FemCap - tekutina v pesaru

23.6.16 19:19

FemCap - tekutina v pesaru

Prosím poraďte,
pořídila jsem si cervikální klobouček FemCap, zatím jsem ho použila jen 2× a v obou případech jsem v něm po vytažení nalezla poměrně řídkou, nažloutlou a zapáchající tekutinu. Na záněty netrpím a nic takového ze mě běžně nevytéká (aspoň to tak rozhodně nesmrdí :poblion: ). Napadlo mě, jestli to nemůže být sperma… Ale zase když pesar vyndavám, tak mi přijde, že tam podtlak je, protože se s tím hrozně peru, pak to lupne a teprve potom jde konečně uvolnit… Jsem z toho blázen, prosím poraďte. :? Miminko by bylo sice strašně fajn, ale je mi 19, chystám se na VŠ a na dítě zatím nejsou ani finanční prostředky, ani zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
917
23.6.16 20:41

Pokud se bojíš a nejsi si jistá stávající antikoncepcí, začni používat jinou nebo to kombinuj s kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.16 20:54

No já jsem právě přešla na pesar kvůli ceně hormonální AK (navíc jsem se rozhodla, že 4 roky mi stačily a už do sebe nebudu nic cpát, žádné hormony). Kondomy jsou taky docela drahé a s přítelem jsme je nikdy nepoužívali. Tak jsem se rozhodla pro pesar a nikde jsem se nedočetla, co by ta tekutina mohla být… To už snad zbývá si jen nechat udělat rozbor nebo nevím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
23.6.16 21:02

Může to být výtok nebo nějaké další přirozené tekutiny. Existuje i dlouhodobá nehormonální antikoncepce, a pokud se kondomy kupují ve větších baleních tak ta cena není tak vysoká. Ještě je možnost, že budete praktikovat k tomu pesaru přerušovanou soulož, abys měla větší jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.6.16 21:11

Řekla bych, že možná je tam jen cervikální hlen. A zápach je možná z toho gelu, pokud se i u femcapu používá? :think: Pokud chceš být klidnější, tak to zkombinujte ještě s přerušovanou souloží a pokud tam ta tekutina bude i tak, tak je to tvůj produkt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.6.16 21:12

@Adriana W. Kondomy z Lidlu jsou za velmi příznivou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
23.6.16 21:14

@Adriana W. Používám ho taky. a skoro čirou tekutinu tam mívám taky. nekdy vic někdy min.npredpokladam.ze je to prirozena tekutina co se tam nastrada z dělohy za dobu než se pesar vyjme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
23.6.16 21:16
@AliTad píše:
@Adriana W. Kondomy z Lidlu jsou za velmi příznivou cenu.

Můžu se zeptat, přijdou ti kvalitní? Já bych se je asi bála používat, vzhledem k tak nízké ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.6.16 21:22

@KiwiT Děti vyrábíme na první dobrou a s těmi kondomy nic, takže snad kvalitní jsou :mrgreen: Jako jinak nevím, jak to poznat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
23.6.16 21:24
@AliTad píše:
@KiwiT Děti vyrábíme na první dobrou a s těmi kondomy nic, takže snad kvalitní jsou :mrgreen: Jako jinak nevím, jak to poznat. :lol:

Třeba pocitově a jestli ten lubrikant v tom není agresivní, jestli nepraskají (což asi teda ne :D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
23.6.16 21:26
@AliTad píše:
@Adriana W. Kondomy z Lidlu jsou za velmi příznivou cenu.

Taky už je nějaký ten rok používáme a pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
23.6.16 21:40

@KiwiT Používáme sedm let, máme dvě plánované děti a ještě se nám nikdy nestalo, že by praskl a to používáme ty tenčí. Kamarádka je zkoušeli taky a nevyhovoval jim, že se sesouval, tak to chce vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
23.6.16 21:43
@AliTad píše:
@KiwiT Děti vyrábíme na první dobrou a s těmi kondomy nic, takže snad kvalitní jsou :mrgreen: Jako jinak nevím, jak to poznat. :lol:

Jestli třeba nepraskají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
23.6.16 21:44

Díky všem, co mi řekli jejich zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.6.16 21:53

@Caitlyn Nepraskají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie