Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terkasestak píše:
To by mě zajímalo jaké. Já jezdím Lexusem RX 400h, manžel má baworáka. A Lexusu je 6 let - přesto tam holkám nedovoluji jíst. Mám pro to určité důvody. A když jedeme cestu třeba 1000 kilometrů, raději si vícekrát zastavíme, ale rozhodně v autě nejíme. Není důvod.
tak zaujimat ta to moze, ale nemam dovod sem davat tieto info.. ![]()
Tak ono je rozdiel mat 10m dieta a treba 6r..my v aute jeme, potom to niekto uklidi, ak tam vznikne nejaky bordel..ale nejsme prasata, vieme jest kultivovane.. ![]()
@terkasestak píše:
@kočička Evička Mohla bych se zeptat? Možná máš nebo určitě znáš někoho, kdo má třeba upravenou zahradu, zapuštěný bazén. Tobě nevadí, když ti po ní běhá pes? Dceři řeknu, aby k tomu bazénu nechodila, že by se mohla utopit. Ale co občas vidim psy (bohužel), většinou běhaj jak mentálové - já bych se bála, že mi do toho bazénu skočí. A musela bych měnit chlor![]()
Dělám si legraci, ale třeba o tohle bych se bála.Nebo je tu druhá možnost, že většina majitelů žije takovým, řekněme přírodním stylem života, takže jim špína, nepořádek a další podobné věci nevadí.
bazen mame, pes tam neleze, co by tam robil..a po zahrade beha, ale nechapem preco by ju mal nicit.. ![]()
@kočička Evička píše:
já problém s bazénem fakt nemám, psiska jsou nadšený, že se v něm můžou od jara do podzimu denně kdykoliv si zamanou, koupat
@miisenka píše:
bazen mame, pes tam neleze, co by tam robil..a po zahrade beha, ale nechapem preco by ju mal nicit..
Rika ti treba neco jako golfovy kobercovy travnik, upravene rostliny?
@terkasestak píše:
já pořád nechápu, co tím sleduješ, já mám velikou zahradu celou udělanou jako okrasnou, psi lítají jak ďáblové sem a tam a nic zničenýho nemám, každopádně mi připadá příjemnější koukat, jak jsou spokojení, i když golfovej trávník mít nikdy nebudu až tak precizní, než se dívat na krásnou trávu bez šťastných duší, to totiž může uspokojovat jen člověka s ledovým srdcem. K čemu je krása věcí bez života, nechápu. P. s. ten život myxšleno obrazně samozřejmě
@kočička Evička píše:
já pořád nechápu, co tím sleduješ, já mám velikou zahradu celou udělanou jako okrasnou, psi lítají jak ďáblové sem a tam a nic zničenýho nemám, každopádně mi připadá příjemnější koukat, jak jsou spokojení, i když golfovej trávník mít nikdy nebudu až tak precizní, než se dívat na krásnou trávu bez šťastných duší, to totiž může uspokojovat jen člověka s ledovým srdcem. K čemu je krása věcí bez života, nechápu. P. s. ten život myxšleno obrazně samozřejmě
Ja tomu rozumim, jak ten zivot myslis. Nejsem uplne hloupa
mne se proste vic libi precizni travnik, nez pes. A hlavne ja mam krasne deti, kteri mi tu radost udelaji a nepotrebuju si je nahrazovat zviretem.
@terkasestak píše:
mne moc ne, ale ked pride zahradnik tak mu poviem nech Ti odpise..ja ken viem ze tam mame neco o ca sa musi atarat jak o miminko.. ![]()
@kočička Evička píše:
nechapes, provokuje a povysuje sa, a mysli si, ze vsetci zijeme v chatrci bez vody a jazdime jak Flinstouni..
![]()
@terkasestak píše:
Ja tomu rozumim, jak ten zivot myslis. Nejsem uplne hloupamne se proste vic libi precizni travnik, nez pes. A hlavne ja mam krasne deti, kteri mi tu radost udelaji a nepotrebuju si je nahrazovat zviretem.
ale ono ide mat i zen travnik a toho psa..
@terkasestak píše:
Ja tomu rozumim, jak ten zivot myslis. Nejsem uplne hloupamne se proste vic libi precizni travnik, nez pes. A hlavne ja mam krasne deti, kteri mi tu radost udelaji a nepotrebuju si je nahrazovat zviretem.
proč furt meleš o tom nahrazování, to si jako myslíš, že všichni co mají psa nemají děti? Vůbec nezávidím tvým dětem, žít ve sterilní bublině, na všechno se jenom dívat z povzdálí a nic si neužít, ani křoupání křupek po cestě v autě, nemyslím to ve zlém, ale svým způsobem jsou ochuzený o normální život, který nestojí na majetcích a drahých autech a golfovým trávníku.
@miisenka píše:
nechapes, provokuje a povysuje sa, a mysli si, ze vsetci zijeme v chatrci bez vody a jazdime jak Flinstouni..![]()
takoví milionáři z chatrče myslíš, jo? ![]()
@kočička Evička píše:
takoví milionáři z chatrče myslíš, jo?
no asi.. ![]()
@miisenka píše:
moj prs je vyberavy, pochcava a kouse iba kvalitne a srahe predmety..je k tomu vedeny..
Nevědět, že se píše o psech, byla bych zvědavá na téma diskuze:-)
@hanka.br. píše:
Nevědět, že se píše o psech, byla bych zvědavá na téma diskuze:-)
jeeee.. ![]()
Prsa mam tiez vyberave..na podprdy.. ![]()
Zvire zakousne cloveka…to v poradku neni. Denne kvuli lidem zemre nekolik zvirat. Zabijeji je umyslne, pro penize, business, jen tak pro poteseni. Lidi jsou svine. A mnohdy tak povrchni
. Radsi budu mit v dome 10 psu, nez jednoho primitiva, ktery se tady prezentuje…