Pitbull a dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
24.5.14 18:04
@terkasestak píše:
To by mě zajímalo jaké. Já jezdím Lexusem RX 400h, manžel má baworáka. A Lexusu je 6 let - přesto tam holkám nedovoluji jíst. Mám pro to určité důvody. A když jedeme cestu třeba 1000 kilometrů, raději si vícekrát zastavíme, ale rozhodně v autě nejíme. Není důvod.

tak zaujimat ta to moze, ale nemam dovod sem davat tieto info.. ;)
Tak ono je rozdiel mat 10m dieta a treba 6r..my v aute jeme, potom to niekto uklidi, ak tam vznikne nejaky bordel..ale nejsme prasata, vieme jest kultivovane.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 18:07
@terkasestak píše:
@kočička Evička Mohla bych se zeptat? Možná máš nebo určitě znáš někoho, kdo má třeba upravenou zahradu, zapuštěný bazén. Tobě nevadí, když ti po ní běhá pes? Dceři řeknu, aby k tomu bazénu nechodila, že by se mohla utopit. Ale co občas vidim psy (bohužel), většinou běhaj jak mentálové - já bych se bála, že mi do toho bazénu skočí. A musela bych měnit chlor :mrgreen: :mrgreen: Dělám si legraci, ale třeba o tohle bych se bála.Nebo je tu druhá možnost, že většina majitelů žije takovým, řekněme přírodním stylem života, takže jim špína, nepořádek a další podobné věci nevadí.

bazen mame, pes tam neleze, co by tam robil..a po zahrade beha, ale nechapem preco by ju mal nicit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 18:08
@kočička Evička píše:
já problém s bazénem fakt nemám, psiska jsou nadšený, že se v něm můžou od jara do podzimu denně kdykoliv si zamanou, koupat :jazyk:
:mrgreen:
Nas tam nevliezol ani za toho Boha..mal radsej jazero alebo reku..
Uvidime co stendo..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 18:13
@miisenka píše:
bazen mame, pes tam neleze, co by tam robil..a po zahrade beha, ale nechapem preco by ju mal nicit.. :nevim:

Rika ti treba neco jako golfovy kobercovy travnik, upravene rostliny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 18:16
@terkasestak píše:

já pořád nechápu, co tím sleduješ, já mám velikou zahradu celou udělanou jako okrasnou, psi lítají jak ďáblové sem a tam a nic zničenýho nemám, každopádně mi připadá příjemnější koukat, jak jsou spokojení, i když golfovej trávník mít nikdy nebudu až tak precizní, než se dívat na krásnou trávu bez šťastných duší, to totiž může uspokojovat jen člověka s ledovým srdcem. K čemu je krása věcí bez života, nechápu. P. s. ten život myxšleno obrazně samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 18:23
@kočička Evička píše:
já pořád nechápu, co tím sleduješ, já mám velikou zahradu celou udělanou jako okrasnou, psi lítají jak ďáblové sem a tam a nic zničenýho nemám, každopádně mi připadá příjemnější koukat, jak jsou spokojení, i když golfovej trávník mít nikdy nebudu až tak precizní, než se dívat na krásnou trávu bez šťastných duší, to totiž může uspokojovat jen člověka s ledovým srdcem. K čemu je krása věcí bez života, nechápu. P. s. ten život myxšleno obrazně samozřejmě

Ja tomu rozumim, jak ten zivot myslis. Nejsem uplne hloupa ;-) mne se proste vic libi precizni travnik, nez pes. A hlavne ja mam krasne deti, kteri mi tu radost udelaji a nepotrebuju si je nahrazovat zviretem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 18:24
@terkasestak píše:

mne moc ne, ale ked pride zahradnik tak mu poviem nech Ti odpise..ja ken viem ze tam mame neco o ca sa musi atarat jak o miminko.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 18:25
@kočička Evička píše:

nechapes, provokuje a povysuje sa, a mysli si, ze vsetci zijeme v chatrci bez vody a jazdime jak Flinstouni.. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 18:26
@terkasestak píše:
Ja tomu rozumim, jak ten zivot myslis. Nejsem uplne hloupa ;-) mne se proste vic libi precizni travnik, nez pes. A hlavne ja mam krasne deti, kteri mi tu radost udelaji a nepotrebuju si je nahrazovat zviretem.

ale ono ide mat i zen travnik a toho psa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 18:30
@terkasestak píše:

proč furt meleš o tom nahrazování, to si jako myslíš, že všichni co mají psa nemají děti? Vůbec nezávidím tvým dětem, žít ve sterilní bublině, na všechno se jenom dívat z povzdálí a nic si neužít, ani křoupání křupek po cestě v autě, nemyslím to ve zlém, ale svým způsobem jsou ochuzený o normální život, který nestojí na majetcích a drahých autech a golfovým trávníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 18:31
@miisenka píše:
nechapes, provokuje a povysuje sa, a mysli si, ze vsetci zijeme v chatrci bez vody a jazdime jak Flinstouni.. :nevim: :think:

takoví milionáři z chatrče myslíš, jo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 18:35
@kočička Evička píše:
takoví milionáři z chatrče myslíš, jo? :kytka:

no asi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.5.14 18:36
@miisenka píše:
moj prs je vyberavy, pochcava a kouse iba kvalitne a srahe predmety..je k tomu vedeny.. :mrgreen:

Nevědět, že se píše o psech, byla bych zvědavá na téma diskuze:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 18:37
@hanka.br. píše:
Nevědět, že se píše o psech, byla bych zvědavá na téma diskuze:-)

jeeee.. :oops:
Prsa mam tiez vyberave..na podprdy.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
24.5.14 18:38

Zvire zakousne cloveka…to v poradku neni. Denne kvuli lidem zemre nekolik zvirat. Zabijeji je umyslne, pro penize, business, jen tak pro poteseni. Lidi jsou svine. A mnohdy tak povrchni :roll:. Radsi budu mit v dome 10 psu, nez jednoho primitiva, ktery se tady prezentuje…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný