Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Uz beru 3 měsíc kombinovanou antikoncepci a zacal se mi stupnovat prujem, ted mam pocit ze uz to vrcholi ze to jidlo uz ani nestravim, uz pak ji brat nemam, budeme se snazit o mimi, doktor mi rika at to ten tyden uz doberu, beru uz i probiotika a zacinam si delat starosti a zajdu i obvodacce, mate s tim nektera zkušenosti? Už myslim i na ty nejhorši nemoci
Myslim, ze v letacku by melo byt popsano co tva kombinovana antikoncepce zpusobuje za negativni ucinky. Zkus se podivat, pokud to tam nebude, tak problem bude asi v necem jinem.
@Včelička992 je to tam v mene castych nezadoucich ucincich, pro jistotu jdu po svatcich k obvodacce at mi udela další vyšetření, jen jsem chtela vedet, zda to potkalo i nekoho jiného, ale diky
HA obsahuje laktózu nebo její monohydrát, nemáš problém s její nesnášenlivosti? Mně zažívací potíže dělala.
Krom nesnášenlivosti laktózy (což je ta méně závazná věc) může způsobit i nespecifické střevní záněty typu ulcerózní kolitidy a crohna
Jáá.
Kdykoliv jsem začala brát HA, vždy se během měsíce dostavila vodnatá stolice, přímo průjem. Nikdy jsem nevěděla, kde a kdy mě to přepadne.
No paani dekuju holky mam chut neposlechnout doktora a prestat to brat, zbyva mi tyden, ale uz jsem jak moucha slaba
dekuju za odpovedi
@Anonymní píše:
Jáá.Kdykoliv jsem začala brát HA, vždy se během měsíce dostavila vodnatá stolice, přímo průjem. Nikdy jsem nevěděla, kde a kdy mě to přepadne.
Ahoj, rada bych ozivila diskuzy. Mam zrejme ten stejny problem…skoro 5 mesicu beru ha po porodu a skoro 2 mesice mam prujmy…hl. rano a prasek beru vever pred spanim…testy mam ok, krev, vytery, vzorky stolice v patek jdu na sono jeste ale podezrivam antiko…
Mela.si prujem. denne?? Ja prave denne nemivam nekdy po 2 dnech nekdy po 3 nekdy 2 krat zasebou ale stolice je porat ritci i tak nez driv…uz jsem z toho trochu v panice o co jde…uz me neba byt furt doma je to desny…diky za info
Uz beru 3 měsíc kombinovanou antikoncepci a zacal se mi stupnovat prujem, ted mam pocit ze uz to vrcholi ze to jidlo uz ani nestravim, uz pak ji brat nemam, budeme se snazit o mimi, doktor mi rika at to ten tyden uz doberu, beru uz i probiotika a zacinam si delat starosti a zajdu i obvodacce, mate s tim nektera zkušenosti? Už myslim i na ty nejhorši nemoci