Jakou drůbež chovat?

627
11.5.14 20:10

Jakou drůbež chovat?

Zdravím všechny,

prosím o radu zkušených, jaká je nejlepší drůbež na chov a pak nasledné jídlo? krocani, brojleři, kouhouti, kuřata?

Každý rok chováme 10 krocanů, tento rok jsem ale zvětšili chlívek tak uvažujeme co pořídit ještě?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4918
11.5.14 20:17
@Moniulik píše:
Zdravím všechny,

prosím o radu zkušených, jaká je nejlepší drůbež na chov a pak nasledné jídlo? krocani, brojleři, kouhouti, kuřata?

Každý rok chováme 10 krocanů, tento rok jsem ale zvětšili chlívek tak uvažujeme co pořídit ještě?

Děkuji

Kohout myslím moc vhodný není :nevim:. Naši měli vždy brojlery a masíčko výborné, domácí kuřátko také není k zahození :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.5.14 20:18

Kačeny, nenáročné, sežerou zbytky z domácnosti a máš z toho všechny jako z prasete, ale zabíjačka je mnohem jednodušší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.5.14 20:18

Kačeny, perličky, pštrosi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.5.14 20:20

No, někdy mám pocit, že drůbež už neokupuje kurníky, ale vybraná témata na emiminu - např. rozebírání reality show a různých telenovel. Tímto se samozřejmě zároveň omlouvám rozumným uživatelkám… :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.5.14 20:23
@Rowena píše:
Kačeny, nenáročné, sežerou zbytky z domácnosti a máš z toho všechny jako z prasete, ale zabíjačka je mnohem jednodušší:)

jo to jsem nenapsala.. kačeny máme to už beru jako samozřejmost.. ale připada mi, že máme pořád to stejné maso.. tak jsem to chtěla obměnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135

Jsem chtěla napsat"všechno, jako z prasete", jako sádlo a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
@BAZÁREK ANGIE píše:
Kohout myslím moc vhodný není :nevim:. Naši měli vždy brojlery a masíčko výborné, domácí kuřátko také není k zahození :).

no právě jsem se divala na netu a prodavaji se kohoutci na výkrm a pry to taky není špatné maso..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.5.14 20:24
@Jura007 píše:
No, někdy mám pocit, že drůbež už neokupuje kurníky, ale vybraná témata na emiminu - např. rozebírání reality show a různých telenovel. Tímto se samozřejmě zároveň omlouvám rozumným uživatelkám… :oops: :kytka:

Doufam, že to není na mně? nebo jsem to špatně pochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.5.14 20:26

Hm, tak to je těžké. Na maso ne, ale, co takhle běžce, kvůli slimákům na zelenině? běžec

Na maso ty perličky, ale nevím, jestli nejsou náročné, my se jich nakonec zbavili, kvůli hlučnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
11.5.14 20:28
@Moniulik píše:
no právě jsem se divala na netu a prodavaji se kohoutci na výkrm a pry to taky není špatné maso..

Aha, tak to asi jo, o tomhle jsem přiznám se nečetla, maso bude určitě dobré. Já můžu všechno maso…a domácí k tomu, to je teprve pochutnáníčko, úplně ti závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.5.14 20:28
@Pipet píše:
Kačeny, perličky, pštrosi:

Pštroooos tyjo to zní zajímavě.. ale to asi taky bude dost náročné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.5.14 20:29

@Moniulik Vždyť jsem tam psal, že těm rozumným uživatelkám se omlouvám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.5.14 20:31
@Jura007 píše:
@Moniulik Vždyť jsem tam psal, že těm rozumným uživatelkám se omlouvám. :oops:

ja jsem pořád uvažovala jestli je tam nějaké doporučení jakou drůbež chovat.. :-D už tomu roumím.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.5.14 20:32
@Rowena píše:
Hm, tak to je těžké. Na maso ne, ale, co takhle běžce, kvůli slimákům na zelenině? běžecNa maso ty perličky, ale nevím, jestli nejsou náročné, my se jich nakonec zbavili, kvůli hlučnosti

dooobře to vypadá ten běžec..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný