Psí granule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59394
18.10.19 08:46
@LussyB píše:
Já si myslím, že by nebylo špatné zůstat u Brit. Jsou to kvalitní granule, jejich řada fresh je naprosto bezkonkurenční.
:mrgreen: :mrgreen: dle složení určitě :lol: Kvalitka, hlavně ten smrad co se valí všude kolem :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31738
18.10.19 10:04
@Markéta80 píše: :mrgreen: :mrgreen: dle složení určitě :lol: Kvalitka, hlavně ten smrad co se valí všude kolem :poblion:

To mi ani nepřipomínej… vždycky když jedu kolem, tak se mi chce zvracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31738
18.10.19 10:06

Jinak obecně z granulí se nám (pokud to mám vzít univerzálně) asi nejvíc osvědčilo Platinum. Mladší teď má jiné (na doporučení chovatele), jinak bych zůstala u výše zmíněných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
18.10.19 11:01

@Nimie s tím britem ty reklamy jsou tak trapný, hlavně na ifauně. Tady vytáhne diskuzi 5 let starou :mrgreen:. Jaké má štěně? Já jim to střídám, nejmladší je na mase, ale syrové po 2m už nechtěla tak ted vařím :roll:. Maso pro psy už ale brát nebudu, ale zase tím vařením zmizí plno vitamínů :? a to jsem si říkala že na mase bude spokojená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31738
18.10.19 11:05

@Markéta80 jo no :mrgreen: to byl dotaz na mě? Hodím ti SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.10.19 11:17
@Lístečka píše:
Holky, jaké poradíte granule pro 13,5 retrievera? Potřebujeme snížit kalorický příjem. Pohybu už má omezeně a pomalu, ale jistě přibírá. Chtěla bych kvalitní, ale aby nás to nezruinovalo :think: Díky!

Co zkusit Yoggies - maji i dietni řadu, navíc jsou lisované za studena.
https://yoggies.cz/…ena-pro-psy/#pr4
 https://yoggies.cz/…ena-pro-psy/#pr2

Jinak naše štěně vyrostlo na štěněčích Orijen, od roka barfujem a oproti granulim mu to daleko vic chutna a cenove to vyjde stejne, nebo i levneji jak kvalitni granule. Pytel Orijen na mesic stal dva tisice, dneska mi prijel Vetamix, platila jsem 2.700,– a ma to na dva mesice minimalne…
Nesmrdi mu z huby a bobky ma polovicni…
 www.vetamix.cz

• Citovat
  • Upravit
59394
18.10.19 11:22

@Hanka1 myslíš že ten pes ještě žije? Yoggies je jiný typ granulí, ne každému psu sednou. @Nimie :*, jdu číst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
18.10.19 11:27

Za mě ani yoggies, ani žádné jiné granule nedosahují kvality, co samotné maso, nikdy to nebude ta samá kvalita jako flákota ;) o ceně granulí ani nemluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.10.19 11:27
@Markéta80 píše:
@Hanka1 myslíš že ten pes ještě žije? Yoggies je jiný typ granulí, ne každému psu sednou. @Nimie :*, jdu číst :lol:

Ja myslela, ze obnovena diskuse je o trinactiletem Retrievrovi. Yoogies nejsou bobtnaci granule, jsou lisovane za studena a hodne podobne barfu…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
18.10.19 11:29
@Yves6511 píše:
Za mě ani yoggies, ani žádné jiné granule nedosahují kvality, co samotné maso, nikdy to nebude ta samá kvalita jako flákota ;) o ceně granulí ani nemluvim.

Ja od Yoggies beru barfovaci bezmase granule a pridavam k masu, chutnaji mu i samotne…

• Citovat
  • Upravit
59394
18.10.19 11:31

@Hanka1 víc jak 3 roky :lol:. Já je jeden čas brala, ale naše citlivka po 3m průjem i z nich :? tak už jsme je pak nezkoušela. Ideálně aby alespon ty dvě starší žraly to samé. Nejmladší vařím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176

@Hanka1 pokud pes není ochoten přijmout normální zeleninu, tak tomu rozumím, ale v opačném případě mi to přijde neekonomické a předražené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
@LussyB píše:
Já si myslím, že by nebylo špatné zůstat u Brit. Jsou to kvalitní granule, jejich řada fresh je naprosto bezkonkurenční.

Delam na Stodulkach a ten smrad, co se line z Britu, to by clovek hned po ranu vrhnul :poblion:
Jestli neco od Britu, tak jedine konzervy s masem…

• Citovat
  • Upravit
59394
18.10.19 11:32

@Yves6511 to je jasné že maso je maso a proto jsme si říkala že když je nejmladší na amso naučená že to bude paráda a prd, syrové jsme jí musela nabízet z ruky :jazyk: pak ani to tak vařím a to většinou sežere, ale zase vařením zničím plno vitamínů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.10.19 11:34
@Yves6511 píše:
@Hanka1 pokud pes není ochoten přijmout normální zeleninu, tak tomu rozumím, ale v opačném případě mi to přijde neekonomické a předražené ;)

Se zeleninou neni problem, jen kdyz ji nestiham rozmrazit, navic spotreba tech barfovacich bezmasych je celkem mala, tak ten pytel i dlouho vydrzi…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný