Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lithien píše:
@terkasestak me zase obtezuji takovi lide, kteri hanlie oznacuji to co ja mam rada aniz by o tom meli neco nastudovano a o tom plemeni neco vedeli.
Pokud ma nekdo primo s mym psem problem, pak nemam o tom problem s tim danym clovekem diskutovat s dojit rozumneho kompromisu pro oba. Ale pokud vim tak ty jsi nikdy s mym psem a ani se psem zadne ze zde diskutujicich do styku neprisla a tudiz te take tito dani psi nemohli nijak obtezovat. Pak tedy nevidim duvod je osocovat a oznacovat takto hanlive.
A pokud se jedna o tvou radu studovat… Myslim, ze zadny studovany a opravdu inteligentni clovek doopravdy nema zapotrebi vest tuto tvou zabomysli zapsklou valku vuci psum. Protoze to nema smysl. Samozrejme, ze pokud bych mela spatne zkusenosti se psi a v nejake situaci me omezovali tak slusne pozadam onoho majitele zda by si sve psi mohl ohlidat tak aby okolni lidi neobtezovali, ovsem pokud to bude nejaky s prominutim blbec co bude akort tak vyskakovat jako certik z krabicky tak se jako inteligentni clovek otocim a odchazim pryc a stejne je tomu tak i v opacnem pripade.A nezlob se na me, ale s clovekem, ktery ma problem nejen vyslechnout, ale take akceptovat nazor nekoho jineho, si jako celkem inteligentni clovek doopravy nemam co rict, protoze takovy clovek si bude porad dokolo mlet to svoje. Ja dokazu akceptovat tvuj nazor, ja ho mam proste jiny. Nesnazim se te ani presvedcovat o tom, ze tvuj je spatny, jen je proste jiny nez muj. Tot vse. Jen si myslim, ze kdyby si se hned ze zacatku vyjadrila ponekud slusneji, nerozpoutalo by to to co se tu ted deje.
Tak nejak jsem si vzdy myslela, ze je to zaklad slusneho chovani vuci ostatnim. Mozna se ale take pletu a v dnesni dobe je to asi jinak?Ja te taky neurazim a ani tvuj zpusob zivota tak prosim nech na kazdem to jestli ma nebo nema psa a z jakych duvodu.
A to je právě ono - to vyskakování (vedle toho, že dokazuje, jak je pes hloupý) obtěžuje lidi, a mohou se bát. Já bych to uzavřela tak, že je nenávidím a vím proč, a majitelé psů nás normální akorát obtěžují. To je asi všechno, co bych k tomu chtěla říct.
@terkasestak píše:
A to je právě ono - to vyskakování (vedle toho, že dokazuje, jak je pes hloupý) obtěžuje lidi, a mohou se bát. Já bych to uzavřela tak, že je nenávidím a vím proč, a majitelé psůnás normální akorát obtěžují. To je asi všechno, co bych k tomu chtěla říct.
nenamlouvej si, ze si normalna..chce to odbornu pomoc..
stale si sa nevyjadrila k asistencnym psom, canisterapeutickym psom, zachranarskym psom?
cakam nejaku mudrost na urovni..
![]()
@terkasestak koukam ze zbytek vety jsi asi prehledla protoze takhle reaguji take lide kteri psi vadi. Misto toho aby jednali slusne tak urazi stejne jako ty tady. Pokud takhle „vyskoci“ clovek ktery psa nema pak to dokazuje tedy jak on sam je hloupy?
Kazdy vidim normalost nekde jinde. Pokud se nekdo meho psa boji pak nejsem prece takovy d.ebil abych ho na nej preci schvalne poustela, ale to jsme zase zpatky u lidi
zvlastni ![]()
@terkasestak
Nechápu jak může být někdo tak zlej jako ty… Víš co se říká? Že člověk co nesnáší zvířata nesnáší lidi a je to zlej a necitlivej člověk…
Ty chceš říct že jsi normálnííí?
Promiň ale můžu tě ubezpečit že opravdu nejsi…
A že psi obtěžují? Řekni mi jak? Ano jsou i tací kteří neumí poslouchat ále nejsou to všichni
a když už neumí pes poslouchat tak ho má člověk na vodítku a to potom nechápu jak tě obtěžují..
Každý máme jiný názor..
MY TADY MÁME PSI RÁDI A TY JE NESNÁŠÍŠ!!…
Tak si prosím založ raději diskuzi : KDO NESNÁŠÍ ZVÍŘATA - SEM…!!
A tam si třeba pokecáš
.. A upřímně lituji tvé děti když jim do hlavy cpeš takovéto veci
!!
@Hr4sek22 píše:![]()
![]()
![]()
No, co ti k tomu mam napsat - Máš krásný miminko. Jen bych se bála, že tomu psovi „rupne“ v bedně a kousne. Ale ty se evidentně nebojíš, takže vlastně v pohodě.
@terkasestak
Děkuji
Většinou psi vyjíždí ze žárlivosti, protože jsou odsunutí na druhou kolej. Kamarádka teď kvůli tomu musela dát psa pryč. Já se věnuju oběma. Ke psovi se chovám tak aby se nemusel bát, že už ho nemám ráda když je teď tady s náma malej. Nehorší je psa od dítěte odhánět. Je člen rodiny stejně jako dítě. Samozřejmě na ně pořád dohlížím.. ale že by malýho kousnul.. on nekousne ani kočku, křečka, nikdy se neporval, nic
Je to strašně hodnej a věrnej pes. Každej má na to ale svůj názor. Já ho nikomu neberu.. ![]()
se moc dívaš asi na novu
To co z těhle psů udělaly media je děs. Probuď se a vstup do reality. Budeš se divit ale tyhle psy sou nejvíc vhodni k dětem. Jejich přezdívka je je nanny dog, babysitter dog. Samozřejmě pokud si koupí psa majitel kterej je totální d.bil to už je druhá věc. Nebo kdo si myslí, že když naklepe co nejvíc psů dohramadym že to bude super tak to taky o nečem vypovídá (jeden u nás prodával matka myslím pit a artgentinská doga otec amstaf a stafik no co z takovýho psa bude je otázka. Ale pokud chceš parťáka i pro děti tak není problém. Mám tu kámošku má 2 píťaky a garantuju ti, že lepší psy a parťáky pro děcka nenajde.
@terkasestak píše:
Kdyby to tak bylo - ale vy nenechavate zit. Nas teda jo, my jsme oddeleni od zvirat, nicmene drtiva vetisna lidi musi denne snaset pobihajici psy, stekani a dalsich mnoho veci. Je mi tech lidi, ktere omezujete, opravdu lito. A to mi klidne muzete psat, ze vasi psi jsou ok, nikoho neobtezuji, ale to je blbost. Nekoho uz obtezuje pouze pohled na volne pobihajiciho psa a boji se. Uvedomte si to. Ikdyz vim, ze je to s vami marny, stejne je zitra zase pustite.Ja si samozrejme ziju ve svem svete a jsem maximalne spokojena, nicmene na teto planete nejsem sama a mnoho lidi to vidi tak, jako ja. Bohuzel nas chytrych, co si dokazeme predstavit dusledky chovani psu, zatim stale dost malo a proto si skutecne psa muze poridit kazdy a tim jejich pocet logicky roste. A tim padem neustale se zvysujici nebezpeci.
Lidi zamyslete se - studujte, pracujte, podnikejte, cestujte - uzijte si zivot a nepripoutejte se k psovi. Ja nechapu, jak nekdo muze dat prednost necestovat, nechodit do restauraci apod. pred psem. Fascinuje mne, jak nekdo rika:,,My nikam nejezdime, my se musime starat o psa." to me vzdycky malem rozseka.
tak jak čtu tvé myšlenky. To nemá chybu. Jako mě zase vadí jekot lidí, když se vracej z hospody. že bych vytáhla samopal. Včera sem byla u mamky u sousedů řev jak kráva no měla bych tam hodit granát, že.
Já mám dost tohle je podle mě na léčení taková nenávist a popravdě tomu nerozumím.
Este k tym psom, ta povaha je dana v historii plemena..APBT teda jak nanny dog vedeny neni, to SBT..a stale sa bavim o psoch s PP, pokial mas zaruku tej povahy vistymi genmi a nekrizenim 5 cez 9..
@terkasestak
Mohls by si sa uz vJadrit k tym asistencnym psom, canisterapeutom, zachranarskym psom?
Ci aj na tych nahlizis s odporom, alebo tam prizmuris oci?
A keby(nedajboze) si potrebovala do rodiny canisterapeuta alebo asistencneho psa, co by si apravila?
By ma to zaujimalo.. ![]()
@miisenka
Maš pravdu já to napsalo o těch nanny dog obecně netýká se to Amstafa a pitbula
@Eemii píše:
@terkasestak nekandidujes ty na pizzu roku? To snad neni mozny takovy hemzy, ze by mel dospely, rozumnyclovek
@terkasestak píše:
Nesmi. Napadlo te nekdy, ze to muze treba rusit male deti, kdyz spi? Ze je to neprijemne na usi? A ze vetsinou stekaj bezduvodne? Kdyz si o tom takhle piseme, jsem cim dal tim radsi, ze kolem sebe zadne nemam.
A napadlo zase Vás, že někoho může rušit, křik dětí, zpěv ptáků, mluvení lid???!!!
@terkasestak píše:
Taky názor. Já jsem ale štastná tak, jak žiju, nic mi nechybí, mám se krásně. A ty mě znáš? Víš, jakou VŠ jsem vystudovala, kde, v čem podnikám?
člověk může mít 10 VŠ a stejně to může být deb*l