Antikoncepce narychlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.7.16 12:09

Antikoncepce "narychlo"

Ahoj :)
Chtela bych zacit brat antikoncepci (i kdyz do sebe moc nechci cpat takove sracky), protoze me rodice neustale presvedcuji o tom, ze kondomy jsou naprosto nespolehlive a nechteji, abych s nekym neco mela. Ale ted budou prazdniny, a tak si chci taky trochu „uzit“. Jenze pilulky se pry zacinaji brat od 1. dne MS a ja mam MS ted, takze bych musela cekat cely mesic a to nejde. Neni nejaka „rychlejsi“ antikoncepce, kterou bych mohla zacit pouzivat rovnou? Nebo mam zariskovat a nic nebrat a spolehat pouze na kondomy?
Dekuji za odpovedi

Příspěvek upraven 01.07.16 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
1.7.16 12:13

Myslím, že klidně riskuj, kondom je naprd, nic neucítíš a kluk z toho nebude nic mít. Nestojí to za to. Přenos pohlavních chorob pohlavním stykem je mýtus, toho se taky neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.7.16 12:14

Ten kondom, už jen, podle toho „užít si léto“ bych ho opravdu doporučovala, aby sis z toho neodnesla smrtelnou nemoc.
A jinak bych doporučila studenou sprchu a zamyšlení se nad sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.7.16 12:18

@Ya-ya jooo, to je dobré, mám tři kamarádky, co mají pharmatexové děti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
1.7.16 12:18

…rodiče taky stojí za to :roll:

• Citovat
  • Upravit
1.7.16 12:19

Presne proto sem nerada davam prispevky. Nikdo mi normalne neodpovi a vsichni si ze me budete delat srandu a nazyvat me pubertackou. Tim „uzit si leto“ jsem nemyslela vyspat se s kazdym, mam jednoho kluka a to mi staci.
Mozna byste se nad sebou mohla zamyslet radeji vy, kdyz hned odpovidate takovymto stylem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Ya-ya píše: :mrgreen: neblbni nebo to ta pubertacka fakt udela a v zari tu mame dalsi diskusi.
co tohle?
https://www.mediexpert.cz/…rmatex-krem/

To se nestihne někde na kalbě zavést :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

Myslím, že tahle slečna by se hlavně měla zamyslet sama nad sebou. Kondom je podle ní ( a jejich rodičů) nespolehlivý, tak radši přemýšlí, že to riskne bez něj. To bude sama inteligence. V čestnácti jsem byla teda uvědomělejší a informovanejší a to zdaleka nebyly ty informace tolik dostupné jako dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524

Nevím, proč by slečna měla lézt pod sprchu a zamýšlet se nad sebou. Chránit se chce, shání informace, je mladá a chce se bavit. Bože. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
1.7.16 12:20

Máš tak akorát čas se objednat na gynekologii, objednací termíny bývají dost dlouhé, to máš akorát, abys to stihla do další ms. Tam ti napíšou antikoncepci a mužeš začít od příštího měsíce brát. Kondom si ber vždycky i když budeš brát prášky.

Každopádně se lze zatím KROM KONDOMU bránit například pesarem Femcup (e-shop) či ještě použít spermicid (lékárna). Kdyby kondom praskl, spermicid je další záchrana, anebo ten pesar je dost dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.7.16 12:20

@Whiskin Ne, slečna přemýšlí o tom, že by sexík riskla naostro bez ochrany, protože kondom stejně není spolehlivý a čekat měsíc se jí nechce. To není schánení informací, to je tupost největšího kalibru.

Příspěvek upraven 01.07.16 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.7.16 12:21
@nedelice1234 píše:
Presne proto sem nerada davam prispevky. Nikdo mi normalne neodpovi a vsichni si ze me budete delat srandu a nazyvat me pubertackou. Tim „uzit si leto“ jsem nemyslela vyspat se s kazdym, mam jednoho kluka a to mi staci.
Mozna byste se nad sebou mohla zamyslet radeji vy, kdyz hned odpovidate takovymto stylem. ;)

Netuším, jak spolu souvisí užívání si LÉTA a sex, ale budiž. Aspoň mě cituj, abych reagovala, když zrovna nebudu mít diskuzi otevřenou. A nevykej mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
1.7.16 12:22
@jessikka píše:
@Whiskin Ne, slečna přemýšlí o tom, že by sexík rixkla naostro bez pchrany, protože kondom stejně není spolehlivý a čekat měsíc se jí nechce. To není schánení informací, to je tupost největšího kalibru.

Ne, nepřemýšlí. Napsala: Nebo mam zariskovat a nic nebrat a spolehat pouze na kondomy? Nic vynechávat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.16 12:23
@jessikka píše:
@Whiskin Ne, slečna přemýšlí o tom, že by sexík rixkla naostro bez pchrany, protože kondom stejně není spolehlivý a čekat měsíc se jí nechce. To není schánení informací, to je tupost největšího kalibru.

Ne, slecna to napsala spatne. Chtela jsem rict, ze to risknu bez HA a budu pouzivat pouze kondomy. Zas tak pitoma nejsem, abych nepouzivala vubec nic. Jen se proste bojim, ze mi treba praskne a postinor si brat taky nechci. Zamyslete se nad sebou sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
1.7.16 12:24

@jessikka já nevim kde ste vyčetla že nechce používat kondom, ptá se jestli má spoléhat pouze na něj, že by to riskla bez sem se teda nedočetla…
Navíc je dobrý se poptat když už rodiče nejsou schopný si s ní promluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí