Psí granule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59395
25.11.15 22:07

@lasička1 http://www.ifauna.cz/…ule-starvita#… jen tohle jsem našla, navíc pro velká plemena. Složení nic moc no. V těchto obchodech taky nejde hledat kvalitu, konzervant je jaký??? Štěně potřebuje fakt kvalitní základ takže štěněti fakt ne :?, raději kvalitní a ověřené :palec:. tak jim do ochodu zavolej jak to vypadá, pokud nemají skladem objednej jindy na spokojenym psovi posílají obratem :*. Tam když objednáš včas a mají skladem tak je šance že dojde v pátek ;). Zase tolik střídat bych nechtěla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
25.11.15 22:22

@Markéta80 Několik let jsem objednávala z ProfoZoo. Vždy dovezli hned druhý den.To jsem objednávala s předstihem. A nyní když to opravdu nutně potřebuji, tak prvně takto zahaprují. Včera říkali, že kurýr už odjel, tak to hned dávali na poštu. A ten den vždy z pošty chodila sms, že obdrželi balík a druhý den ho budou doručovat. Sms včera nepřišla, dnes granule také ne. A bohužel ani dnes nic, že by předzvěst toho, že zítra tu granule budeme mít. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
25.11.15 22:37

Granule-složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
25.11.15 22:58

@lasička1 píšou někde čim konzervují? maso v čerstvém stavu takže ho tam asi moc nebude :? zavolej hned ráno, možná nemají příchut tak můžeš změnit a v nejhoršim storno a vzít jinde kde to pošlou hned :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
25.11.15 23:14

@Markéta80 Oni mě trvrdili, že to vše mají skladem a paní slíbila, že to hned dává na poštu. A že to ještě ten den odešlou. Ale prý je krátce před vánocemi a oni toho mají hrozně moc-na Profizoo-a nestíhají tak jaj by chtěli. Což mě docela překvapilo. Protože jsem jí argumentovala, že jsem vždy vše měla druhý den doma a nyní nic.
Dívala jsem se, že je mají i na Mall, tam by to do druhého dne mohlo přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
25.11.15 23:24

@lasička1 tak jim ráno zavolej že je to akutka a pokud neposlali objednáš teda jinde. já taky musim objednat, už tady má na pár dní :lol: max přes víkend to pořešíš masem, jen aby pak ještě chtěla granule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
26.11.15 08:55

Ach jo-jsem to ale smolař. Na odkazu sledování zakázky se objevuje chybné číslo. Volala jsem na ProfiZoo. Operátorka se divila, že se jí také zobrazuje jako chybné číslo zakázky, nejde vysledovat, kde se balíček nachází. Ale od nich údajně odcházel v úterý. Zjistí víc na poště a do hodinky slíbila zavolat.Tak jsem zvědavá. Prostě zrovna když mám takovouto prekérku, granule jsem potřebovala v úterý-a vždy hned druhý den od nich přišly-tak je nyní nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
26.11.15 09:35

Už volala paní z ProfiZoo-chyba je na poště. Mají rozbité nějaké systémy. Zásilka by tu mohla být nejdříve v pondělí. Tzn. v pondělí jsem objednala a dodání až za týden. Je mě to nějaké divné, že by si pošta troufla nedodat tak dlouho zakázku. Paní jsem sdělila, že bohužel si zakázku nepřevezmu a budu muset najít jiný obchod.Na to odpověděla, že holt příště zase nakoupím u nich.No nenakoupím, budu hledat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
26.11.15 11:18

@lasička1 ted jim to trvá, koukni kde mají k odeslání a rovnou jim zavolej že je to akutní at to pošlou dneska aby byla šance že zítra to máš doma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
26.11.15 11:26

@Markéta80 Zkoušela jsem volat na Mall, opakovaně a marně. Stále obsazeno.Tak jsem zkusila Kasu.Tam granule Taste mají jen obrovský balení. Tak jsem od nich objednala Acanu. S tím, že paní byla moc ochotná, poradila odběr na odběrním místě, aby byla jistota, že zítra je to tutovka. Takže zítra si pojedu přes 20 km do jiného města. Ale co bych pro tu naší princezničku neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
26.11.15 11:29

@lasička1 tak dej vědět jak jí chutnají, spokojený pes taky odesílá obratem :palec:. Snad tu změnu snese bez problémů. jestli máš ty delikan zkus pár dní míchat s acanou, acana je jiná třída :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
4.3.16 08:56

Dnes mi byly doporučeny níže uvedené granule. Můžete mi prosím napsat, co si o nich myslíte. Prý jsou velmi kvalitní, ale přijde mi, že 26% drůbeží moučky je děsně málo, mimo jiné stejně je tam i rýže.
Díky moc,
 Halka

http://www.krmimkvalitne.cz/…rice-2-5-kg/

Složení:
Drůbeží moučka (26 %), rýže (26 %), ječmen, oves, drůbeží tuk, řepné řízky, rybí moučka, pivovarské kvasnice, minerály, vitaminy, juka schidigera.

Analýza:
Hrubý protein 20 %, hrubý tuk 8,5 %, hrubá vláknina 4 %, hrubý popel 9 %, vápník 1,5%, fosfor 0,9%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
4.3.16 09:00

@Halka jaké má pes ted, kdo tyhle poradil? kolik stojí, osobně bych je nekoupila, asi úplně levné nebudou. Ale záleží na každém kolik chce nebo může investovat do krmiva ;) kvalitní granule si představuji jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
4.3.16 09:04

Teď je převážně na vařeném mase se zeleninou a ovesnými vločkami. Občas syrové, ale to jí moc nejede. Potřebuju mít ale doma nějaké granule a konzervy pro případ nouze a pak taky v létě na dovolenou, tak hledám, co koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
4.3.16 09:17

@Halka Kvalitní granule sou Orijen a Taste of Wild, stačí si přečíst jejich složení a není o čem dál mluvit :palec:, toto mě jako kvalitní nepříjde teda…26%?? to snad ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný