (mám 3), protože to by bylo jako když mluvím do dubu, těžko přetěžko bys to právě ty pochopila, takže i takový příspěvek by neměl žádnou, dle tebe, hodnotu.

Mícháš několik věcí dohromady. Pokud by si mi napsala, co se Ti na nich líbí, názor bych nezměnila, ale mohli bychom o tom spolu mluvit a diskuze by měla nějakou hodnotu. Takhle má hodnotu nula, protože narozdíl ode mně tady jen opakuješ, že máš tyhle zvířata ráda.

Ano, oba dva jsme extrémy - někdo má třeba jednoho psa, ale ty máš 3 :nevim: a já bych žádného psa nesnesla dokonce ani v ulici, kde bydlím (bydlet tady bez psů mi za dojížděním dvakrát denně 40 minut a ještě kus po dálnici s dcerou do školy stojí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
24.5.14 15:02

@terkasestak nekandidujes ty na pizzu roku? To snad neni mozny takovy hemzy, ze by mel dospely, rozumny :mrgreen: clovek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 15:03

@Lithien

možná, kdyby to auto mělo 10 let, tak by se jej vzdala, ale nového BMW 550i - to by bylo možná dilema :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
24.5.14 15:06
@terkasestak píše:
Mícháš několik věcí dohromady. Pokud by si mi napsala, co se Ti na nich líbí, názor bych nezměnila, ale mohli bychom o tom spolu mluvit a diskuze by měla nějakou hodnotu. Takhle má hodnotu nula, protože narozdíl ode mně tady jen opakuješ, že máš tyhle zvířata ráda.Ano, oba dva jsme extrémy - někdo má třeba jednoho psa, ale ty máš 3 :nevim: a já bych žádného psa nesnesla dokonce ani v ulici, kde bydlím (bydlet tady bez psů mi za dojížděním dvakrát denně 40 minut a ještě kus po dálnici s dcerou do školy stojí).

Tvůj názor je názor jako každý jiný. Je to tvůj pohled na věc a tvoje volba, ale zase a znovu ti opakuji, že v této diskuzi zcela mimo mísu. Pro oživení paměti toto byl dotaz zakladatelky Ahoj cekame miminko a mame doma 2 leteho pitbulla :))Mate to tak doma nekdo taky? :).. A jak to zvladate?

Nevidím tam nikde otázku, zda se někomu líbí soužití psa s člověkem. Nebo se snad pletu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 15:07

@terkasestak

to bys asi nepřežila, viď - mít je v posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
24.5.14 15:08
@kočička Evička píše:
@terkasestakto bys asi nepřežila, viď - mít je v posteli :mrgreen:

božíííí!!! :palec: mě by se do postele všichni asi nevešli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 15:09
@Lithien píše:
@terkasestak to ale porovnáváš dvě trochu neporovnatelné věci, nikde jsem nenapsala, že je možné vztahem člověk-zvíře, nahradit vztah člověk-člověk. To je jako porovnávat jablka a hrušky :nevim:

To o čem tady mluvíš trochu zavání Zoofílií a to už jsme ale úúúúplně někde jinde ;)
Já tady mluvím o tom, že pro mě (a mnoho dalších) je pes (zvíře) členem rodiny a také se tak k němu chovám (samozřejmě dle zásad výchovy zvířete) a také tak k němu přistupuji. Ty možná máš takový vztah ke svému autu, drahým věcem apod. a nikdo ti to také nebere.
Mě jde pouze o to aby si takto hanlivě neoznačovala zájem jiných lidí a své (v tomto případě) zcela nevyžádané komentáře si nechala pro sebe.

Tvá otázka mi přijde naprosto směšná :roll: Ty by sis vybrala dítě nebo své drahé auto? :lol:

Edit: Naštěstí tuto otázku řešit nemusím protože nejsem proti zvířatům zaujatá a můj životní postoj je nastavený tak abych se takto rozhodovat nikdy nemusela. A věř, že pokud bych musela pak bych si samozřejmě vybrala své dítě, ale ztrátu svého psa (zvířete) bych nesla stejně těžce, jako ztrátu dítěte. Pro tebe je to možná zcela nepochopitelné, ale pro mě je to naprosto přirozené. ;)

Příspěvek upraven 24.05.14 v 15:01

Samozřejmě dítě. To je snad jasné, taky tak moje otázka vyzněla ;-) Myslím, že jsme se tady zasekly a není „cesty ven“, protože pro tebe by ztráta dítěte byla stejně těžká, jako ztráta psa. A tomu já skoro nemůžu věřit, promin. To ani radši svého dítěti nikdy neříkej a jen si to mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný