Psí granule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59394
18.3.16 22:40

@Halka artemis je ok, i ty další druhy. chce vyzkoušet co psovi sedne ;) Marp jsem nezkoušela prý má větší granule, max možná vezmu vzorek :think: ale momentálně žere dobře tak ted neni důvod zkoušet jiné. barking heads je taky ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
20.3.16 20:24

Tak napíšu poznatky se zkouškou granulí. Úžasná věc jsou vzorky. Stále krmín stylem hromádek. Už se nevrhá ke všem stejně jako na začátku. A začíná selektovat.
Už jsou první, které nežere-Calibra. A zatím největšími favority se začínají zdát tyto:
http://www.spokojenypes.cz/…-losos-12kg/
Jako jediné se odlišují velikostí. Jsou největší a asi i nejtvrdší. A Jessince vyhovuje jak chroupou.
http://www.spokojenypes.cz/…pomegr-800g/
A tyto jsou jako druhé v pořadí.
http://www.spokojenypes.cz/…puppy-1-8kg/
A tyto jsou na třetím místě.
Ještě jsem nenačala Orien.Je to větší pytlík, vyloženě vzorky neměli. A nechci mít hodně otevřených sáčků. ND také nebyl ve vzorku, tak ten jsem načala první.
Do budoucna budu kupovat pytle okolo 2 kg, což je na necelý měsíc. A budu je střídat, aby měla pořád změnu. Aby se nepřejedla nějaké příchutě. Změna granulí jí nevadí. Žádný průjem či zažívací potíže. Což je v jejím případě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
20.3.16 21:10

@lasička1 Carnilove se dá koupit normálně v Hornbachu - pokud jej máš někde poblíž.
Prosím tě - opakovaně ti vypadává písmenko v granulích Orijen, je to záměr?

@Halka Marp si lidi chválí, Artemis taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
20.3.16 21:17

@Jannnča Není to záměr, ale chyba. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
20.3.16 21:34

@lasička1 Neva, už budeš vědět.
Granule střídej nejen kvůli psa, ale i kvůli látek, které pes v granulích přijímá.
 http://www.granule.cz/…o-sveho-psa/

Jmenuješ hlavně granule, které jsou běžně dostupné…zkus i něco z www.granule.cz - mají kvalitní granule a určitě se nemusíš bát, že bys sáhla vedle.

Jinak - granule opravdu nechávat cca 10 minut - psi velmi brzy přijdou na to, že je lepší z misky honem něco zobnout ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
23.6.16 20:12

Ahoj holky,
tak jsem objevila další granule, které mi nepřijdou špatné. Léto se blíží, tak musíme mít něco na dovolené a nějak jsem teď neměla čas obstarávat maso (ony megery moc nechtějí syrové, vařené je prý lepší :-))
Tyhle jí docela chutnají (dvakrát je snědla nadšeně, teď se začíná ofrňovat).
Co vy na ně?
 http://www.zoohit.cz/…ullus/168735

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
23.6.16 20:33

@Halka nic moc masa, to už lépe vychází purizon. Na prostřídání by to šlo ae masa to má méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
9.8.16 19:25

Holky, jaké poradíte granule pro 13,5 retrievera? Potřebujeme snížit kalorický příjem. Pohybu už má omezeně a pomalu, ale jistě přibírá. Chtěla bych kvalitní, ale aby nás to nezruinovalo :think: Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
9.8.16 19:36

@Lístečka jaké má ted? u starého psa bych asi extra neměnila. Má nějaká omezení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.8.16 19:42

Ja bych menila ;) Zalezi, co ma ted, podle toho by se to odvijelo. My menili radikalne u 13 lety feny a na mase a lepsich granulich dozila 16 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
9.8.16 19:46
@Markéta80 píše:
@Lístečka jaké má ted? u starého psa bych asi extra neměnila. Má nějaká omezení?

omezení nemá. Hodně mu chutná a mám pocit, že má pořád hlad / chuť. Na klouby mu dáváme Aptus Aptoflex. Potřebuji, aby ho to zasytilo, ale nechci směs obilovin… Teď máme Brit Care Senior. Předtím Taste of the Wild.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
9.8.16 19:48

@Lístečka acana nebo orijen maji i pro seniory

Příspěvek upraven 09.08.16 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
9.8.16 19:48
@asha píše:
Ja bych menila ;) Zalezi, co ma ted, podle toho by se to odvijelo. My menili radikalne u 13 lety feny a na mase a lepsich granulich dozila 16 :)

16 - to je pěkný věk.. Občas mu vařím, ale jsme dlouho v práci, tak na každodenní vaření to není. Proto granule. Teď máme Brit Care Senior. Potřebujeme snížit hmotnost, nebo udržovat. Má 40 kg a nožky a záda bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.8.16 19:52

@Lístečka Tak ja maso nevarim ;) Jinak Orijen a asi i Acana jsou v ty vyssi cenovy kategorii. Pak jeste Essential a dalsi, oni tu jsou vypsany. Ono to kolikrat spis chce upravit davku, davat min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
9.8.16 20:07

@Lístečka brit care žádná špička nejsou, ale zase u kvalitnějších je menší dávkování. Acana, Barking heads má určitě i pro seniory. Orijen už bude cenově jinde a aby se z něj nepo to je velký rozdíl oproti britu :lol: asi bych brala bez obilovin, maso+zelenina+ovoce v granulích mu dá víc než tuna rýže a když mu něco sedne tak klidně ještě ubrat v dávkování. ještě Marp je hodně chválený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný