Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny,
prosím o radu zkušených, jaká je nejlepší drůbež na chov a pak nasledné jídlo? krocani, brojleři, kouhouti, kuřata?
Každý rok chováme 10 krocanů, tento rok jsem ale zvětšili chlívek tak uvažujeme co pořídit ještě?
Děkuji
@Moniulik píše:
Zdravím všechny,prosím o radu zkušených, jaká je nejlepší drůbež na chov a pak nasledné jídlo? krocani, brojleři, kouhouti, kuřata?
Každý rok chováme 10 krocanů, tento rok jsem ale zvětšili chlívek tak uvažujeme co pořídit ještě?
Děkuji
Kohout myslím moc vhodný není
. Naši měli vždy brojlery a masíčko výborné, domácí kuřátko také není k zahození
.
Kačeny, nenáročné, sežerou zbytky z domácnosti a máš z toho všechny jako z prasete, ale zabíjačka je mnohem jednodušší:)
No, někdy mám pocit, že drůbež už neokupuje kurníky, ale vybraná témata na emiminu - např. rozebírání reality show a různých telenovel. Tímto se samozřejmě zároveň omlouvám rozumným uživatelkám…
![]()
@Rowena píše:
Kačeny, nenáročné, sežerou zbytky z domácnosti a máš z toho všechny jako z prasete, ale zabíjačka je mnohem jednodušší:)
jo to jsem nenapsala.. kačeny máme to už beru jako samozřejmost.. ale připada mi, že máme pořád to stejné maso.. tak jsem to chtěla obměnit..
Jsem chtěla napsat"všechno, jako z prasete", jako sádlo a tak
@BAZÁREK ANGIE píše:
Kohout myslím moc vhodný není. Naši měli vždy brojlery a masíčko výborné, domácí kuřátko také není k zahození
.
no právě jsem se divala na netu a prodavaji se kohoutci na výkrm a pry to taky není špatné maso..
@Jura007 píše:
No, někdy mám pocit, že drůbež už neokupuje kurníky, ale vybraná témata na emiminu - např. rozebírání reality show a různých telenovel. Tímto se samozřejmě zároveň omlouvám rozumným uživatelkám…![]()
Doufam, že to není na mně? nebo jsem to špatně pochopila?
Hm, tak to je těžké. Na maso ne, ale, co takhle běžce, kvůli slimákům na zelenině? běžec
Na maso ty perličky, ale nevím, jestli nejsou náročné, my se jich nakonec zbavili, kvůli hlučnosti
@Moniulik píše:
no právě jsem se divala na netu a prodavaji se kohoutci na výkrm a pry to taky není špatné maso..
Aha, tak to asi jo, o tomhle jsem přiznám se nečetla, maso bude určitě dobré. Já můžu všechno maso…a domácí k tomu, to je teprve pochutnáníčko, úplně ti závidím.
@Pipet píše:
Kačeny, perličky, pštrosi:
Pštroooos tyjo to zní zajímavě.. ale to asi taky bude dost náročné..
@Moniulik Vždyť jsem tam psal, že těm rozumným uživatelkám se omlouvám. ![]()
@Jura007 píše:
@Moniulik Vždyť jsem tam psal, že těm rozumným uživatelkám se omlouvám.
ja jsem pořád uvažovala jestli je tam nějaké doporučení jakou drůbež chovat..
už tomu roumím.. ![]()
@Rowena píše:
Hm, tak to je těžké. Na maso ne, ale, co takhle běžce, kvůli slimákům na zelenině? běžecNa maso ty perličky, ale nevím, jestli nejsou náročné, my se jich nakonec zbavili, kvůli hlučnosti
dooobře to vypadá ten běžec..:-D