Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Markéta80 nj, já můžu soudit jen podle té své popelnice, co sežere úplně všechno, klidně i papír, na kterým jakýkoliv jídlo jen chvilku leželo ![]()
@Hanka1 každé zboží má své kupce, no..
mně by se to nevyplatilo, je pro mě jednodušší a výhodnější koupil kilo mrkve než kilo granulí ![]()
@Yves6511 no papír jsme našla roztrhaný v posteli když jsem přišla z nákupu
Nejstarší tohle nedělá tak bud prostřední nebo 5m čertice
Já to brala tak že maso jí bude chutnat a kolikrát odstrčí starší a vyžírá granule
Psa aby sežral vše co s emu nabídne teda neznám ![]()
@Markéta80 ráda tě seznámím s naším
z těch „dobrých“ věcí - šlupky od brambor, kyselý okurky, cibule, kukuřice, obilí, rozšlapané ovoce na chodníku (typu třešně, špendlíky, švestky..), kysané zelí, hloh a šípky, v křoví pohozené svačiny..
@Yves6511
je to vůbec pes, není to vepřík
Já mam asi zmlsané psy a to u nejmladší dle popisu se musí hlídat váha že mají sklon k přežírání
naše zatím nevypadá, i když váhu má pěknou ![]()
@Markéta80 píše:
@Yves6511 to je jasné že maso je maso a proto jsme si říkala že když je nejmladší na amso naučená že to bude paráda a prd, syrové jsme jí musela nabízet z rukypak ani to tak vařím a to většinou sežere, ale zase vařením zničím plno vitamínů
vis, co se rika? Ze zadny pes jeste vedle plne misky neumrel hlady…
![]()
i kdyz teta ma biewer yorksira, maleho nezraveho a je z neho zoufala, protoze predtim mela dva velke zrave psy, takze to nezna, navic jak je jenom trikilovy oproti predchozimu tricetikilovemu…
@Hanka1 jenže štěně malého plemene nemůžu nechat hladovět. Ráno nežrala vůbec, ted plnou dávku sežrala, ale už měla 5m tak už je to taky jiné
A v misce to nechat nejde, přiběhne prostřední a sežere to vše
Nevím proč přestala chtít to syrové
Ani krmné maso už brát nebudu, ted tam má ještě cca na 14 dní a pak koupím maso pro lidskou potřebu. Krůtí mleté z rybárny jí chutná
Právě u velkého psa je to jiné, ale malé plemeno
U nejstarší to bylo horší, furt průjmy a to co má štěně v 5m neměla chudák ani v roce
A pamatuji si jak kolikrát ani 2 dny nic nejedla, asi věděla že jí bude blbě. Nic moc pohled
Ted sní vše, ale stejně váha stojí ![]()