Psí granule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
15.8.16 21:52

@Jannnča Aptus aptoflex podáváme dlouhodobě, plus lososovy olej. Lnena semínka můžu vyzkoušet, máme doma. On nemá myslím problémy s travenim, ale potíže s „vytlacenim“, vet. říká, ze kvůli páteři, ochabuji mu kolem nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
15.8.16 22:15

@Lístečka Hm, s psími dědoušky jsou starosti. Taky máme jednoho doma (cca 11 let, je z útulku).
Nezkoušeli jste třeba tyhle granule? http://www.granule.cz/…sunset-15kg/
I když - jak jsem psala, já seniorky nekupuji. Střídáme různé dospělácké. Momentálně máme rybí Purizon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
15.8.16 22:37

@Jannnča tyto jsme nezkoušeli, jo jsou to starosti, chci aby mu bylo dobře, zaslouží si to. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.12.16 11:35

Brit Care

Ja jsem moc spokojena s britcare pro male plemena. Cena za kvalitu super. Dříve jsem používala Royal Canin a Brit urcite lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.2.17 18:03

Starvita

My jsme zase najeli jak u psa tak u kočky na holistickou Starvitu z Mountfieldu. Včera jsem nakupoval na Černým mostě jak do války. Rodičům dva pytle pro jezevčíka a tři pro kocoura a mýmu 12kg pro XXL plemena:) Dokud platí ta možnost ještě snížit cenu z věrnostní karty, tak se to krutě vyplatí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
27.2.17 18:22

@Desperek Kéž jim to chutná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
27.2.17 19:57
@Desperek píše:
My jsme zase najeli jak u psa tak u kočky na holistickou Starvitu z Mountfieldu. Dokud platí ta možnost ještě snížit cenu z věrnostní karty, tak se to krutě vyplatí:)

A hlavně kvalita a složení, to je taky super :think:. Chudaci zvířata. U Vás bych tedy jako pes žít vážně nechtěla. Brrr :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
27.2.17 20:24

@Desperek :potlesk: :potlesk: hlavně ta kvalita :jazyk:, já až tolik nekoukám na cenu ale spíš na kvalitu a tohle bych nechtěla ani zadarmo :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
27.2.17 20:30

@Jannnča No jo, no :mrgreen: Mountfield má holismus v náčiní i v granulích a to se krutě vyplatí :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
27.2.17 20:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
27.2.17 20:36

@Anturie :mavam: :mavam: jak je ;), když už jsem našla granule pr starší tak boj s mladší, asi má alergii na kuře takže složení čtu ještě důkladněji. Naštěstí oběma sedí granule co mají šíleně příchutí, mladší vadí jen kuře zbylá drůbež je ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
27.2.17 21:01

@Markéta80 Hojda, daří se…, už dokonce vím, co jsem dělala špatně=studené maso z lednice=průjem. To jsem vyčetla ;) a je to fakt. Granulky jsou též OK. V sobotu dostal několik rozkrájených kůží z kuřecích stehen, tak jsem čekala pohromu, ale dobrý…
Už se těšíme na letní byt, tam bude mít eldorádo a já nervy, neb tam se chová sakra teritoriálně a pouští hrůzu z tlamičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
28.2.17 07:30

@Anturie jo to vadí no, mělo by to mít pokojovou teplotu ;) Jaké granule nakonec žere? Mladší je citlivka, i krmnou dávku granulí musím navyšovat po pár gramech jinak hned průjem :jazyk: Takže ted je klid, hlídám aby nic kuřecího nebylo v granulích a krmnou dávku nechávám, každý týden jí vážím kolik přibrala a jak váha stojí musím přidat ale max 5gr :jazyk:, jak dám víc je problém :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.2.17 09:12
@Markéta80 píše:
@Desperek :potlesk: :potlesk: hlavně ta kvalita :jazyk:, já až tolik nekoukám na cenu ale spíš na kvalitu a tohle bych nechtěla ani zadarmo :jazyk: :jazyk:

Tak to sorry dámy, nějak jsem nepochopil tyhle výkřiky do tmy. Právě s tímhle krmením můj pes přestal mít problémy s trávením a velmi prospívá. Co vám jako vadí konkrétně, viz složení http://www.mountfield.cz/…2kg-2krm1073?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
28.2.17 09:22
@Desperek píše:
Tak to sorry dámy, nějak jsem nepochopil tyhle výkřiky do tmy. Právě s tímhle krmením můj pes přestal mít problémy s trávením a velmi prospívá. Co vám jako vadí konkrétně, viz složení http://www.mountfield.cz/…2kg-2krm1073?

Taky nějak zrovna v tomhle případě ty výkřiky nechápu, mrkla jsem na odkaz na složení a podle něj rozhodně patří mezi ty lepší granule. Vysoký obsah živočišných proteinů, přesně vypsané suroviny i v jakém byly stavu (sušené drůbeží maso 21,5%, čerstvé drůbeží maso 15%, drůbeží tuk…). Nevím, co by dámy chtěly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný