Pitbull a dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
24.5.14 21:30
@miisenka píše:
nas pes je vychovany, chodi navolno, nikoho neobtazuje, vacsinou obtazuju ludia a hlavne deti jeho, ze ho hladkaju atd..voditko mam, pouzivam v meste, alebo na vystave, na cvicaku apod.No ta druha otazka je myslena tak, ci chete zit natrvalo v Nemecku, ale sa hodlate niekedy vratit-tu totizto ziadne stvrte so zakazom psov nejsu..

Za čas možná ano, ale v horizontu dejme tomu minimálně 5, spíš 10 let určitě ne. V Německu se nám líbí a chceme tady zůstat, pokud se bude stále dařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 21:32
@miisenka píše:
a mne sa zase stane, jak venku javia a vrieskaju cudzie deti, lebo sa hraju tak mi budia psa..nemate tam i nejaku ctvrt, kde by nesmeli byt deti? ze by sme sa odstahovali?
Takto bol hotel v Karibiku a znacka ideal..

Máme :D je tu čtvrť, kde je zákaz zvířat (to jsme my), jinde dětí, někde obojího, v některých čtvrtích se zase nesmí domy nabízet k pronájmu. Je to různé a málo se o tom ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 21:33
@terkasestak píše:
Dneska, jak sem se tady u té diskuze naštvala, když sem četla ty příspěvky o tom, jak někdo psy miluje, tak sem na to myslela a u té brány jsem si opravdu řekla, že jsem štastná, že je nemám blízko sebe.Ale je pravda, že na to myslím často.

to uz hranici s fobiou, a to by si nemala nechat tak..hlavne za Zdi tie psy su.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 21:34
@terkasestak píše:
Za čas možná ano, ale v horizontu dejme tomu minimálně 5, spíš 10 let určitě ne. V Německu se nám líbí a chceme tady zůstat, pokud se bude stále dařit.

ni a co potom? ved Ta v CR klepne..tu je psov jak hribov po dazdi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 21:35
@terkasestak píše:
Máme :D je tu čtvrť, kde je zákaz zvířat (to jsme my), jinde dětí, někde obojího, v některých čtvrtích se zase nesmí domy nabízet k pronájmu. Je to různé a málo se o tom ví.

a vsade si zdi? a to je teda v Dusseldorfe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.5.14 21:37
@miisenka píše:
a vsade si zdi? a to je teda v Dusseldorfe?

My jsme asi 20 kilometrů od města Dusseldorf. Myslím, že většinou ty zdi jsou, ale 100% jistá jsi nejsem. Myslím ale, že v zóně, kde nesmí být děti, nesmí být ani psi a pokud ano, tak nesmí vůbec rušit. To si ale taky nejsem 100% jistá.

Jako žádné místo, kde se může pes jen tak proběhnout a je to v uzavřené residenční zóně, tady opravdu není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.5.14 21:52
@terkasestak píše:
My jsme asi 20 kilometrů od města Dusseldorf. Myslím, že většinou ty zdi jsou, ale 100% jistá jsi nejsem. Myslím ale, že v zóně, kde nesmí být děti, nesmí být ani psi a pokud ano, tak nesmí vůbec rušit. To si ale taky nejsem 100% jistá.Jako žádné místo, kde se může pes jen tak proběhnout a je to v uzavřené residenční zóně, tady opravdu není :D

tak to je dobre..moj pes nerusi, nesteka..ale ma dite, takze smolik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.5.14 20:11

@miisenka bohužel musel se vézt na opáleni ucha, teda pokud to pisu zpravne :-)

holky neřešte to.mama má jezevčíka a tu nenecháváme ani dětmi hladit Ta prostě neposlechne ale zabijáky odvolam od Srny, od rvačky mezí sebou. nikdy nenechat Dítě ze psem o samotě at je to čivava či stafik.je to olidech.TV to medializije je jasny ze neřekne ze kokr pokousal dite(dvakrát jsem toho byla svedkem. každé plemeno má sve pro i proti.ale to i lidi, znám kmetinevskeho vraha, zabil Baru za našim barakem znám ho od malá a nikdy bych to do něj neřekla. každý má rád něco jiného. je jasný pokousat mi jaký koliv pes děti Budu ostražitá, Budu v přítomnosti cizych psů nesna.to je asi jako když někdo zažije autonehodu taky se pak boji sednout do auta.Tot vše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
25.5.14 21:24

@terkasestak ještě jedna pravda: Kdo nemá rád psy, ten nemá rád věrnost-pes je jediné stvoření na světě, které tě miluje víc, než sebe. Sice chápu, že po tvých zkušenostech se jich bojíš, ale to ještě není důvod k tomu, házet je všechny do jednoho pytle a nazývat je čokly. Jsou psi vychovaní a nevychovaní, ale za to, jací jsou, mohou jen a jen lidé. To zvíře sice má nějaké pudy, ale za jeho chování je primárně zodpovědný jeho majitel, který je nebo není schopen ho vychovat. HOWG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
25.5.14 21:39

@terkasestak a vůbec-proč si něco dokazuješ v diskuzi, kde se máš bavit o soužití psa s dítětem-co je nám po tom, v jakém si žiješ luxusu, jakou si vystudovala VŠ (jestli jsi vůbec nějakou vystudovala :jazyk: ), nebo co v čem podnikáš :roll: Připadáš mi jak případ pro psychiatra-nechtěj mi tvrdit, že taková madam, jakou tady ze sebe děláš, má zapotřebí,,diskutovat" na takovémhle fóru o tom, jak jsou psi hloupí a ukončit to tím, že studovala VŠ :roll: Možná, že nakonec bydlíš v oprýskaném paneláku na předměstí Nemanic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.5.14 21:48
@rerere píše:
@terkasestak a vůbec-proč si něco dokazuješ v diskuzi, kde se máš bavit o soužití psa s dítětem-co je nám po tom, v jakém si žiješ luxusu, jakou si vystudovala VŠ (jestli jsi vůbec nějakou vystudovala :jazyk: ), nebo co v čem podnikáš :roll: Připadáš mi jak případ pro psychiatra-nechtěj mi tvrdit, že taková madam, jakou tady ze sebe děláš, má zapotřebí,,diskutovat" na takovémhle fóru o tom, jak jsou psi hloupí a ukončit to tím, že studovala VŠ :roll: Možná, že nakonec bydlíš v oprýskaném paneláku na předměstí Nemanic :mavam:

Takhle se diskuze vyvinula - a věř mi, že v oprýskaném paneláku opravdu nebydlím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.5.14 12:15

@miisenka Jo, mamka to tehdy nějak řešila ale už nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.6.14 21:20

http://m.novinky.cz/articleDetails?…

Po dlouhe dobe na ceskem serveru a zrovna jako hlavni zprava toto - hned sem si vzpomnela na Vas, mile damy. Byla to chyba cloveka, co myslite?

Majitele zastrelit a ty cokly jeste driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
8.6.14 21:55

@terkasestak
Aj tohoto by si dala zastrelit?
 http://m.acosador.cz/…vii-ix-2011/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
8.6.14 22:04

@miisenka pan Slava je super, jeho i Chillinku jsem mela moznost poznat osobne a je to bezva dvojka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný