Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s celkem novym pesarem Beacap? Mam ho objednany, rozhodla jsem se ho vyzkouset. Urcite napisu, jaky je:-) ![]()
Ahoj, můžu se zeptat, kde jsi ho objednala? Já jsem ho prodeji zatím nikde nenašla… ![]()
Ahoj, objednala jsem ho primo ze stranek Beacap com, ktery odkaze na stanku PesarShop.cz Ale ted zatim neni jeste v prodeji.
Dneska jsem byla na přednášce od Pesarshopu. Jde v podstatě o FemCap, je stejný až na to, že nemá poutko, které může mužům vadit. Místo něj jsou v krempě dva otvory, za které se vytahuje ven. Dle přednášející jsou i lépe nahmatatelné při vyndavání. Já půjdu do něj.
Doufam, ze prinese vic stesti nez me, ja mam stale problemy ho nandat. Dejte vedet jak to s nim jde.
Tak mám Femcap a jsem těhotná…:D Takže to zase tak dobře nešlo nejspíš…Ale je pravda, že jsme ho nepoužili úplně pokaždé, takže nevím, kde se chybička vloudila ![]()
Obnovuji…už jste ho někdo vyzkoušeli v praxi? taky po něm pošilhávám…
Holky prosím Vás, jak je to s pesarem a plaváním ? ???? jde mi o to, ze 6hodin poté ho nesmis vyndat, ale co to udělá, když s tím půjdu plavat ? ????omlouvám se, nikde jsem k tomu nic nenašla a trochu mi to věta hlavou, jelikoz Odjizdime na dovolenou ???? a nerada bych se vracela ve třech ????????♀️
@adelade podle mě by to při plavání nemělo mít vůbec žádný vliv..drží to pevně na tom čípku.